Opdracht LOI

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 12:43:03
Quote Anchor link
De volgende opdracht:

Schrijf een programma dat de resultaten van de tafels van 10 opslaat in een tweedimensionale array. Toon de tafels op het scherm. Noem het programma tafels.php

Script tot nu toe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$tafels
= array('tafel1' =>
                        array('1x1' => '1', '2x1' => '2', '3x1' => '3', '4x1' => '4', '5x1' => '5', '6x1' => '6', '7x1' => '7', '8x1' => '8', '9x1' => '9', '10x1' => '10'),
                'tafel2' =>
                        array('1x2' => '2', '2x2' => '4', '3x2' => '6', '4x2' => '8', '5x2' => '10', '6x2' => '12', '7x2' => '14', '8x2' => '16',
                                '9x2' => '18', '10x2' => '20'));
        
$tafel = 'tafel1';
$antwoord = '2x1';


echo("Het antwoord op $antwoord is {$tafels[$tafel][$antwoord]}");

?>


Ik had geen zin om alle tafels van 10 op te slaan in een array (te veel werk), dus alleen de tafels van 1 en 2 gedaan. Nu moet ik dus de hele array uitlezen en printen, maar ik heb geen idee hoe ik dit doe( Nu echo ik enkel 1 antwoord). Kan iemand me op weg helpen? Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:11:13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2012 12:46:08
Quote Anchor link
Print_r($tafels);
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 12:51:00
Quote Anchor link
Het was ook denk ik niet de bedoeling dat je de tafels zelf in de array ging zetten maar dat je daar een stukje script voor schreef.

- integers horen niet tussen quotes.

Anyway je kunt met foreach de gehele array doorlopen, ik neem aan dat je die functie al weet te gebruiken?
 
Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 12:52:26
Quote Anchor link
Nee die functie ken ik nog niet. Begin steeds meer te twijfelen aan die cursus van LOI. Aangezien ze (onduidelijke) opdrachten geven en je daar stof voor nodig hebt die ze nog niet eens hebben behandeld...
 
Write Down

Write Down

23/08/2012 12:53:58
Quote Anchor link
Dit lijkt me trouwens ook geen oplossing voor de opdracht... Want dan kan je even goed een HTML pagina met alle mogelijke tafels gaan geven.

Overigens is de opdracht niet echt duidelijk als je het mij vraagt. De tafels van 10 zijn bij mijn weten: 1x10, 2x10, ...x10, nx10. Dus beetje loze opdracht, je kan nooit alles tafels geven. En wat dan verder in die 2d array willen is mij een raadsel.
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 12:58:59
Quote Anchor link
Ik wil niet verveldend zijn maar als het dezelfde #$%@#%$% cursus is die ik bij de LOI heb gevolgd dan ben je inderdaad je tijd aan het verdoen helaas.

Het enige dat ze doen is een boek doorlopen maar als je 0,0 ervaring hebt dan word het moeilijk. En als je al een beetje ervaring hebt dan erger je alleen maar omdat ze eigenlijk nergens dieper op ingaan.

Die gasten die de boel controleren zijn ook niet de slimste, althans de persoon die ik kreeg toegewezen toendertijd.

Maar we dwalen af. Denk je dat het je lukt om je script zo te herschrijven zodat al de tafeltjes van 10 in een array komen te staan?
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:10:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$resultaat
= array();
for( $i=1; $i<=10; $i++ )
  for( $j=1; $j<=10; $j++ )
    $resultaat[$i][$j] = $i * $j;

// op scherm tonen
echo '<table>';
for( $i=1; $i<=10; $i++ ) {
  echo '<tr>';
  
  for( $j=1; $j<=10; $j++ )
    echo '<td>' . $i . ' x ' . $j . ' = ' . $resultaat[$i][$j] . '</td>';
  
  echo '</tr>';
}

echo '</table>';
?>


Om php te leren is dit wel een aardig boek
Gewijzigd op 23/08/2012 13:16:19 door John Berg
 
Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 13:19:40
Quote Anchor link
@Write Down: Indd, ik vond de opdracht ook ontzettend onduidelijk.

@-Mark-: Ik volg de PHP/MySQL cursus. En inderdaad ze laten je enkel het boek doorlopen met af en toe wat opdrachten (waar je geen hulp over kan vragen, vandaar gebruik ik dit forum) en in totaal een stuk of 5/6 inzendopdrachten die ze wel nakijken. Maar ik merk gewoon dat ik vaak vastloop op opdrachten zoals deze die eigenlijk vrij simpel zouden moeten zijn.

@John Berg: Ik krijg de volgende parse error bij jouw code (hoewel ik het script wel begrijp) :

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in C:\wamp\www\tafels.php on line 30
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:23:20
Quote Anchor link
Niek Limpens op 23/08/2012 13:19:40:
@John Berg: Ik krijg de volgende parse error bij jouw code (hoewel ik het script wel begrijp) :

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in C:\wamp\www\tafels.php on line 30


Ik zag hem ook, ik heb het aangepast.
 
Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 13:25:39
Quote Anchor link
Thanks voor de hulp. Altijd als je het naleest is het goed te begrijpen, nu nog zelf op dergelijke oplossingen komen (wat altijd een stuk lastiger is!).
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:33:09
Quote Anchor link
Niek Limpens op 23/08/2012 13:25:39:
Thanks voor de hulp. Altijd als je het naleest is het goed te begrijpen, nu nog zelf op dergelijke oplossingen komen (wat altijd een stuk lastiger is!).


Ik vond de opdracht wel duidelijk en goed. De opdracht splitst heel duidelijk het reken deel (maak een 2-dim. array) en het weergave deel (toon de resultaten). Het is heel goed om op die manier php/html code op te zetten.

Als ik naar sommige stukken code hier op het forum kijk waarin php html en sql maar door elkaar gehutsefrutst wordt, dan rijzen mijn paar haren te berge en krommen mijn tenen.

En het is inderdaad niet gemakkelijk om erop te komen en ermee te beginnen. In mijn opleiding hadden we als eerste opdracht om een oplossing te vinden voor de "toren van Hanoi" (dat is een kinderspeelgoed met 3 houten pennen en 5 verschillende gekleurde ringen). Als ik daaraan terug denk lig ik helemaal dubbel ;-)
Gewijzigd op 23/08/2012 13:36:49 door John Berg
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 13:33:19
Quote Anchor link
Ik was zelf nog wat uit aan het werken maar John was me voor. Onderstaande variant is wel alleen maar voor 1 enkele tafel en niet voor alle tien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php

    # Settings : De gewenste tafel. " Ik heb er even 5 van gemaakt om verwarring te verkomen met de 10 in de for lus."

        $vermenigvuldiger = 5;

    
    # Settings : Set array $tafeltjes voor het opslaan van de tafeltjes van 10.

        $tafeltjes = array();


    # Alle mogelijke tafels voor de gekozen vermenigvuldiger doorlopen en opslaan in de array $tafeltjes.

        for($i = 1; $i <= 10; $i++){

        # Als KEY/SLEUTEL gebruiken we de rekensom en als VALUE/WAARDE gebruiken we het antwoord.

            $tafeltjes[$i.' x '.$vermenigvuldiger] = $i * $vermenigvuldiger;
        }



?>

<html>
<head>
    <title>De tafeltjes van <?php echo $vermenigvuldiger; ?></title>
</head>
<body>

    <?php

    # De lijst openen.

        echo '<ul>';


    # Alle tafeltjes die in de array $tafeltjes staan doorlopen.

        foreach($tafeltjes as $rekensom => $antwoord){

        # De rekensom en antwoord samenvoegen en weergeven.

            echo '<li>'.$rekensom.' = '.$antwoord.'</li>';
        }



    # De lijst afsluiten.
    
        echo '</ul>';    

    ?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 23/08/2012 13:33:57 door - Mark -
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:45:46
Quote Anchor link
Deze oplossing is eigenlijk nog mooier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$resultaat
= array();
for( $i=1; $i<=10; $i++ )
  for( $j=1; $j<=10; $j++ )
    $resultaat[$i][$j] = $i * $j;

Toon_2_Dim_Array( $resultaat );
exit(0);

function
Toon_2_Dim_Array( $aArray )
{

  echo '<table>';
  foreach( $aArray as $x => $subArray) {
  echo '<tr>';
  
  foreach( $subArray as $y => $resultaat)
    echo '<td>' . $x . ' x ' . $y . ' = ' . $resultaat[$x][$y] . '</td>';
  
  echo '</tr>';
}

echo '</table>';
}

?>


De functie Toon_2_Dim_Array toont 2 dimensionaal array, onafhankelijk van de grootte. De functie kan hergebruikt worden.
Gewijzigd op 23/08/2012 13:47:13 door John Berg
 
N K

N K

23/08/2012 14:44:40
Quote Anchor link
Niek Limpens op 23/08/2012 12:52:26:
Nee die functie ken ik nog niet. Begin steeds meer te twijfelen aan die cursus van LOI. Aangezien ze (onduidelijke) opdrachten geven en je daar stof voor nodig hebt die ze nog niet eens hebben behandeld...


Dat is helemaal waar en het gaat zelfs nog verder dan dat.
Ik heb het hier nog met de Exin en medestudenten over gehad en die bevestigen beiden dat je niet de volledige stof van de LOI krijgt waarvan examens worden gemaakt. In mijn geval kreeg je uitreksels waardoor je nooit voor een tien kan leren. En dat is nog niet eens het enige wat er mis mee mee is .. Ik raad het niemand aan..

Back ontopic..
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 16:02:51
Quote Anchor link
Quote:
In mijn geval kreeg je uitreksels waardoor je nooit voor een tien kan leren.


Ik heb het bewijsschrift die je na het behalen van de cursus kunt aanvragen hier liggen met een 10 erop "Ze ronden af naar boven". Ik heb die cursus toendertijd gevolgd omdat ik er van uit ging dat ze verder gingen dan de basis. Helaas was dat niet het geval en zelfs de basis leren ze je niet altijd goed aan. Even voor de goede orde, zo goed ben ik ook weer niet. Er zijn hier genoeg gasten die stukken beter zijn. De kennis van de LOI is gewoon te laag op dit gebied.

Het commentaar dat ze leveren op het ingeleverde werk is ook niet meer dan 5 regeltjes. De gemiddelde reactie hier op phphulp is langer.
Gewijzigd op 23/08/2012 16:03:18 door - Mark -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/08/2012 16:06:05
Quote Anchor link
John Berg op 23/08/2012 13:33:09:
....
Als ik naar sommige stukken code hier op het forum kijk waarin php html en sql maar door elkaar gehutsefrutst wordt, dan rijzen mijn paar haren te berge en krommen mijn tenen.
.....

Ik ben in zoverre met je eens dat de code daardoor een stuk onoverzichtelijker wordt, maar veelvuldig echoën in lus is ook niet alles. Ik ben dan altijd geneigd om het in een variabele aan elkaar te 'plakken', en die dan aan het eind is zijn geheel te echoën.
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 16:29:50
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 23/08/2012 16:06:05:
Ik ben in zoverre met je eens dat de code daardoor een stuk onoverzichtelijker wordt, maar veelvuldig echoën in lus is ook niet alles. Ik ben dan altijd geneigd om het in een variabele aan elkaar te 'plakken', en die dan aan het eind is zijn geheel te echoën.

Dat doe ik ook wel eens ooit, als ik nog niet aan het html deel van de code ben.

Een heleboel echo's in een lus doe ik nooit, dat wordt onoverzichtelijk.

Maar dit vind ik dan wel acceptabel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
foreach ( $movies as $movie ) { ?>

              <tr>
                <td><?= $movie['Title'] ?></td>
                <td><?= $movie['Description'] ?></td>
                <td><?= $movie['Actors'] ?></td>
                <td><?= $movie['Director'] ?></td>
                <td><?= $movie['Genre'] ?></td>
                <td><?= $movie['ReleaseYear'] ?></td>
                <td><?= $movie['Runtime'] ?></td>
              </tr>
        <? } ?>
?>



Ik heb de php_short_tag aan staan,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= is hetzelfde als <?php echo
Gewijzigd op 23/08/2012 16:33:56 door John Berg
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/08/2012 16:36:16
Quote Anchor link
@Niek

Een cursus van LOI hoef je niet te volgen om PHP en SQL te leren. Het mooie van dit vak is dat je alles (echt alles) op het internet kan vinden. Ik heb wel 2 boeken ooit aangeschaft en doorgelezen, maar daar blijft het ook bij.

Op http://phpacademy.org/ kun je gratis (in het engels) videos bekijken waarin allerlei php voorbeelden in voor komen. Word allemaal heel erg goed uitgelegd en is makkelijk te verstaan voor bijna iedereen.

PS:
Mocht je hierin geintereseerd zijn -> (Klik hier eens)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/08/2012 16:36:30
Quote Anchor link
@John
Sorry, dan heb ik je niet goed begrepen, ik dacht dat je dat juist bedoelde met PHP en HTML door elkaar hutsefrutselen.
Gewijzigd op 23/08/2012 16:37:21 door Ger van Steenderen
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

23/08/2012 16:51:10
Quote Anchor link
ik heb ook die loi cursus gedaan alleen vind het niet goed ze controlleren totaal niet op fouten of beveiling ze kijken of het werkt zo ja een 9 zo niet krijg je commentaar en kun je het nog een keer proberen xD
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 17:03:41
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 23/08/2012 16:36:30:
@John
Sorry, dan heb ik je niet goed begrepen, ik dacht dat je dat juist bedoelde met PHP en HTML door elkaar hutsefrutselen.


Ik bedoelde eigenlijk dat er onvoldoende scheiding is tussen weergave en voorbereidend werk.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.