Insert into

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

18/07/2015 15:41:57
Quote Anchor link
Ik heb een bestel scriptje en heb dingen geprobeerd maar kom er niet uit.

er zijn 10 query's en ik wil er nog een toevoegen maar het lukte me niet.

Deze query wil ik nog erbij toevoegen, hij stuurt alleen geen gegevens naar de tabel.
Zou iemand dit voor mij kunnen doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        $query            = "INSERT INTO
                    leden
                    (voornaam,
                    adres,
                    postcode,
                    plaats,
                    email,
                    signupdate)
                    VALUES
                    ('".$naam."',
                    '".$adres."',
                    '".$postcode."',
                    '".$plaats."',
                    '".$email."',
                    '".date("Y-m-d H:i:s")."')";
    $result        = mysql_query($query8) or die (mysql_error());
    $bestellingsID    = mysql_insert_id();


En hier de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
<?php
include('config.php');

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") //als er op submit gedrukt is
{
    extract($_POST); //alle velden ophalen

    $query1            = "INSERT INTO
                    bestellingen
                    (naam,
                    adres,
                    postcode,
                    plaats,
                    email,
                    datum)
                    VALUES
                    ('"
.$naam."',
                    '"
.$adres."',
                    '"
.$postcode."',
                    '"
.$plaats."',
                    '"
.$email."',
                    '"
.date("Y-m-d H:i:s")."')";
    $result1        = mysql_query($query1) or die (mysql_error());
    $bestellingsID    = mysql_insert_id();
    
    $query2            = "SELECT * FROM winkelwagen WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
    $result2        = mysql_query($query2) or die (mysql_error());
    
    while ($row2 = mysql_fetch_array($result2))
    {

    $query3            = "INSERT INTO
                    besteldeproducten
                    (bestellingsID,
                    productID,
                    aantal)
                    VALUES
                    ('"
.$bestellingsID."',
                    '"
.$row2['productID']."',
                    '"
.$row2['aantal']."')";
    $result3        = mysql_query($query3) or die (mysql_error());
    }

    
    //e-mail bericht opstellen
    $bericht         = "Geachte ".$naam.",\n\n";
    $bericht        .= "U heeft uw bestelling succesvol geplaatst\n\n";
    $bericht        .= "Binnen enkele uren zult u een factuur ontvangen\n";
    $bericht        .= "Uw gegevens en bestelling staan hieronder\n";
    $bericht        .= $naam."\n";
    $bericht        .= $adres."\n";
    $bericht        .= $postcode." ".$plaats."\n\n";
    
    $query4            = "SELECT * FROM bestellingen WHERE id=".$bestellingsID;
    $result4        = mysql_query($query4) or die (mysql_error());
    $row4            = mysql_fetch_array($result4);

    $query5            = "SELECT productID,aantal FROM besteldeproducten WHERE bestellingsID = ".$bestellingsID;
    $result5        = mysql_query($query5) or die (mysql_error());
    
    while ($row5 = mysql_fetch_array($result5))
    {
    
    $query6            = "SELECT naam,prijs FROM producten WHERE id=".$row5['productID'];
    $result6        = mysql_query($query6) or die (mysql_error());
    $row6            = mysql_fetch_array($result6);
        
    $bericht         .= "Product: ".$row6['naam']."\n";
    $bericht        .= "Prijs: ".number_format($row6['prijs'],2,',','.')."\n";
    $bericht        .= "Aantal: ".$row5['aantal']."\n";
    $bericht        .= "Subtotaal: ".number_format($row6['prijs'] * $row5['aantal'],2,',','.')."\n\n";
    $totaalprijs    += $row6['prijs'] * $row5['aantal'];
    }

    $bericht        .= "Totaal: € ".number_format($totaalprijs,2,',','.');

    //e-mail bericht opstellen
    $bericht2         = "Er is een bestelling geplaatst door de klant ".$naam.",\n\n";
    $bericht2        .= "Hieronder ziet u een overzicht van zijn bestelling\n\n";
    $bericht2        .= "Het adres van deze klant is\n";
    $bericht2        .= $naam."\n";
    $bericht2        .= $adres."\n";
    $bericht2        .= $postcode." ".$plaats."\n\n";
    
    $query7            = "SELECT * FROM bestellingen WHERE id=".$bestellingsID;
    $result7        = mysql_query($query7) or die (mysql_error());
    $row7            = mysql_fetch_array($result7);

    $query9            = "SELECT productID,aantal FROM besteldeproducten WHERE bestellingsID = ".$bestellingsID;
    $result9        = mysql_query($query9) or die (mysql_error());
    
    while ($row8 = mysql_fetch_array($result8))
    {
    
    $query10            = "SELECT naam,prijs FROM producten WHERE id=".$row10['productID'];
    $result10        = mysql_query($query10) or die (mysql_error());
    $row10            = mysql_fetch_array($result10);
        
    $bericht2         .= "Product: ".$row10['naam']."\n";
    $bericht2        .= "Prijs: ".number_format($row9['prijs'],2,',','.')."\n";
    $bericht2        .= "Aantal: ".$row9['aantal']."\n";
    $bericht2        .= "Subtotaal: ".number_format($row10['prijs'] * $row9['aantal'],2,',','.')."\n\n";
    $totaalprijs2    += $row9['prijs'] * $row8['aantal'];
    }

    $bericht2        .= "Totaal: € ".number_format($totaalprijs2,2,',','.');

    $headers        = "FROM: ".$from;
    
    //e-mail versturen    
    mail($email,'Uw Bestelling',$bericht,$headers);
    
    mail($emailbestellingen,'Bestelling',$bericht2,$headers);
    
    //winkelwagen leegmaken
    $query10        = "DELETE FROM winkelwagen WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
    $result10        = mysql_query($query10) or die (mysql_error());
    
    echo('Uw bestelling is geplaatst, u heeft hiervan een bevesting per e-mail ontvangen');

}

else //zolang dat nog niet gedaan is, formulier weergeven
{
    ?>

    <form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>" method="post">
    <table>
    <tr>
        <td>Naam</td>
        <td><input type="text" name="naam" id="naam"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>E-mail</td>
        <td><input type="text" name="email" id="email"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Adres</td>
        <td><input type="text" name="adres" id="adres"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Postcode</td>
        <td><input type="text" name="postcode" id="postcode"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Plaats</td>
        <td><input type="text" name="plaats" id="plaats"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td><input type="submit" name="submit" id="submit" value="Bestellen"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:11:08
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/07/2015 16:06:10
Quote Anchor link
Het is hier geen afhaalchinees....
Zelfde "tip" daarom als in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/contact-formulier-intregeren/98272/
Plaats een vacature (, als je zelf niet wilt verdiepen in deze materie).

Denk dat het overigens efficiënter kan. Als ik het zo snel goed zie voer je sommige querys 2x uit. Waarom?

Je weet dat mysql zijn langste tijd heeft gehad? Gebruik mysqli of pdo.
Gewijzigd op 18/07/2015 16:12:09 door Obelix Idefix
 
Jan de Laet

Jan de Laet

18/07/2015 20:23:57
Quote Anchor link
Je query staat in $query (regel 1), maar je gebruikt $query8 (regel 16)?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2015 20:26:21
Quote Anchor link
Nummers in variabelen ($query4, $row6 etc) zijn altijd de beste ingrediënten voor verwarring. Weet jij nog over 4 weken nog wat $query4 doet?


Noem het gewoon bij wat het doet.

$result_userdetails = mysqli_query(.....);
$userdetails = mysqli_fetch_assoc(....);

Verder kan je op lijn 119
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
weglaten. Ten eerste omdat de uitvoer standaard al op dezelfde pagina wordt verwacht, en ten tweede is deze code zinloos omdat je niks echo'd.

En de foutafhandeling kan overigens ook een stuk netter met if-else.
Gewijzigd op 18/07/2015 20:29:12 door - Ariën -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/07/2015 12:52:34
Quote Anchor link
Je zet je sql in $query , en je probeert $query8 uit te voeren. niet zo gek dat het niet werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.