Maak jij onze phonegap app?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 09:23:48
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 20/07/2017 08:53:10:
Ik heb de app machine geprobeeerd, maar hij laat geen externe feeds in.

En dit dan?

https://support.appmachine.com/hc/en-us/articles/203646166-Import-your-data-via-a-web-service?mobile_site=true
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:16:59
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 11:32:25
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 19/07/2017 18:05:32:
Ik heb het bedrag verhoogd naar 300 euro.

Ik heb een website waar dagelijks artikelen op verschijnen en die mensen dagelijks een mail stuurt. Nu ben ik op zoek naar een freelancer die mij - voor een redelijke prijs ik denk aan 150 euro - wil helpen en een app wil maken voor Android en de iPhone. En indien mogelijk ook voor windows. Daar moeten de artikelen in komen te staan. Een voorbeeld is de nu.nl app, maar minder complex.

Je hebt een titel met plaatje, klik je daarop kom je bij het artikel met een grotere foto erboven. Klinkt simpel toch.

Dit is niet voor een bedrijf, dit is voor mij persoonlijk, vandaar ook de prijs. De app zal ook geupdate moeten worden, dus als je goed werk levert kan dat tot meer leiden. Voorwaarde is dat je de code wel aan mij geeft.

Mocht je geinteresseerd zijn, stuur een mailtje naar [email protected]
 
Peter K

Peter K

20/07/2017 11:53:04
Quote Anchor link
Ik denk dat je het nog niet eens gaat redden met €2500,- voor een custom app cross platform.

Met Appmachine durf ik je bijna te garanderen dat je werkend moet kunnen krijgen wat je wilt.
Zoals ik eerder aangaf, maak maar eens een app en verwijs die naar een website. Ofwel je eigen website. Dan heb je volgens mij alles direct functioneel en scheelt je een pak ontwikkelwerk.

Je kunt indien gewenst zoals hierboven aangegeven ook werken met webservices, alhoewel dit wel iets complexer is. Je moet dan goed uitzoeken hoe je je feed wilt aanleveren en uitlezen.

Mijn mening: maak een app met webbrowser en stel deze default naar je website in.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 12:04:41
Quote Anchor link
Zelf denk ik ook dat met een zeer laag budget Appmachine de beste uitkomst is.
Onthoud ook dat een developers-account voor iOS-app's ook al bijna 100 euro kost. Met Appmachine zijn die kosten denk ik al gedekt.

Je moet echt zelf weten, maar ik geef zelf weinig tot geen kans dat je met 300 euro een cross-platform app gaat redden.
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 13:55:41
Quote Anchor link
Goed. Ik ga het anders doen. Ik bouw een website die gewoon lijkt op een app en dezelfde functionaliteit heeft met jquery. Ik weet dat ik de app dan bij phonegap kan laten bouwen, maar dan is het geen dynamische site. Hoe pak ik dat aan? Hoe krijg ik een apk die letterlijk naar de website gaat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 14:24:44
Quote Anchor link
Je kan altijd content dynamisch inladen met jQuery en de ajax() functie.
Met 'build --release' kan je uiteindelijk je apk builden. Duik de manual eens in, en ga eens wat ermee proberen. ;-)
 
Peter K

Peter K

20/07/2017 14:36:17
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 20/07/2017 13:55:41:
Goed. Ik ga het anders doen. Ik bouw een website die gewoon lijkt op een app en dezelfde functionaliteit heeft met jquery. Ik weet dat ik de app dan bij phonegap kan laten bouwen, maar dan is het geen dynamische site. Hoe pak ik dat aan? Hoe krijg ik een apk die letterlijk naar de website gaat?


Waarom niet gewoon Appmachine gebruiken dan? Of wil je liever het wiel zelf weer uitvinden?
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 14:37:49
Quote Anchor link
Dat heb ik geprobeerd. Het vervelende is dat gebruikers dan eerst een menu krijgen. Ik wil dat er meteen een lijst met artikelen zichtbaar is.

Toevoeging op 20/07/2017 14:44:57:

Vraagje trouwens. Kunnen apps uit de appmachine in de PlayStore?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 14:51:20
Quote Anchor link
Niet rot bedoeld, maar met 3 tellen Googlen vond ik het antwoord:
http://www.appmachine.com/nl/tour/publiceer-in-de-app-store-en-google-play/
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 14:54:36
Quote Anchor link
Hahahaha. Dank je wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 15:00:12
Quote Anchor link
Houd wel rekening dat je wat geld moet neerleggen voor een paar developeraccounts dan.
Of het blijft een unsigned APK.
Gewijzigd op 20/07/2017 15:00:45 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 15:10:03
Quote Anchor link
Wat bedoel je daarmee? Ik weet dat je een maandelijks bedrag moet betalen, 50 dollar toch?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 15:15:25
Quote Anchor link
Eenmalig minimaal 99 US dollar voor Apple Store
Eenmalig 25 dollar voor de Google Play store.
Gewijzigd op 20/07/2017 15:15:56 door - Ariën -
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 15:31:14
Quote Anchor link
Ja, maar je moet ook nog 39 euro minimaal per maand betalen. http://www.appmachine.com/pricing/

En dan zit ik nog met het probleem dat ik er een menu bij krijg... Ik wil alleen een overzicht van de artikelen en de pagina waar het artikel op staat.

Anders was dit een hele aantrekkelijke optie.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2017 15:41:34
Quote Anchor link
Ik heb rondgeneusd in hun developers-docs en blogs, en kom tot de conclusie dat het niet mogelijk is.
Je kan het vragen aan de helpdesk van hun of daar mogelijkheden voor zijn? Misschien dat ze het in een update kunnen aanbieden? Wie weet is het wel een gevraagde functie die snel wordt uitgerold? En anders moet je het er mee doen.

Als je weinig budget hebt moet je vaak gewoon roeien met de riemen die je hebt.
Gewijzigd op 20/07/2017 15:42:47 door - Ariën -
 
PHP JS

PHP JS

20/07/2017 15:50:20
Quote Anchor link
Zie hier het ionic framework:
https://ionicframework.com/

Gezien de minimale wensen die de TS heeft, zou dit een mogelijkheid kunnen zijn.
JE maakt een pagina in html, css en javascript. En ionic zorgt dat het geport wordt naar ieder platform.
Met het ionic framework kan je ook gebruik maken van het toestel, dus niet alleen een simpele webpagina inladen.
https://ionicframework.com/docs/native/

Wil je erna nog een cross platform desktop applicatie?
Dan kan je precies dezelfde code gebruiken in https://electron.atom.io/

Al dat moeilijke gedoe in dit topic, het is 2017 mensen!
Gewijzigd op 20/07/2017 15:54:09 door PHP JS
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 16:15:31
Quote Anchor link
Dank je PHP JS. Is het dus de bedoeling dat je een bestaande html pagina importeert? Ik zie namelijk dat je zo een lijst kunt aanmaken, maar niet dat je een feed of json file aankunt bieden om de lijst te vullen. Het is een beetje verwarrend.
 
PHP JS

PHP JS

20/07/2017 16:26:07
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 20/07/2017 16:15:31:
Dank je PHP JS. Is het dus de bedoeling dat je een bestaande html pagina importeert? Ik zie namelijk dat je zo een lijst kunt aanmaken, maar niet dat je een feed of json file aankunt bieden om de lijst te vullen. Het is een beetje verwarrend.


Je ontwikkelt je app op dezelfde manier als een webpagina, het framework zet alles in een app voor je.
Je kan gewoon ajax calls maken en je data importeren.


Op deze link vind je een aantal voorbeelden gemaakt met ionic.
http://showcase.ionicframework.com/apps/top
 
Arthur Nolles

Arthur Nolles

20/07/2017 16:31:36
Quote Anchor link
Dat ziet er netjes uit. Ik begrijp dus dat ik zelf geen losse website in elkaar hoef te flansen. Ik zie alleen niet waar je data kunt importeren en ik heb echt goed gezocht.

Toevoeging op 20/07/2017 16:32:36:

Je hebt components, zoals een lijst, maar ik zie nergens waar je de ajax calls kunt maken.
 
Peter K

Peter K

21/07/2017 08:23:36
Quote Anchor link
Arthur Nolles op 20/07/2017 15:31:14:
Ja, maar je moet ook nog 39 euro minimaal per maand betalen. http://www.appmachine.com/pricing/

En dan zit ik nog met het probleem dat ik er een menu bij krijg... Ik wil alleen een overzicht van de artikelen en de pagina waar het artikel op staat.

Anders was dit een hele aantrekkelijke optie.


Dit is te doen met wat custom Javascript ;)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.