Mysqli error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/08/2011 18:41:06
Quote Anchor link
Nou, nou... als je een meisje was zou ik denken dat je ongesteld was. Lees dit hele topic eens door en ga je vervolgens even schamen om deze uitspraak:

"En als het dan zo moeilijk is om normaal andwoord te geven en hulp te bieden mag je dat ook zeggen hoor geen enkel probleem zoek ik gewoon een ander forum waar de kwaliteit beter is.."

Tel daarna tot 10 en dan mag je weer terugkomen, oké. Er proberen een heleboel mensen jou te helpen en zo'n opmerking is dan echt niet op z'n plaats.
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 18:05:35
 
B a s
Beheerder

B a s

14/08/2011 18:48:24
Quote Anchor link
@Ozzie graag ontopic blijven.

@Mike, ik heb topic even doorgelezen en er wordt een aantal keren aangegeven dat $mysqli niet gedeclareerd is. Waarschijnlijk gaat de include van config dus niet goed. Zet je error reporting aan en kijk of je foutmeldingen krijgt.
 
Mike de jong

Mike de jong

14/08/2011 19:02:24
Quote Anchor link
@Bas, thanks voor je comment , de include gaat idd mis enkelt weet ik niet hoe ik hem er beter in krijg .

Heb nu als test bestand alles in 1 gooit en dit werk idd perfect en sneller zoals ik had verwacht, nu is dus enkelt het probleem dat ik de config er goed moet in krijgen in mijn index..
 

14/08/2011 19:09:33
Quote Anchor link
Mike de jong op 14/08/2011 18:31:59:
Het is toch niet zo moeilijk om mij ipv te verwijzen naar een dom engels forum phpnet , of enkelt maar kritiek te leveren te helpen ?


tot op heden is php.net nog geen forum..

om de config in te laden kan je ook het volgende doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
require_once('config.php');


of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
require_once(realpath(dirname(__FILE__)).'/config.php');
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

14/08/2011 19:12:17
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// als _config.php in document_root staat
include $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_config.php';

// als het in een subje staat van document root
include $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/mijnietgezien/_config.php';

// als het buiten de document root staat, maak dan gebruik van __autoload
// of zorg er voor dat het include_path goed ingesteld staat

?>


uiteraard zijn includes onafhankelijk van wat er van buiten aan input word gegeven.
je kan ook nog de benodigde correcte checks uitvoeren.
 
Mike de jong

Mike de jong

14/08/2011 20:51:49
Quote Anchor link
Het is idd nu werkzaam beginsel.

Is het wel normaal dat laadtijd zelfde blijft mysql vs mysqli ?

Gr Mike
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

14/08/2011 21:11:40
Quote Anchor link
Ja, wat had je anders verwacht?

Oh en uh, ik sta op dit moment achter, voor en naast je, dus sla er maar op los.
 
Mike de jong

Mike de jong

14/08/2011 21:12:48
Quote Anchor link
wat ik had verwacht ? dat het op z'n minst iets sneller zou werken al mysql zoals word beweerd..
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

14/08/2011 21:35:13
Quote Anchor link
Dat zijn fabeltjes

mysqli procedureel georienteerd zal 1 miljoenste seconde aan tijd kunnen opleveren
mysqli object georienteerd zal 1 miljoenste seconde aan extra tijd kunnen nemen

Performance winst kan je bereiken door:
1. geoptimaliseerde database
2. op correcte manier geoptimaliseerde sql-statements (om het maar in het algemeen te omschrijven)

Dan laat ik nog buiten beschouwing:
- hardware
- os
- dedicated omgeving of shared omgeving
Gewijzigd op 14/08/2011 21:49:41 door Noppes Homeland
 
Mike de jong

Mike de jong

14/08/2011 22:11:51
Quote Anchor link
Helaas erg zonde..
dan wordt het toch maar snel alles ombouwen en ook de database aanpassen van myisam naar ...

Bedankt.

Gr Mike

Toevoeging op 14/08/2011 22:45:27:

Mike de jong op 14/08/2011 22:11:51:
Helaas erg zonde..
dan wordt het toch maar snel alles ombouwen en ook de database aanpassen van myisam naar ...

Bedankt.

Gr Mike


Ik had nog wel 1 vraag wat ik ook niet echt kan vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$info
['veld'] = ( mysql_num_rows(mysql_query('SELECT user_id FROM veld WHERE user_id=' . $info['id'])) == 1 ) ? 'Ja' : 'Nee' ;
?>


Deze sql is geen gemakkelijke en nergens kan ik het vinden weet iemand hoe ik deze in mysqli style ( Object georienteerde interface )
Gewijzigd op 14/08/2011 22:45:55 door Mike de jong
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.