Maak jij onze phonegap app?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:05:32
Quote Anchor link
Ik heb het bedrag naar 300 euro verhoogd.

Ik heb een website waar dagelijks artikelen op verschijnen en die mensen dagelijks een mail stuurt. Nu ben ik op zoek naar een freelancer die mij - voor een redelijke prijs ik denk aan 150 euro - wil helpen en een app wil maken voor Android en de iPhone. En indien mogelijk ook voor windows. Daar moeten de artikelen in komen te staan. Een voorbeeld is de nu.nl app, maar minder complex.

Je hebt een titel met plaatje, klik je daarop kom je bij het artikel met een grotere foto erboven. Klinkt simpel toch.

Dit is niet voor een bedrijf, dit is voor mij persoonlijk, vandaar ook de prijs. De app zal ook geupdate moeten worden, dus als je goed werk levert kan dat tot meer leiden. Voorwaarde is dat je de code wel aan mij geeft.

Mocht je geinteresseerd zijn, stuur een mailtje naar [email protected]
Gewijzigd op 20/07/2017 11:33:46 door Arthur Nolles
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 09:19:38
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/07/2017 18:10:37
Quote Anchor link
>> Klinkt simpel toch.

Maar dat is het niet. Je maakt niet zomaar 'even' een app. Ik vrees dat je voor een prijs van 150 euro niemand zult vinden die dit voor je gaat maken ... maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.
 
Pipo Clown

Pipo Clown

19/07/2017 18:22:22
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 19/07/2017 18:10:37:
>> Klinkt simpel toch.

Maar dat is het niet. Je maakt niet zomaar 'even' een app.


Correctie, je maakt niet zomaar 'even' drie apps.
voor Android, Iphone en Windows zijn drie totaal verschillende Apps nodig.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:23:50
Quote Anchor link
Oke, ik snap het. Daarom stelde ik voor om het met phonegap te doen, die hebben allerlei handige plugins. Dat wat ik simpel noemde was niet het werk, anders zou ik het zelf doen. Ik bedoelde dat het een simpele app moet worden.
Gewijzigd op 19/07/2017 18:25:45 door Arthur Nolles
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 18:25:38
Quote Anchor link
Pipo Clown op 19/07/2017 18:22:22:
Ozzie PHP op 19/07/2017 18:10:37:
>> Klinkt simpel toch.

Maar dat is het niet. Je maakt niet zomaar 'even' een app.


Correctie, je maakt niet zomaar 'even' drie apps.
voor Android, Iphone en Windows zijn drie totaal verschillende Apps nodig.

Maar je hebt één source project, voorzover ik kan zien. Je moet ze wel voor alle drie de platformen compileren. Maar dat is iets wat zo gedaan is.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:26:26
Quote Anchor link
Daarom vraag ik dus om een phonegap developer. Nogmaals, wat ik simpel noemde was niet het werk, anders zou ik het zelf doen. Ik bedoelde dat het een simpele app moet worden.
Gewijzigd op 19/07/2017 18:26:53 door Arthur Nolles
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/07/2017 18:33:16
Quote Anchor link
Dan zou ik eerst beginnen met een redelijk budget, 150 euro is lachwekkend. Misschien is beledigend een beter woord.
Gewijzigd op 19/07/2017 18:33:46 door Ben van Velzen
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 18:45:38
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 19/07/2017 18:33:16:
Dan zou ik eerst beginnen met een redelijk budget, 150 euro is lachwekkend. Misschien is beledigend een beter woord.


Ik vind het een hoop geld. Wat is jouw suggestie dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 19:17:45
Quote Anchor link
Een gemiddeld iemand zal er ongeveer 50 euro voor vragen per uur. Dan is 150 euro een niet-reëel bedrag. Want een app bouw je niet in een uurtje of drie. Als je serieus werk wilt verwachten dan moet je vele meer geld neerleggen. Minimaal 1000 euro.

Of er moet een student zijn die iets wilt maken om zijn portfolio uit te breiden, maar dan moet je er ook echt tegen aan lopen.
Gewijzigd op 19/07/2017 19:19:13 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 19:34:25
Quote Anchor link
Daar hoop ik dan maar op. Ik wil het bedrag best een beetje verhogen, maar 1000 euro heb ik niet.

Link naar de website is misschien handig voor 't idee: http://www.christiannolles.nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 19:46:40
Quote Anchor link
Maar is een app echt nodig? Je website voldoet toch al prima voor mobiele devices? Of je bouwt gewoon een mini-app als snelkoppeling naar je site.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 20:02:49
Quote Anchor link
Een app is idd nodig. Mensen openen sneller een app dan een website heb ik het idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 20:05:25
Quote Anchor link
Als je het simpel wilt, zorg je dat de app je site opent. Scheelt twee sources bij te houden.
Gewijzigd op 19/07/2017 20:12:45 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 20:12:57
Quote Anchor link
Maar dat is niet hoe ik het voor me zie. Mocht iemand geinteresseerd zijn om het project aan te gaan kunnen ze een mail sturen naar [email protected]
Gewijzigd op 19/07/2017 20:13:18 door Arthur Nolles
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

19/07/2017 21:32:18
Quote Anchor link
>> Een app is idd nodig. Mensen openen sneller een app dan een website heb ik het idee.
Heb je dat ook aan mensen gevraagd? De meestgehoorde klacht is nog altijd "nee ik wil niet de app, ik wil de website, laat me gewoon die website zien en geen link naar de app".
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 21:33:39
Quote Anchor link
Die wens is er inderdaad. Anders zou ik dit niet doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/07/2017 21:47:11
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik er wel voor zorgen dat de app meer aandraagt dan de website.
Denk aan notificaties bij nieuwe blogs, of bepaalde overdenken (of bedoel je daar je blogposts mee) die je in de app kan zien.

Maar ook belangrijk is het kosten/baten verhaal. Straks hebben in 3 maanden tijd 20 mensen je app gedownloadt. Was dat het geld waard? Alleen vragen bij je publiek of een app gewenst is is niet voldoende voor een onderzoek.

Maar het blijft verder jouw keuze.
Gewijzigd op 19/07/2017 21:47:39 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

19/07/2017 21:49:56
Quote Anchor link
Ik zie wel of iemand reageert.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/07/2017 22:42:56
Quote Anchor link
De opmerkingen die hier geplaatst worden komen in jouw ogen wellicht een beetje 'bot' over. Echter, programmeren is een vak en je kunt (helaas voor jou) niet verwachten dat er mensen in de rij staan om voor 150 euro een app te ontwikkelen die op diverse platforms moet kunnen draaien. Ik raad je echt aan om die gedachte bij te stellen. In programmeerwerk gaat zeer veel tijd zitten. Je geeft al aan dat 1000 euro te veel is. Ik zou dan in ieder geval aangeven wat je maximale budget is. Misschien is er dan toch iemand die interesse heeft. Voor jouw beeldvorming ... zou je zo'n op maat gemaakte app laten maken bij een bedrijf, dan kun je goed zomaar een paar duizend euro kwijt zijn.

Daarnaast ... je zegt ook nog eens dat degene die de app maakt de app ook mag updaten, maar dat jij de code zelf wilt hebben. Dan vraag ik me af ... waarom wil je de code hebben als je toch niet zelf gaat updaten? En wil je dan eigenaar worden van die code? Want in dat geval ga je het natuurlijk echt niet redden met die 150 euro.

Kortom, een hoop dingen om goed over na te denken ... en dan heb ik het nog niet gehad over hoe je wijzigingen wil aanbrengen in je app. Hoe worden die nieuwe artikelen bijv. toegevoegd? Waar komen die vandaan?
 
Peter K

Peter K

20/07/2017 08:12:47
Quote Anchor link
Wellicht is dit iets voor je: www.appmachine.com

Hier kun je zelf een app "ontwikkelen" middels drag & drop methode.
Je kunt hier zelfs permanent gewoon verwijzen naar je website.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 08:53:10
Quote Anchor link
Ik heb de app machine geprobeeerd, maar hij laat geen externe feeds in. En Ozzie, ik ben zelf programmeur. Ik weet hoeveel tijd dingen kosten. Maar ik weet ook dat een lijstje in PHP maken met een artikel pagina mij binnen een halfuur lukt. Phonegap en Framework7 hebben plugins die doen wat ik wil, maar ik kom er zelf niet uit. Helpt het als ik de prijs verhoog naar 300 euro>?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.