Link mouseover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Romano

Romano

04/02/2007 13:32:00
Quote Anchor link
Heya php'ers

Ik heb een vraagje...:P
Als ik bij een bepaalde link me muis erop doet wil ik graag een divje over de hele pagina heen met daarin natuurlijk wat info, als je begrijp wat ik bedoel, dus dat het divje naar voren komt en de pagina op de achtergrond blijft.
Hoe doe ik dat??

Alvast Bedankt.
Romano
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 09:12:23
 

04/02/2007 13:36:00
Quote Anchor link
Beetje met JavaScrip goochelen; Probeer eens iets met
document.getElementById('idvandiv').style.visibility = 'visible';
 
Romano

Romano

04/02/2007 13:46:00
Quote Anchor link
Sorry maar ik ben helemaal niet bekend met javascript

Javascript N00B
 
Romano

Romano

04/02/2007 14:27:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
<script language="Javascript">

function
hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}


</script>

// stukkie css
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
?>


Ik krijg nu niks te zien .:S:S
php tags staan er om te highlighten
 
Paul K

Paul K

04/02/2007 14:30:00
Quote Anchor link
Het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}

</script>
<script type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
</script>

En je moet dat stukje css ook nog even in de head zetten ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Paul K
 
Romano

Romano

04/02/2007 14:36:00
Quote Anchor link
Paul v/d Knaap schreef op 04.02.2007 14:30:
Het moet zo zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
document.write("<div id='mydiv'>Hoi</div>");
}

</script>
<script type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
}
</script>

En je moet dat stukje css ook nog even in de head zetten ;)


Sorry maar ik zie nog steeds niets :S.
 
- -

- -

04/02/2007 14:49:00
Quote Anchor link
function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}

Je maakt hem eerst visible, en dan pas maak je hem. CSS hoort tussen style-tags, en niet tussen scripttags. Doe zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script language="Javascript">

function hello() {
document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}

</script>
<style type='text/css'>
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
    visibility: hidden;
}
</style>


<div id='mydiv'>Hoi</div>

<a href="javascript:void(0)" onmouseover="hello()">Boe</a>
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

04/02/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Ik ben er nog even mee bezig geweest, met onder staande code verdwijnt het 'pop upje' ook weer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Untitled Document</title>
<script language="Javascript">
function hello()
{
    document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'visible';
}
function bye()
{
    document.getElementById("mydiv").style.visibility = 'hidden';
}
</script>
<style type='text/css'>
html, body {
    height:100%;
    width:100%;
}
#mydiv {
    position:absolute;
    top:50px;
    left:50px;
    width:300px;
    height:300px;
    margin:200px;
    background:#CCCCCC;
    font-size:12px;
    font-family:Verdana;
    color:#000000;
    border:1px solid #000000;
    visibility: hidden;
}
</style>
</head>

<body>
<div id='mydiv'>Hoi</div>
<a href="#" onmouseout="bye();" onmouseover="Javascript: hello();">Boe</a>
</body>
</html>
 
Romano

Romano

04/02/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Edit:
Ik krijg hem midden in beeld maar ik wil hem direct onder mijn link.:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

04/02/2007 17:26:00
Quote Anchor link
Dit stukje uit de css weg

top:50px;
left:50px;
width:300px;
height:300px;
margin:200px;

en de positie realative maken
 
Romano

Romano

04/02/2007 17:43:00
Quote Anchor link
Romano schreef op 04.02.2007 17:01:
Edit:
Ik krijg hem midden in beeld maar ik wil hem direct onder mijn link.:P


Oke onder link is ook gelukt maar ik heb een bepaalde breedte en hoogte meegeven waardoor een heel groot wit vak ontstaat:
http://tuning.byethost17.com/test2.htm

Nou wil ik dat het divje over de tekst heen komt en het witte vak wegvalt.
Dan ben ik helemaal blij:P


edit:
nog een 2e probleem ondekt als ik nu met 2 links en met muis op de 2e link gaat staan doet verschijnt hij weer onder de 1e link en niet onder de 2e link.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Romano

Romano

04/02/2007 18:14:00
Quote Anchor link
ik vraag me af of iemand wel begrijpt wat ik bedoel???:S:P
mod-edit::
Bumpen
Bumpen is twee keer achter elkaar posten in je eigen topic om hem weer bovenaan in de lijst te krijgen. Omdat het zéér opdringerig overkomt is bumpen is pas na 24 uur toegestaan. Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten. Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Robin Albers

Robin Albers

04/02/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Ik begrijp wat je bedoelt. Hij bedoelt het volgende: zie hyves.nl en en iemand aangeven aanklikken dan opend er een schempje in de browser en de achtergrond word donker maar wel doorzichtig!
 
Romano

Romano

04/02/2007 18:56:00
Quote Anchor link
oke dan het hoeft niet per sé donker te worden maar wel dat het schermpje de tekst overlapt.
 
Robin Albers

Robin Albers

04/02/2007 19:01:00
Quote Anchor link
Ik ben er ook naar opzoek:) maar kan het ook niet vinden
 
Romano

Romano

04/02/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Ik wordt een hele blije jongen:P
als iemand het probleem ziet:P.

edit: 100 posts:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Romano
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:07:00
Quote Anchor link
weet niemand het???
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/02/2007 11:18:00
Quote Anchor link
Het is mooier om met de CSS-eigenschap display te werken dan visibility.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
/* Div uit */
#div {
  display: none;
}

/* Div aan */
#div {
  display: block;
}
Op deze manier neemt de div geen ruimte in als die 'uit' is. Met visibility neemt die wel ruimte in, alleen zie je hem niet.

Met ruimte innemen bedoel ik dat als de div tussen twee andere elementen staat de achtergrond van het bovenliggende element te zien is, tenzij je de div een breedte en hoogte van 0px mee geeft.

Elwin
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

06/02/2007 11:27:00
Quote Anchor link
Elwin, de kans bestaat alleen dat andere content dan gaat verspringen, wat afhangt van opbouw rest website.

Heb zelf een voorbeeldje gemaakt:
http://89.98.247.116/openbaar/PHPHulp/hover.php
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:28:00
Quote Anchor link
oke, maar hij moet er overheen lappen en

als ik nu met 2 links en met muis op de 2e link gaat staan verschijnt hij weer onder de 1e link en niet onder de 2e link.
snappie hem??
 
Romano

Romano

06/02/2007 11:30:00
Quote Anchor link
maar willem jan als je nu twee links onder elkaar zet,
en je gaat over e 2e link heen staat hij dan wel bij de 2e link of weer bij de eerste ???
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.