Insert into

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

18/07/2015 15:41:57
Quote Anchor link
Ik heb een bestel scriptje en heb dingen geprobeerd maar kom er niet uit.

er zijn 10 query's en ik wil er nog een toevoegen maar het lukte me niet.

Deze query wil ik nog erbij toevoegen, hij stuurt alleen geen gegevens naar de tabel.
Zou iemand dit voor mij kunnen doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        $query            = "INSERT INTO
                    leden
                    (voornaam,
                    adres,
                    postcode,
                    plaats,
                    email,
                    signupdate)
                    VALUES
                    ('".$naam."',
                    '".$adres."',
                    '".$postcode."',
                    '".$plaats."',
                    '".$email."',
                    '".date("Y-m-d H:i:s")."')";
    $result        = mysql_query($query8) or die (mysql_error());
    $bestellingsID    = mysql_insert_id();


En hier de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
<?php
include('config.php');

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") //als er op submit gedrukt is
{
    extract($_POST); //alle velden ophalen

    $query1            = "INSERT INTO
                    bestellingen
                    (naam,
                    adres,
                    postcode,
                    plaats,
                    email,
                    datum)
                    VALUES
                    ('"
.$naam."',
                    '"
.$adres."',
                    '"
.$postcode."',
                    '"
.$plaats."',
                    '"
.$email."',
                    '"
.date("Y-m-d H:i:s")."')";
    $result1        = mysql_query($query1) or die (mysql_error());
    $bestellingsID    = mysql_insert_id();
    
    $query2            = "SELECT * FROM winkelwagen WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
    $result2        = mysql_query($query2) or die (mysql_error());
    
    while ($row2 = mysql_fetch_array($result2))
    {

    $query3            = "INSERT INTO
                    besteldeproducten
                    (bestellingsID,
                    productID,
                    aantal)
                    VALUES
                    ('"
.$bestellingsID."',
                    '"
.$row2['productID']."',
                    '"
.$row2['aantal']."')";
    $result3        = mysql_query($query3) or die (mysql_error());
    }

    
    //e-mail bericht opstellen
    $bericht         = "Geachte ".$naam.",\n\n";
    $bericht        .= "U heeft uw bestelling succesvol geplaatst\n\n";
    $bericht        .= "Binnen enkele uren zult u een factuur ontvangen\n";
    $bericht        .= "Uw gegevens en bestelling staan hieronder\n";
    $bericht        .= $naam."\n";
    $bericht        .= $adres."\n";
    $bericht        .= $postcode." ".$plaats."\n\n";
    
    $query4            = "SELECT * FROM bestellingen WHERE id=".$bestellingsID;
    $result4        = mysql_query($query4) or die (mysql_error());
    $row4            = mysql_fetch_array($result4);

    $query5            = "SELECT productID,aantal FROM besteldeproducten WHERE bestellingsID = ".$bestellingsID;
    $result5        = mysql_query($query5) or die (mysql_error());
    
    while ($row5 = mysql_fetch_array($result5))
    {
    
    $query6            = "SELECT naam,prijs FROM producten WHERE id=".$row5['productID'];
    $result6        = mysql_query($query6) or die (mysql_error());
    $row6            = mysql_fetch_array($result6);
        
    $bericht         .= "Product: ".$row6['naam']."\n";
    $bericht        .= "Prijs: ".number_format($row6['prijs'],2,',','.')."\n";
    $bericht        .= "Aantal: ".$row5['aantal']."\n";
    $bericht        .= "Subtotaal: ".number_format($row6['prijs'] * $row5['aantal'],2,',','.')."\n\n";
    $totaalprijs    += $row6['prijs'] * $row5['aantal'];
    }

    $bericht        .= "Totaal: € ".number_format($totaalprijs,2,',','.');

    //e-mail bericht opstellen
    $bericht2         = "Er is een bestelling geplaatst door de klant ".$naam.",\n\n";
    $bericht2        .= "Hieronder ziet u een overzicht van zijn bestelling\n\n";
    $bericht2        .= "Het adres van deze klant is\n";
    $bericht2        .= $naam."\n";
    $bericht2        .= $adres."\n";
    $bericht2        .= $postcode." ".$plaats."\n\n";
    
    $query7            = "SELECT * FROM bestellingen WHERE id=".$bestellingsID;
    $result7        = mysql_query($query7) or die (mysql_error());
    $row7            = mysql_fetch_array($result7);

    $query9            = "SELECT productID,aantal FROM besteldeproducten WHERE bestellingsID = ".$bestellingsID;
    $result9        = mysql_query($query9) or die (mysql_error());
    
    while ($row8 = mysql_fetch_array($result8))
    {
    
    $query10            = "SELECT naam,prijs FROM producten WHERE id=".$row10['productID'];
    $result10        = mysql_query($query10) or die (mysql_error());
    $row10            = mysql_fetch_array($result10);
        
    $bericht2         .= "Product: ".$row10['naam']."\n";
    $bericht2        .= "Prijs: ".number_format($row9['prijs'],2,',','.')."\n";
    $bericht2        .= "Aantal: ".$row9['aantal']."\n";
    $bericht2        .= "Subtotaal: ".number_format($row10['prijs'] * $row9['aantal'],2,',','.')."\n\n";
    $totaalprijs2    += $row9['prijs'] * $row8['aantal'];
    }

    $bericht2        .= "Totaal: € ".number_format($totaalprijs2,2,',','.');

    $headers        = "FROM: ".$from;
    
    //e-mail versturen    
    mail($email,'Uw Bestelling',$bericht,$headers);
    
    mail($emailbestellingen,'Bestelling',$bericht2,$headers);
    
    //winkelwagen leegmaken
    $query10        = "DELETE FROM winkelwagen WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
    $result10        = mysql_query($query10) or die (mysql_error());
    
    echo('Uw bestelling is geplaatst, u heeft hiervan een bevesting per e-mail ontvangen');

}

else //zolang dat nog niet gedaan is, formulier weergeven
{
    ?>

    <form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>" method="post">
    <table>
    <tr>
        <td>Naam</td>
        <td><input type="text" name="naam" id="naam"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>E-mail</td>
        <td><input type="text" name="email" id="email"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Adres</td>
        <td><input type="text" name="adres" id="adres"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Postcode</td>
        <td><input type="text" name="postcode" id="postcode"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Plaats</td>
        <td><input type="text" name="plaats" id="plaats"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td><input type="submit" name="submit" id="submit" value="Bestellen"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:06:21
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/07/2015 16:06:10
Quote Anchor link
Het is hier geen afhaalchinees....
Zelfde "tip" daarom als in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/contact-formulier-intregeren/98272/
Plaats een vacature (, als je zelf niet wilt verdiepen in deze materie).

Denk dat het overigens efficiënter kan. Als ik het zo snel goed zie voer je sommige querys 2x uit. Waarom?

Je weet dat mysql zijn langste tijd heeft gehad? Gebruik mysqli of pdo.
Gewijzigd op 18/07/2015 16:12:09 door Obelix Idefix
 
Jan de Laet

Jan de Laet

18/07/2015 20:23:57
Quote Anchor link
Je query staat in $query (regel 1), maar je gebruikt $query8 (regel 16)?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2015 20:26:21
Quote Anchor link
Nummers in variabelen ($query4, $row6 etc) zijn altijd de beste ingrediënten voor verwarring. Weet jij nog over 4 weken nog wat $query4 doet?


Noem het gewoon bij wat het doet.

$result_userdetails = mysqli_query(.....);
$userdetails = mysqli_fetch_assoc(....);

Verder kan je op lijn 119
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
weglaten. Ten eerste omdat de uitvoer standaard al op dezelfde pagina wordt verwacht, en ten tweede is deze code zinloos omdat je niks echo'd.

En de foutafhandeling kan overigens ook een stuk netter met if-else.
Gewijzigd op 18/07/2015 20:29:12 door - Ariën -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/07/2015 12:52:34
Quote Anchor link
Je zet je sql in $query , en je probeert $query8 uit te voeren. niet zo gek dat het niet werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.