Mysqli error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/08/2011 18:41:06
Quote Anchor link
Nou, nou... als je een meisje was zou ik denken dat je ongesteld was. Lees dit hele topic eens door en ga je vervolgens even schamen om deze uitspraak:

"En als het dan zo moeilijk is om normaal andwoord te geven en hulp te bieden mag je dat ook zeggen hoor geen enkel probleem zoek ik gewoon een ander forum waar de kwaliteit beter is.."

Tel daarna tot 10 en dan mag je weer terugkomen, oké. Er proberen een heleboel mensen jou te helpen en zo'n opmerking is dan echt niet op z'n plaats.
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 13:56:15
 
B a s
Beheerder

B a s

14/08/2011 18:48:24
Quote Anchor link
@Ozzie graag ontopic blijven.

@Mike, ik heb topic even doorgelezen en er wordt een aantal keren aangegeven dat $mysqli niet gedeclareerd is. Waarschijnlijk gaat de include van config dus niet goed. Zet je error reporting aan en kijk of je foutmeldingen krijgt.
 
Mike de jong

Mike de jong

14/08/2011 19:02:24
Quote Anchor link
@Bas, thanks voor je comment , de include gaat idd mis enkelt weet ik niet hoe ik hem er beter in krijg .

Heb nu als test bestand alles in 1 gooit en dit werk idd perfect en sneller zoals ik had verwacht, nu is dus enkelt het probleem dat ik de config er goed moet in krijgen in mijn index..
 

14/08/2011 19:09:33
Quote Anchor link
Mike de jong op 14/08/2011 18:31:59:
Het is toch niet zo moeilijk om mij ipv te verwijzen naar een dom engels forum phpnet , of enkelt maar kritiek te leveren te helpen ?


tot op heden is php.net nog geen forum..

om de config in te laden kan je ook het volgende doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
require_once('config.php');


of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
require_once(realpath(dirname(__FILE__)).'/config.php');
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

14/08/2011 19:12:17
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// als _config.php in document_root staat
include $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_config.php';

// als het in een subje staat van document root
include $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/mijnietgezien/_config.php';

// als het buiten de document root staat, maak dan gebruik van __autoload
// of zorg er voor dat het include_path goed ingesteld staat

?>


uiteraard zijn includes onafhankelijk van wat er van buiten aan input word gegeven.
je kan ook nog de benodigde correcte checks uitvoeren.
 
Mike de jong

Mike de jong

14/08/2011 20:51:49
Quote Anchor link
Het is idd nu werkzaam beginsel.

Is het wel normaal dat laadtijd zelfde blijft mysql vs mysqli ?

Gr Mike
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

14/08/2011 21:11:40
Quote Anchor link
Ja, wat had je anders verwacht?

Oh en uh, ik sta op dit moment achter, voor en naast je, dus sla er maar op los.
 
Mike de jong

Mike de jong

14/08/2011 21:12:48
Quote Anchor link
wat ik had verwacht ? dat het op z'n minst iets sneller zou werken al mysql zoals word beweerd..
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

14/08/2011 21:35:13
Quote Anchor link
Dat zijn fabeltjes

mysqli procedureel georienteerd zal 1 miljoenste seconde aan tijd kunnen opleveren
mysqli object georienteerd zal 1 miljoenste seconde aan extra tijd kunnen nemen

Performance winst kan je bereiken door:
1. geoptimaliseerde database
2. op correcte manier geoptimaliseerde sql-statements (om het maar in het algemeen te omschrijven)

Dan laat ik nog buiten beschouwing:
- hardware
- os
- dedicated omgeving of shared omgeving
Gewijzigd op 14/08/2011 21:49:41 door Noppes Homeland
 
Mike de jong

Mike de jong

14/08/2011 22:11:51
Quote Anchor link
Helaas erg zonde..
dan wordt het toch maar snel alles ombouwen en ook de database aanpassen van myisam naar ...

Bedankt.

Gr Mike

Toevoeging op 14/08/2011 22:45:27:

Mike de jong op 14/08/2011 22:11:51:
Helaas erg zonde..
dan wordt het toch maar snel alles ombouwen en ook de database aanpassen van myisam naar ...

Bedankt.

Gr Mike


Ik had nog wel 1 vraag wat ik ook niet echt kan vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$info
['veld'] = ( mysql_num_rows(mysql_query('SELECT user_id FROM veld WHERE user_id=' . $info['id'])) == 1 ) ? 'Ja' : 'Nee' ;
?>


Deze sql is geen gemakkelijke en nergens kan ik het vinden weet iemand hoe ik deze in mysqli style ( Object georienteerde interface )
Gewijzigd op 14/08/2011 22:45:55 door Mike de jong
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.