Login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:35:50
Quote Anchor link
Hallo,
ik weet het, ik heb veel vragen, maarja, ik wil echt php leren,
en kom veel problemen tegen, meestal vind ik ze op internet, maar nu lukt het me echt niet :s

het gaat om deze pagina
Je kan proberen in te logen met de naam test, en het wachtwoord test
http://www.crime-world.nl/betatestspel/login.php

Als ik inlog, krijg ik een witte pagina, en als ik bron weergeven doen, lukt dat niet, dus ik denk dat die pagina gewoon een soort van gecrasht is, kan iemand mij helpen?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
    $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    if(mysql_num_rows($login) !== 0){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>

[/CODE]
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:27 door Stefan iemand
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:59:12
 
Victor -

Victor -

29/07/2011 23:40:55
Quote Anchor link
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:47:27
Quote Anchor link
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().
Gewijzigd op 29/07/2011 23:49:32 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:49:59
Quote Anchor link
Sorry hoor, maar voordat iemand hier de topicstarter gaat helpen, mag hij eerst deze vraag beantwoorden:


Waarom maak jij 3x een topic aan over hetzelfde onderwerp? Daar wil ik graag een verklaring voor hebben.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:50:09
Quote Anchor link
Dat was per ongeluk :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:30:

ik heb maar 1x aangemaakt hoor :s

Toevoeging op 29/07/2011 23:50:59:

Geen idee hoe dit gebeurt is
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:51:08
Quote Anchor link
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:52:16
Quote Anchor link
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output

Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2011 23:52:51
Quote Anchor link
In verschillende forums? Ik geloof het niet, maar aan een mod/admin de job om ze te sluiten en dit verder af te handelen.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:53:52
Quote Anchor link
kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:53:53:

kijk dan naar de tijden, denk je dat ik op 1 seconde, naar die pagina kan gaan, opnieuw posten?

Toevoeging op 29/07/2011 23:55:09:

volgens mij is mijn pc aan het flippen :s
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2011 23:56:12
Quote Anchor link
Oké, zorg er aub voor dat dit niet weer gebeurt...

Back on topic.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

29/07/2011 23:59:29
Quote Anchor link
- Aar - op 29/07/2011 23:47:27:
Ben je nou echt zo wanhopig dat je maar gaat cross-posten?
Anyway, zet je code even tussen [code] een [/code] tags. Dat maakt de boel beter leesbaarder. Relevante code tonen maakt het nog plezierig leesbaarder.

Ook voer je de query niet uit met mysql_query().


Ik was inderdaad vergeten de query uit te voeren, dat is nu gelukt, dus de pagina werkt, maar nu meld die de hele tijd dat de combinatie fout is, terwijl ik zeker weet dat het juist is
Gewijzigd op 30/07/2011 00:17:40 door Stefan iemand
 
Victor -

Victor -

30/07/2011 00:05:30
Quote Anchor link
Stefan iemand op 29/07/2011 23:52:16:
Victor - op 29/07/2011 23:40:55:
waarschijnlijk vind hij dat de gebruikersnaam en wachtwoord niet overeen komen, want dan output je niks.


} else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!";
?>

er is wel een output



Toevoeging op 29/07/2011 23:52:40:

Ozzie PHP op 29/07/2011 23:51:08:
Je maakt 3x per ongeluk hetzelfde topic aan? Leg uit... ik ben erg benieuwd.


ik heb het maar 1x aangemaakt, ik heb echt geen idee hoe dit gebeurt is :s


Oeps verkeerd gekeken
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:14:48
Quote Anchor link
Hier de nieuwe code met het probleem dat de gegevens fout zouden zijn

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
session_start();
error_reporting(E_ALL);
include("includes/config.inc.php");
if(!isset($_SESSION['session_id'])) {
  if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
       $gebruikernaam = mysql_real_escape_string($_POST['gebruikersnaam']);
    $wachtwoord = mysql_real_escape_string(md5($_POST['wachtwoord']));
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    srand ((double) microtime( )*1000000);
    $session_id = rand(1000,1000000);
    $login = "SELECT ID, gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."' AND wachtwoord = '".$wachtwoord."'";
    $dologin = mysql_query($login);
    if(mysql_num_rows($dologin) == 1){
      while($row = mysql_fetch_array($login)){
      $_SESSION['gebruikersnaam'] = $row['gebruikersnaam'];
      $_SESSION['ID'] = $row['ID'];
      $_SESSION['IP'] = $ip;
      $_SESSION['session_id'] = $session_id;
      echo "Je bent nu ingelogd!";
    }
  }
else {
echo "De door jou ingevoerde combinatie is fout!<br>";
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>
<?php
}
  }
else {

?>


<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
<form method="post" action="login.php">
   <table>
      <tr>
        <td>Gebruikersnaam:</td>
        <td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Wachtwoord:</td>
        <td><input type="password" name="wachtwoord">
      </tr>
      <tr>
        <td></td>
        <td><input type="submit" name="submit" value="Login"></td>
      </tr>
   </table>
</form>
</body>
</html>

<?php
  }

}
else {
?>

<html>
<header>
<title><?php echo $spelnaam; ?></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/style.css">
</header>
<body>
Je bent al ingelogd! klik <a href="index.php">hier</a> om terug naar de beginpagina te gaan!.
</body>
</html>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 00:18:30 door Stefan iemand
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/07/2011 00:40:23
Quote Anchor link
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 00:53:55
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/07/2011 00:40:23:
Wat gaat er nu fout. Je voert 'test' en 'test' in en je logt niet in? Is dat het probleem?


Ja dat is het probleem,
hij zegt steeds foute combinatie, maar het is wel juist!
 
Bart V B

Bart V B

30/07/2011 01:24:02
Quote Anchor link
Misschien een stomme vraag, maar kloppen de login gegevens wel van je database?
Heb je uberhaubt we database connectie?
dus iets van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'gebruikersnaam', 'wachtwoord');
?>


Even quick en dirty om een foutmelding boven water te krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$dologin
= mysql_query($login) or die(mysql_error());
?>
 
Sven b

Sven b

30/07/2011 09:03:52
Quote Anchor link
Ik weet niet of het al gezegd is geworden, maar je encrypted password is niet zo goed. de md5 encrypter schijnt makkelijk te hacken te zijn. Je moet er zeker een salt aan toevoegen. Tevens schijnt sha1 veel beter te zijn en volgens sommige maakt dat md5 overbodig.

Tevens maak je onnodige variabelen aan. De gebruikersnaam en wachtwoord gebruik je om in je database te zoeken, maar daarvoor hoef je ze niet eerst in een variabele te stoppen.

Je strings in je echo horen tussen enkele '' quotations te staan en niet dubbele.

Volgens een tutorial die ik gevolgd heb is REMOTE_ADRR een zwakke manier om een ip te achterhalen, omdat je het eerste ip pakt dat je tegenkomt. Mensen kunnen ook met meerdere gebruikers op de zelfde router zitten en dan wil je wat verder doorzoeken.

En om een beetje on topic door te gaan. Wat is uberhaupt het probleem? Welke errors krijg je? Tot welke block kom je? etc. Het is moeilijk helpen zo. De laatste posts is dan ook alleen maar giswerk.
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 12:41:00
Quote Anchor link
Ja ik heb een mysql verbinding, en de gegevens kloppen, daarom dat ik het raar vind dat het niet werkt
 
Cake Masher

Cake Masher

30/07/2011 13:12:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($login))


moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while($row = mysql_fetch_array($dologin))



Edit:

ik heb even de vrijheid genomen om je code wat (na mijn mening) overzichterlijker te maken. Moet je maar ff kijke wat je er mee gaat doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
        $gebruikernaam
    = mysql_real_escape_string ($_POST['gebruikersnaam']);
        $wachtwoord        = mysql_real_escape_string (md5 ($_POST['wachtwoord']));
        $ip                = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        
        srand ((double) microtime() * 1000000);
        
        $session_id    = rand (1000,1000000);
        $login        = "SELECT ID,gebruikersnaam FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '" . $gebruikersnaam . "' AND wachtwoord = '" . $wachtwoord . "'";
        $dologin    = mysql_query ($login);
        
            if (!$dologin)
            {

                echo "[MySQL] Er is wat fout gegaan bij het inloggen.<br /><br />";
                echo mysql_error ();
                exit;
            }


            if (mysql_num_rows ($dologin) == 1)
            {

                $row = mysql_fetch_assoc ($dologin);
                
                $_SESSION['gebruikersnaam']    = $row['gebruikersnaam'];
                $_SESSION['ID']                = $row['ID'];
                $_SESSION['IP']                = $ip;
                $_SESSION['session_id']        = $session_id;
                
                echo "Je bent nu ingelogd!";
            }

            else
            {
                // niet ingelogt..
?>
Gewijzigd op 30/07/2011 13:17:24 door Cake Masher
 
Stefan iemand

Stefan iemand

30/07/2011 13:34:04
Quote Anchor link
Het werkt, bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2011 14:12:58
Quote Anchor link
Hoe groot is het wachtwoord-veld in de database?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.