multi schript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Christoph e

christoph e

02/01/2011 19:14:56
Quote Anchor link
hoe maak je een schript met...

inlog ( moet ook loguit hebben en een tekst zoals " welkom $gebruikersnaam "

gastenboek

profiel systeem ( pm, profielfoto, texste ( liefst drag drop )

admin die alles kan veranderen

ranglijst ( liefst 10 rangen ) je moet een rang hebben om op de pagina's te komen ander's word je terug gestuurt en krijg je een windows alerd.


en het liefst nog meer functies

mysql zou fijn zijn.


wie kan me helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:11:55
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/01/2011 19:22:36
Quote Anchor link
je kan tutorials gaan volgen over mysql, loginsysteem, gastenboek en adminsysteem
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/01/2011 19:29:54
Quote Anchor link
dit kan allemaal met php en mysql ;)
 

02/01/2011 19:48:44
Quote Anchor link
Php is een taal waar ontzettend veel over uitgelegd is, en ook een ontzettend goede documentatie heeft:
http://php.net/docs/
Daarom is het handiger voor als je specifiek ergens niet uit komt om dan een vraag te stellen.
Nu kun je het beste veel gaan leren, over php en SQL. Probeer zo recent mogelijke teksten te lezen, want over het algemeen kan je stellen dat hoe nieuwer de tekst is hoe beter de php uitgelegd wordt.
Verder kan je het beste ook naar specifiek SQL zoeken en niet mysql, aangezien mysql een aantal dingen anders doet dan de standaard SQL.
 
Christoph e

christoph e

02/01/2011 19:52:22
Quote Anchor link
OK

maar is er een kant en klaar schript dat hiervoor ergens op het net staat.

ik ben (een beetje) goed met html laat staan met php en mysql
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/01/2011 22:17:16
Quote Anchor link
dit zijn allemaal aparte dingen die je deels aan elkaar zou kunnen plakken, maar je zeult toch echt ook zelf wat moeten gaan maken.

ik zou overigens eerst goed html gaan leren voordat je verder gaat met php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2011 22:30:59
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 02/01/2011 22:17:16:
dit zijn allemaal aparte dingen die je deels aan elkaar zou kunnen plakken, maar je zeult toch echt ook zelf wat moeten gaan maken.

ik zou overigens eerst goed html gaan leren voordat je verder gaat met php

Ook raad ik aan om Engels goed te leren:

schript = script
alerd = alert
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2011 05:42:23
Quote Anchor link
- Aar - op 02/01/2011 22:30:59:
Vincent Huisman op 02/01/2011 22:17:16:
dit zijn allemaal aparte dingen die je deels aan elkaar zou kunnen plakken, maar je zeult toch echt ook zelf wat moeten gaan maken.

ik zou overigens eerst goed html gaan leren voordat je verder gaat met php

Ook raad ik aan om Engels goed te leren:

schript = script
alerd = alert


Ook Nederlands kan geen kwaad. Wat dacht je van 'je zeult'?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2011 10:19:08
Quote Anchor link
Quote:
?zeu·len zeulde, h gezeuld met moeite voortslepen, sjouwen

;-)
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

03/01/2011 10:30:05
Quote Anchor link
- Aar - op 03/01/2011 10:19:08:
Quote:
?zeu·len zeulde, h gezeuld met moeite voortslepen, sjouwen

;-)


Zeult gaan maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2011 10:42:06
Quote Anchor link
Overdatum puntNL op 03/01/2011 10:30:05:
- Aar - op 03/01/2011 10:19:08:
Quote:
?zeu·len zeulde, h gezeuld met moeite voortslepen, sjouwen

;-)


Zeult gaan maken?

http://www.vleesmagazine.nl/public/slagerswereld/image/Recept%20Gelderse%20Zult.jpg :9, jummie :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/01/2011 13:35:46
Quote Anchor link
ik zou je op weg helpen
maar je moet het zelf doen

inlogscript :

- regristratie
- inlogform
- naam
- wachtwoord
- bevestigen
- email adres

- controle
- naam niet ingevuld /mimimum tekens
- wachtwoord niet ingevuld / bevestigen niet gelijk aan wachtwoord
- email adres niet geldig ( geen @ of . )

- geen errors?
- wachtwoord in sha coderen
- alles in de database zetten ( denk aan mysql injectie )
- evt email sturen

- login
- session_start();

- inlog form
- naam
- wachtwoord

- controle

- naam / wachtwoord niet gelijk aan ingevuld database

- als alles klopt
- naam in de sessie zetten


- check
- als naam al in sessie staat
-session_start();
- niks doen
- Echo 'welkom'.SESSION['naam'].;

- als hij nog niet bestaat
- link naar login

- logout
- session_start();
- session_destroy();
- link naar index

verder moet je maar tutorials lezen



Offtopic:
typfoutjes voorbehouden!
Gewijzigd op 03/01/2011 13:38:56 door Jordi Kroon
 
Tikkes C

Tikkes C

03/01/2011 13:40:06
Quote Anchor link
kijk eens naar pluck...dat is een kant en klare cms...
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 18:14:03
Quote Anchor link
ok
al heel erg bedankt.
( maar bestaat er geen website waar je al deze dingen kan downloaden en dat die allemaal in elkaar passen dat zou het mij een stuk gemakkelijker maken nu moet ik op de website van php dit allemaal gaan opzoeken en ik weet niet hoe ik daar aan moet beginnen )

ps. mijn Nederlands valt tegen doordat mijn spellingscontrole hapert

Toevoeging op 03/01/2011 18:16:48:

maar 1 ding snap ik nog ( voledig ) niet

hoe kan iemand inloggen en dat het andere systeem weet wie het is
 
Milo S

Milo S

03/01/2011 18:37:43
Quote Anchor link
Niet dat ik weet, meestal losse scripts die niet direct bij elkaar passen.
Dus? Nederlands zou je gewoon moeten kennen / kunnen op dit forum.
Door middel van sessie's of cookies.
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/01/2011 19:09:01
Quote Anchor link
Christophe: Nee, zo'n site bestaat niet.

Je vraagt wel heel wat van jezelf, als je nog geen PHP kent, om meteen zo'n systeem te proberen te maken. Net als dat je vers van de HAVO af komt en dan een fiets wil gaan bouwen. Of een vrachtwagen.

Er zijn wel heel veel scripts te vinden die een gedeelte van wat je vraagt tot op zekere hoogte doen. Het gemene daaraan vind ik dat je, om er iets degelijks van te kunnen maken, al vrij goed in je kennis moet zitten.

Pak een goed boek over PHP bij de rug, studeer.
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 19:13:06
Quote Anchor link
ok bedankt ik zal naar de bib gaan

maar het liefst zou ik toch nog wat willen zoeken

er moet toch 1 iemand zijn die op het idee is gekomen om dit te maken
Gewijzigd op 03/01/2011 19:18:32 door christoph e
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/01/2011 19:21:14
Quote Anchor link
hyves?
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 19:23:28
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 03/01/2011 19:21:14:
hyves?


wat is er met hyves dat snap ik niet helemaal
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/01/2011 19:28:59
Quote Anchor link
Christophe van dooren op 03/01/2011 19:13:06:
er moet toch 1 iemand zijn die op het idee is gekomen om dit te maken


nou, de makers van hyves en al die anderen wat er op lijkt
 
Christoph e

christoph e

03/01/2011 19:31:16
Quote Anchor link
ja, maar ik bedoelde wat ik kan downloaden en kan integreren in mijn website


Toevoeging op 03/01/2011 19:39:49:

en wat houd e107 in http://www.e107.org

ik heb wat op het net zitten zoeken en kwam uit op dit systeem
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.