Link mouseover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Romano

Romano

04/02/2007 13:32:00
Quote Anchor link
Heya php'ers

Ik heb een vraagje...:P
Als ik bij een bepaalde link me muis erop doet wil ik graag een divje over de hele pagina heen met daarin natuurlijk wat info, als je begrijp wat ik bedoel, dus dat het divje naar voren komt en de pagina op de achtergrond blijft.
Hoe doe ik dat??

Alvast Bedankt.
Romano
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:17:01
 

04/02/2007 13:36:00
Quote Anchor link
Beetje met JavaScrip goochelen; Probeer eens iets met
document.getElementById('idvandiv').style.visibility = 'visible';
 
Romano

Romano

04/02/2007 13:46:00
Quote Anchor link
Sorry maar ik ben helemaal niet bekend met javascript

Javascript N00B
 
Romano

Romano

04/02/2007 14:27:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
<script language="Javascript">

function
hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}


</script>

// stukkie css
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
?>


Ik krijg nu niks te zien .:S:S
php tags staan er om te highlighten
 
Paul K

Paul K

04/02/2007 14:30:00
Quote Anchor link
Het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}

</script>
<script type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
</script>

En je moet dat stukje css ook nog even in de head zetten ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Paul K
 
Romano

Romano

04/02/2007 14:36:00
Quote Anchor link
Paul v/d Knaap schreef op 04.02.2007 14:30:
Het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}

</script>
<script type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
</script>

En je moet dat stukje css ook nog even in de head zetten ;)


Sorry maar ik zie nog steeds niets :S.
 
- -

- -

04/02/2007 14:49:00
Quote Anchor link
function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}

Je maakt hem eerst visible, en dan pas maak je hem. CSS hoort tussen style-tags, en niet tussen scripttags. Doe zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}

</script>
<style type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
    visibility: hidden;
}
</style>


<div id='mydiv'>Hoi</div>

<a href="javascript:void(0)" onmouseover="hello()">Boe</a>
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

04/02/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Ik ben er nog even mee bezig geweest, met onder staande code verdwijnt het 'pop upje' ook weer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Untitled Document</title>
<script language="Javascript">
function hello()
{
    document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}
function bye()
{
    document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'hidden';
}
</script>
<style type='text/css'>
html, body {
    height:100%;
    width:100%;
}
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
    visibility: hidden;
}
</style>
</head>

<body>
<div id='mydiv'>Hoi</div>
<a href="#" onmouseout="bye();" onmouseover="Javascript: hello();">Boe</a>
</body>
</html>
 
Romano

Romano

04/02/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Edit:
Ik krijg hem midden in beeld maar ik wil hem direct onder mijn link.:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

04/02/2007 17:26:00
Quote Anchor link
Dit stukje uit de css weg

top:50px;
left:50px;
width:300px;
height:300px;
margin:200px;

en de positie realative maken
 
Romano

Romano

04/02/2007 17:43:00
Quote Anchor link
Romano schreef op 04.02.2007 17:01:
Edit:
Ik krijg hem midden in beeld maar ik wil hem direct onder mijn link.:P


Oke onder link is ook gelukt maar ik heb een bepaalde breedte en hoogte meegeven waardoor een heel groot wit vak ontstaat:
http://tuning.byethost17.com/test2.htm

Nou wil ik dat het divje over de tekst heen komt en het witte vak wegvalt.
Dan ben ik helemaal blij:P


edit:
nog een 2e probleem ondekt als ik nu met 2 links en met muis op de 2e link gaat staan doet verschijnt hij weer onder de 1e link en niet onder de 2e link.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Romano

Romano

04/02/2007 18:14:00
Quote Anchor link
ik vraag me af of iemand wel begrijpt wat ik bedoel???:S:P
mod-edit::
Bumpen
Bumpen is twee keer achter elkaar posten in je eigen topic om hem weer bovenaan in de lijst te krijgen. Omdat het zéér opdringerig overkomt is bumpen is pas na 24 uur toegestaan. Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten. Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Robin Albers

Robin Albers

04/02/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ik begrijp wat je bedoelt. Hij bedoelt het volgende: zie hyves.nl en en iemand aangeven aanklikken dan opend er een schempje in de browser en de achtergrond word donker maar wel doorzichtig!
 
Romano

Romano

04/02/2007 18:56:00
Quote Anchor link
oke dan het hoeft niet per sé donker te worden maar wel dat het schermpje de tekst overlapt.
 
Robin Albers

Robin Albers

04/02/2007 19:01:00
Quote Anchor link
Ik ben er ook naar opzoek:) maar kan het ook niet vinden
 
Romano

Romano

04/02/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Ik wordt een hele blije jongen:P
als iemand het probleem ziet:P.

edit: 100 posts:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:07:00
Quote Anchor link
weet niemand het???
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/02/2007 11:18:00
Quote Anchor link
Het is mooier om met de CSS-eigenschap display te werken dan visibility.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
/* Div uit */
#div {
  display: none;
}

/* Div aan */
#div {
  display: block;
}
Op deze manier neemt de div geen ruimte in als die 'uit' is. Met visibility neemt die wel ruimte in, alleen zie je hem niet.

Met ruimte innemen bedoel ik dat als de div tussen twee andere elementen staat de achtergrond van het bovenliggende element te zien is, tenzij je de div een breedte en hoogte van 0px mee geeft.

Elwin
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

06/02/2007 11:27:00
Quote Anchor link
Elwin, de kans bestaat alleen dat andere content dan gaat verspringen, wat afhangt van opbouw rest website.

Heb zelf een voorbeeldje gemaakt:
http://89.98.247.116/openbaar/PHPHulp/hover.php
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:28:00
Quote Anchor link
oke, maar hij moet er overheen lappen en

als ik nu met 2 links en met muis op de 2e link gaat staan verschijnt hij weer onder de 1e link en niet onder de 2e link.
snappie hem??
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:30:00
Quote Anchor link
maar willem jan als je nu twee links onder elkaar zet,
en je gaat over e 2e link heen staat hij dan wel bij de 2e link of weer bij de eerste ???
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.