Inlogscript wordt HELEMAAL niet uitgevoerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 20:57:09
Quote Anchor link
Probeer anders zelf even -->
<a href="http://www.dating.url.ph/">dating.url.ph</a>

Desnoods registreer je even, email hoeft niet te werken want wordt toch niks mee gedaan.
Anders gebruik je test:
User = "Test"
pass = "test"

Maar, ik vul dus "admin" in bij username, en "r00t" (twee nullen) bij pass, en klik op Log in!
En dan flitst het scherm, en ben ik terug bij de homepage, met twee lege velden.
Ik word uberhaupt niet doorgestuurd dus, omdat er nu alleen een header naar profile in zit, de bovenstaande script is login nu.
Gewijzigd op 14/11/2013 20:58:35 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:27:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:01:08
Quote Anchor link
Blijkbaar zal hij naar profile.php redirecten. Wat er dan gebeurt durf ik niet te zeggen.

Kwestie van even je if-jes debuggen...
Gewijzigd op 14/11/2013 21:03:52 door - Ariën -
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:04:10
Quote Anchor link
Nou, dan wordt profile.php geladen, en de eerste regels zijn dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
session_start();
include('config.php');

IF (!isset($_SESSION['username']))
    { header('Location: '. $homepage); }

IF ($_GET['u'] == "")
    { $_GET['u'] = $_SESSION['username']; }


Dus het is ook niet zo dat toevallig session_start() vergeten ben en dat ie dan redirect, waar ik zonet nog aan dacht.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/11/2013 21:06:05
Quote Anchor link
Debuggen......

Controleer wat er in de variabelen zit ($_SESSION['username'])
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:06:39
Quote Anchor link
- Aar - op 14/11/2013 21:01:08:
Kwestie van even je if-jes debuggen...
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:07:08
Quote Anchor link
Ik heb eens rond zitten neuzen, en het schijnt dus dat ergens een $_SESSION['username'] niet wordt aangezet.
In het loginscript.

Want als ik daarin de header aanpas naar profile.php?u=$_SESSION... etc
dan komt ie op profile.php?u= en verder niks.

Toevoeging op 14/11/2013 21:08:20:

YOU GOT TO BE F*KING KIDDING ME!

het enige probleem was dus "user" moest zijn "USER" in tabelnaam.
nooit aan gedacht... *facepalm*

Oude script even bewerkt, en nu werkt ie weer.
Gewijzigd op 14/11/2013 21:10:20 door Kevin Zegikniet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:17:24
Quote Anchor link
Mooi dat het werkt. Wel apart dat je dan geen error krijgt over een unknown table 'USER'.
Het beste advies bij het werken met databases is altijd om hoofdletters te vermijden.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:22:35
Quote Anchor link
dat probeer ik ook, maar de huidige versie van phpmyadmin (die ik trouwens niet kan updaten oid) wil niet hernoemen, ook al staat het in de scripts wel kleine letters...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:29:46
Quote Anchor link
phpMyAdmin is een stuk ellende, vind ik. Gebruik gewoon een goed programma zoals HeidiSQL.
Gewoon lekker met een programma de boel beheren i.p.v. een web-programma die zich verslikt in timeouts bij grote opdrachten ;-)

Nu alleen maar hopen dat je hosting de inkomende poort van MySQL (3306) open heeft staan... ;-)
Gewijzigd op 14/11/2013 21:30:31 door - Ariën -
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:49:25
Quote Anchor link
want anders zou ik welke problemen krijgen?
Tenminste, nu werkt het prima! Ik zou zeggen, maak een account aan en see for yourself (en help je mij er ook nog een beetje bij ;) )
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:53:10
Quote Anchor link
Ga voor de grap eens een dump van 150MB importeren met phpMyAdmin.... ;-)
Gewijzigd op 14/11/2013 21:53:22 door - Ariën -
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:54:48
Quote Anchor link
nah, geen zin in. Waarom zou ik ook?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:57:56
Quote Anchor link
Stel: Omdat je het misschien ooit eens moet doen. Met phpMyAdmin red je dat niet, vanwege timeouts....
Maar goed, dit heeft verder niks meer met je probleem te maken, deze is nu opgelost dus...?
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 22:11:35
Quote Anchor link
Nou... niet dus. Ik probeer nog eens, en wat ie eerder onbedoeld wel goed dee, gaat nu fout.

als ik niks invul logt ie nog in.

Script dus maar even:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

session_start();
include('config.php');

define('DEBUG_MODE',true);

function
showSQLerror($sql,$error,$text='Error') {
    if (DEBUG_MODE) {
        return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
    }
else {
    return $text;
    }
}
  

IF (($_POST['password'] == "") OR ($_POST['username'] == "" ))
    {
header("Location: " . $homepage); }

$con = mysql_connect($SQLhost, $SQLuser, $SQLpass) or die("Kan niet verbinden met de database: " . mysql_error());
mysql_select_db($SQLdb, $con) or die("Kan de database niet vinden: ". mysql_error());

$md5_pass = md5($_POST['password']);
$sql_inlog = mysql_query ("SELECT ID FROM USER WHERE Username = '" . mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND Password = '" . $md5_pass . "' ");

IF($sql_inlog === false)
    {
echo showSQLerror($sql_inlog, mysql_error(), "Error with logging in");
    //header("Location: ".$homepage );
    }
    
else {
$_SESSION['username']   = mysql_result ( mysql_query ("SELECT Username FROM USER WHERE Username = '".$_POST['username']."' "), 0);
$_SESSION['background']    = mysql_result ( mysql_query ("SELECT Background FROM PROFIEL WHERE Username = '".$_SESSION['username']."' "), 0);

// Kijk of lijst 1 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 1
$sql_l1 = mysql_query (
        "SELECT Provincie
        FROM USER
        WHERE Username = '"
. ($_SESSION['username']) . "'
        "
) ;
if ($sql_l1 === false)
    {
echo showSQLerror($sql_l1, mysql_error(), "Error while checking Primary goal."); }
else {  $info = mysql_fetch_row($sql_l1);
    if ($info[0] == '')
        {
$_POST['controle']="FALSE";
        header('Location: list1.php'); }
    else {// Kijk of lijst 2 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 2
        $sql_l2=mysql_query(
            "SELECT Provincie
            FROM PARTNER
            WHERE Username = '"
. ($_SESSION['username']) . "'
            "
);
        if ($sql_l2===false)
            {
echo showSQLerror($sql_l2, mysql_error(), "Error while checking Secondary goal."); }
        else {  $info = mysql_fetch_row($sql_l2);
            if ($info[0] == '')
                {
$_POST['controle']="FALSE";
                header('Location: list2.php'); }
            else { // kijk of lijst 3 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 3
                $sql_l3=mysql_query(
                "SELECT Profielbericht
                FROM PROFIEL
                WHERE Username = '"
. $_SESSION['username'] . "'
                "
);
            if ($sql_l3===false)
                {
echo showSQLerror($sql_l3, mysql_error(), "Error while checking Tertiary goal."); }
            else { $info[0] = mysql_Fetch_row($sql_l3);
                if ($info[0] == '')
                    {
$_POST['controle']="FALSE";
                    header("Location: list3.php"); }
                else { //alles is ingevuld, stuur door naar profiel
                    header('Location: profile.php?u='.$_SESSION['username']); }
                }
            }
        }
    }
}
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 22:34:01
Quote Anchor link
Waar controleer je of een inlog correct is ingevuld?

Laat ik maar even de stappen vermelden die plaats moeten vinden....

Als er een POST is gedaan op je inlog-formulier doe je een mysql_query(), daarin kijk je of het wel of niet gelukt is. Als het wel gelukt is kijk je met mysql_num_rows of je aan de hand van de username en wachtwoord een goede user-record hebt gevonden.
En dan maak je de sessie aan.
Gewijzigd op 14/11/2013 22:38:27 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2013 22:38:16
Quote Anchor link
Je checked helemaal niet of de inloggegevens juist zijn. Je kijkt alleen of de query is gelukt. En de query is ook gelukt als ie niks vindt.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 23:24:56
Quote Anchor link
- SanThe -
Daar ben ik jammer genoeg ook achter gekomen ;)

- Aar -
Bedankt, ik zal er morgen (of in het weekend als ik er morgen niet aan toe kom, wat ik echter wel betwijfel) eens naar kijken, nu ga ik slapen.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.