Loginscript werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Matthijs Vos

Matthijs Vos

08/02/2012 16:02:31
Quote Anchor link
Ik heb een stukje toegevoegd zodat als je verkeerd wachtwoord/username intypt de invoer velden rood worden. Dit heb ik gedaan op de volgende manier:

Quote:
if(mysql_num_rows($res) == 0){
echo "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief."; ?>
<form method='POST'>
Gebruikersnaam: <input style="border:#FF0000 solid 2px;" type='text' name='username' value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?(isset($_POST['username']) ? htmlspecialchars($_POST['username']) : '');?>
"/><br />
Password: <input style="border:#FF0000 solid 2px;" type='password' name='password' /><br />
<input type='submit' value='Login!' />
</form>


Maar ik heb het idee dat dat netter moet kunnen
Gewijzigd op 08/02/2012 20:54:33 door Matthijs Vos
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 03:31:39
 
Jeroen VD

Jeroen VD

09/02/2012 21:09:50
Quote Anchor link
Je maakt dan een compleet nieuwe form aan?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

09/02/2012 21:10:50
Quote Anchor link
@jeroen

Ja klopt, dat moet volgens mij niet nodig zijn. Maar hoe het wel moet weet ik niet.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

09/02/2012 21:27:52
Quote Anchor link
Die style = moet je met php een ifje achter zetten. Het is maar een regel die veranderd hoeft te worden, ipv de hele form opnieuw maken
 
Reshad F

Reshad F

09/02/2012 21:28:40
Quote Anchor link
je kan javascript ervoor gebruiken
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

09/02/2012 21:31:03
Quote Anchor link
@reshad
Dat weet ik, wil ik alleen liever niet omdat je alle gebruikers dan verplicht dit aan te hebben.

@jeroen
Hoe bedoel je??
 
Roel -

Roel -

09/02/2012 21:33:37
Quote Anchor link
Jeroen, het maakt inderdaad geen verschil, zie ook die op PHP.net, daar staat namelijk dit:
This language construct is equivalent to exit().
 
Reshad F

Reshad F

09/02/2012 21:35:28
Quote Anchor link
maar, heeft tegenwoordig niet iedereen javascript aanstaan? zelfs mobiele gebruikers :P ik denk niet dat het met php kan wat jij precies wilt en omdat dan in dezelfde form te hebben maar misschien ook wel, ik ben het nog niet tegengekomen
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/02/2012 22:32:56
Quote Anchor link
@reshadd: als je iets niet weet, reageer dan niet ;-)

Of lees in ieder geval de andere reacties door. jeroen vd geeft in zijn reactie (09/02/2012 21:27:52) aan hoe het is op te lossen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 14:27:36
Quote Anchor link
hier hoe het moet. ik heb meteen de rest wat aangepast, zodat het wat beter is. ik heb het nog niet getest, maar ik heb het idee dat het goed werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
require('config.php');
$sytle = '';

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST')
{

    if (isset($_POST['username'] && trim($_POST['username']) != '' &&
        isset($_POST['password'] && trim($_POST['password']) != '')
    {

        if     (($users = mysql_query(
            "SELECT username, password FROM project2_members WHERE
            username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND
            password = "
. mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "'"))) == false)
        {
    
            die('er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw');
        }

        else
        {
            if (mysql_num_rows($users) == 0)
            {

                echo 'The username/password was not found. ' . $username . $password;
                $style = 'style="border:#FF0000 solid 2px;"';
            }

            else
            {
                echo 'You have been logged in.';
                $_SESSION['loggedin'] = 'true';
                $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
            }
        }
    }
}

else
{
    echo '<form method="post" action="vul_hier_zelf_je_site_in?act=login">
         Username: <input '
. $style . ' type="text" name="username"><br>
         Password: <input '
. $style . ' type="password" name="password"><br>
         <input type="submit" value="login">
         </form>'
;
}

?>


wachtwoorden plain text opslaan is nooit een goed idee. ga je anders opslaan, moet je dit gaan aanpassen. zie dit topic over hoe wel: klik
Gewijzigd op 10/02/2012 15:31:10 door Jeroen VD
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 14:50:11
Quote Anchor link
@jeroen

Waarom gebruik je if (isset($_GET['act'])) ? eerder in dit topic werd mij verteld dat if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' ) beter zou zijn
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 15:12:28
Quote Anchor link
ik pas het even aan.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 15:16:05
Quote Anchor link
Mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?
     require("config.php");

$style = '';
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' )
{

       if     (($res = mysql_query(
            "SELECT username, password FROM project2_members WHERE
            username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND
            password = "
. mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "'"))) == false)
        {
    
            die('er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw');
        }

    else{
        if(mysql_num_rows($res) == 0){  
         echo "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief.";
        $style = 'style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        
        
        }
else{
        echo("U bent ingelogd, u word nu doorgestuurd....");
        $_SESSION['loggedin'] = true ;
        $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
        echo '<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="1; url=http://www.fox-creations.nl/projects/project001/persoonlijke-pagina">';
        }
    }
}

else{
    echo '<form method="post">
         Username: <input '
. $style . ' type="text" name="username"><br>
         Password: <input '
. $style . ' type="password" name="password"><br>
         <input type="submit" value="login">
         </form>'
;
}}

?>


Maar dit werkt niet. Als ik verkeerd ww intyp krijg ik "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief." maar niet het contact formulier met de rode randen.
 
Reshad F

Reshad F

10/02/2012 15:28:07
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 09/02/2012 22:32:56:
@reshadd: als je iets niet weet, reageer dan niet ;-)

Of lees in ieder geval de andere reacties door. jeroen vd geeft in zijn reactie (09/02/2012 21:27:52) aan hoe het is op te lossen.


ehm en waar slaat je reactie dan precies op? hij zegt dat het netter kan, ik geef aan dat het naar mijn mening met javascript best netjes kan.. maar hij wil javascript niet gebruiken en ik zeg dat het met php ook zou kunnen maar ik weet alleen niet hoe? dus welk deel is fout?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 15:29:17
Quote Anchor link
o ja, haal eens regel 28 en regel 34 weg. dat zou mnoeten werken.

regel 24 is een refresh, toch? dit kun je vervangen door een header()

en bekijk mijn script is, vergelijk het met die je net gepost hebt, wat valt je op?

Toevoeging op 10/02/2012 15:30:24:

@reshadd: tada, zonder javascript!
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 15:45:29
Quote Anchor link
oo ik had niet gezien dat je die toevoeging van de isset had gedaan ik heb nu het volgende maar het werkt nog niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
$style
= '';
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' )
{

    if (isset($_POST['username']) && trim($_POST['username']) != '' && isset($_POST['password']) && trim($_POST['password'])); {
       if     (($res = mysql_query(
            "SELECT username, password FROM project2_members WHERE
            username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND
            password = "
. mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "'"))) == false)
        {
    
            die('er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw');
        }

    else{
        if(mysql_num_rows($res) == 0){  
         echo "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief.";
        $style = 'style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        
        
        }
else{
        echo("U bent ingelogd, u word nu doorgestuurd....");
        $_SESSION['loggedin'] = true ;
        $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
        echo '<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="1; url=http://www.fox-creations.nl/projects/project001/persoonlijke-pagina">';
        }
    }
}}


    echo '<form method="post">
         Username: <input '
. $style . ' type="text" name="username"><br>
         Password: <input '
. $style . ' type="password" name="password"><br>
         <input type="submit" value="login">
         </form>'
;
}

?>
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 15:53:37
Quote Anchor link
bekijk je accolades {} is, daar klopt niets van.

Toevoeging op 10/02/2012 15:55:17:

het komt erop neer dat de form altijd geechot wordt, ook na de verwerking, dus geen reden om accolades eromheen te zetten
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 16:00:07
Quote Anchor link
@jeroen
Die accolade op regel 33 het stukje script af dat checkt of je niet al bent ingelogd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
if (isset($_SESSION['loggedin'])){
header ('location: pagina.php') ;
exit();
}
else{
     require("config.php");

$style = '';
if( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST' )
{

    if (isset($_POST['username']) && trim($_POST['username']) != '' && isset($_POST['password']) && trim($_POST['password'])); {
       if     (($res = mysql_query(
            "SELECT username, password FROM project2_members WHERE
            username = '"
. mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND
            password = "
. mysql_real_escape_string($_POST['password'] . "'"))) == false)
        {
    
            die('er is een fout opgetreden. probeert u het opnieuw');
        }

    else{
        if(mysql_num_rows($res) == 0){  
         echo "Gebruikersnaam/wachtwoord foutief.";
        $style = 'style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        
        
        }
else{
        echo("U bent ingelogd, u word nu doorgestuurd....");
        $_SESSION['loggedin'] = true ;
        $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
        echo '<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="1; url=http://www.fox-creations.nl/projects/project001/persoonlijke-pagina">';
        }
    }
}}


    echo '<form method="post">
         Username: <input '
. $style . ' type="text" name="username"><br>
         Password: <input '
. $style . ' type="password" name="password"><br>
         <input type="submit" value="login">
         </form>'
;
}

?>
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/02/2012 16:04:33
Quote Anchor link
wordt wel het form geechot, na het verkeerd inloggen? maar zonder rode randen?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

10/02/2012 16:05:19
Quote Anchor link
nee, krijg alleen die echo
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.