Opdracht LOI

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 12:43:03
Quote Anchor link
De volgende opdracht:

Schrijf een programma dat de resultaten van de tafels van 10 opslaat in een tweedimensionale array. Toon de tafels op het scherm. Noem het programma tafels.php

Script tot nu toe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$tafels
= array('tafel1' =>
                        array('1x1' => '1', '2x1' => '2', '3x1' => '3', '4x1' => '4', '5x1' => '5', '6x1' => '6', '7x1' => '7', '8x1' => '8', '9x1' => '9', '10x1' => '10'),
                'tafel2' =>
                        array('1x2' => '2', '2x2' => '4', '3x2' => '6', '4x2' => '8', '5x2' => '10', '6x2' => '12', '7x2' => '14', '8x2' => '16',
                                '9x2' => '18', '10x2' => '20'));
        
$tafel = 'tafel1';
$antwoord = '2x1';


echo("Het antwoord op $antwoord is {$tafels[$tafel][$antwoord]}");

?>


Ik had geen zin om alle tafels van 10 op te slaan in een array (te veel werk), dus alleen de tafels van 1 en 2 gedaan. Nu moet ik dus de hele array uitlezen en printen, maar ik heb geen idee hoe ik dit doe( Nu echo ik enkel 1 antwoord). Kan iemand me op weg helpen? Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:53:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2012 12:46:08
Quote Anchor link
Print_r($tafels);
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 12:51:00
Quote Anchor link
Het was ook denk ik niet de bedoeling dat je de tafels zelf in de array ging zetten maar dat je daar een stukje script voor schreef.

- integers horen niet tussen quotes.

Anyway je kunt met foreach de gehele array doorlopen, ik neem aan dat je die functie al weet te gebruiken?
 
Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 12:52:26
Quote Anchor link
Nee die functie ken ik nog niet. Begin steeds meer te twijfelen aan die cursus van LOI. Aangezien ze (onduidelijke) opdrachten geven en je daar stof voor nodig hebt die ze nog niet eens hebben behandeld...
 
Write Down

Write Down

23/08/2012 12:53:58
Quote Anchor link
Dit lijkt me trouwens ook geen oplossing voor de opdracht... Want dan kan je even goed een HTML pagina met alle mogelijke tafels gaan geven.

Overigens is de opdracht niet echt duidelijk als je het mij vraagt. De tafels van 10 zijn bij mijn weten: 1x10, 2x10, ...x10, nx10. Dus beetje loze opdracht, je kan nooit alles tafels geven. En wat dan verder in die 2d array willen is mij een raadsel.
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 12:58:59
Quote Anchor link
Ik wil niet verveldend zijn maar als het dezelfde #$%@#%$% cursus is die ik bij de LOI heb gevolgd dan ben je inderdaad je tijd aan het verdoen helaas.

Het enige dat ze doen is een boek doorlopen maar als je 0,0 ervaring hebt dan word het moeilijk. En als je al een beetje ervaring hebt dan erger je alleen maar omdat ze eigenlijk nergens dieper op ingaan.

Die gasten die de boel controleren zijn ook niet de slimste, althans de persoon die ik kreeg toegewezen toendertijd.

Maar we dwalen af. Denk je dat het je lukt om je script zo te herschrijven zodat al de tafeltjes van 10 in een array komen te staan?
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:10:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$resultaat
= array();
for( $i=1; $i<=10; $i++ )
  for( $j=1; $j<=10; $j++ )
    $resultaat[$i][$j] = $i * $j;

// op scherm tonen
echo '<table>';
for( $i=1; $i<=10; $i++ ) {
  echo '<tr>';
  
  for( $j=1; $j<=10; $j++ )
    echo '<td>' . $i . ' x ' . $j . ' = ' . $resultaat[$i][$j] . '</td>';
  
  echo '</tr>';
}

echo '</table>';
?>


Om php te leren is dit wel een aardig boek
Gewijzigd op 23/08/2012 13:16:19 door John Berg
 
Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 13:19:40
Quote Anchor link
@Write Down: Indd, ik vond de opdracht ook ontzettend onduidelijk.

@-Mark-: Ik volg de PHP/MySQL cursus. En inderdaad ze laten je enkel het boek doorlopen met af en toe wat opdrachten (waar je geen hulp over kan vragen, vandaar gebruik ik dit forum) en in totaal een stuk of 5/6 inzendopdrachten die ze wel nakijken. Maar ik merk gewoon dat ik vaak vastloop op opdrachten zoals deze die eigenlijk vrij simpel zouden moeten zijn.

@John Berg: Ik krijg de volgende parse error bij jouw code (hoewel ik het script wel begrijp) :

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in C:\wamp\www\tafels.php on line 30
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:23:20
Quote Anchor link
Niek Limpens op 23/08/2012 13:19:40:
@John Berg: Ik krijg de volgende parse error bij jouw code (hoewel ik het script wel begrijp) :

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in C:\wamp\www\tafels.php on line 30


Ik zag hem ook, ik heb het aangepast.
 
Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 13:25:39
Quote Anchor link
Thanks voor de hulp. Altijd als je het naleest is het goed te begrijpen, nu nog zelf op dergelijke oplossingen komen (wat altijd een stuk lastiger is!).
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:33:09
Quote Anchor link
Niek Limpens op 23/08/2012 13:25:39:
Thanks voor de hulp. Altijd als je het naleest is het goed te begrijpen, nu nog zelf op dergelijke oplossingen komen (wat altijd een stuk lastiger is!).


Ik vond de opdracht wel duidelijk en goed. De opdracht splitst heel duidelijk het reken deel (maak een 2-dim. array) en het weergave deel (toon de resultaten). Het is heel goed om op die manier php/html code op te zetten.

Als ik naar sommige stukken code hier op het forum kijk waarin php html en sql maar door elkaar gehutsefrutst wordt, dan rijzen mijn paar haren te berge en krommen mijn tenen.

En het is inderdaad niet gemakkelijk om erop te komen en ermee te beginnen. In mijn opleiding hadden we als eerste opdracht om een oplossing te vinden voor de "toren van Hanoi" (dat is een kinderspeelgoed met 3 houten pennen en 5 verschillende gekleurde ringen). Als ik daaraan terug denk lig ik helemaal dubbel ;-)
Gewijzigd op 23/08/2012 13:36:49 door John Berg
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 13:33:19
Quote Anchor link
Ik was zelf nog wat uit aan het werken maar John was me voor. Onderstaande variant is wel alleen maar voor 1 enkele tafel en niet voor alle tien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php

    # Settings : De gewenste tafel. " Ik heb er even 5 van gemaakt om verwarring te verkomen met de 10 in de for lus."

        $vermenigvuldiger = 5;

    
    # Settings : Set array $tafeltjes voor het opslaan van de tafeltjes van 10.

        $tafeltjes = array();


    # Alle mogelijke tafels voor de gekozen vermenigvuldiger doorlopen en opslaan in de array $tafeltjes.

        for($i = 1; $i <= 10; $i++){

        # Als KEY/SLEUTEL gebruiken we de rekensom en als VALUE/WAARDE gebruiken we het antwoord.

            $tafeltjes[$i.' x '.$vermenigvuldiger] = $i * $vermenigvuldiger;
        }



?>

<html>
<head>
    <title>De tafeltjes van <?php echo $vermenigvuldiger; ?></title>
</head>
<body>

    <?php

    # De lijst openen.

        echo '<ul>';


    # Alle tafeltjes die in de array $tafeltjes staan doorlopen.

        foreach($tafeltjes as $rekensom => $antwoord){

        # De rekensom en antwoord samenvoegen en weergeven.

            echo '<li>'.$rekensom.' = '.$antwoord.'</li>';
        }



    # De lijst afsluiten.
    
        echo '</ul>';    

    ?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 23/08/2012 13:33:57 door - Mark -
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:45:46
Quote Anchor link
Deze oplossing is eigenlijk nog mooier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$resultaat
= array();
for( $i=1; $i<=10; $i++ )
  for( $j=1; $j<=10; $j++ )
    $resultaat[$i][$j] = $i * $j;

Toon_2_Dim_Array( $resultaat );
exit(0);

function
Toon_2_Dim_Array( $aArray )
{

  echo '<table>';
  foreach( $aArray as $x => $subArray) {
  echo '<tr>';
  
  foreach( $subArray as $y => $resultaat)
    echo '<td>' . $x . ' x ' . $y . ' = ' . $resultaat[$x][$y] . '</td>';
  
  echo '</tr>';
}

echo '</table>';
}

?>


De functie Toon_2_Dim_Array toont 2 dimensionaal array, onafhankelijk van de grootte. De functie kan hergebruikt worden.
Gewijzigd op 23/08/2012 13:47:13 door John Berg
 
N K

N K

23/08/2012 14:44:40
Quote Anchor link
Niek Limpens op 23/08/2012 12:52:26:
Nee die functie ken ik nog niet. Begin steeds meer te twijfelen aan die cursus van LOI. Aangezien ze (onduidelijke) opdrachten geven en je daar stof voor nodig hebt die ze nog niet eens hebben behandeld...


Dat is helemaal waar en het gaat zelfs nog verder dan dat.
Ik heb het hier nog met de Exin en medestudenten over gehad en die bevestigen beiden dat je niet de volledige stof van de LOI krijgt waarvan examens worden gemaakt. In mijn geval kreeg je uitreksels waardoor je nooit voor een tien kan leren. En dat is nog niet eens het enige wat er mis mee mee is .. Ik raad het niemand aan..

Back ontopic..
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 16:02:51
Quote Anchor link
Quote:
In mijn geval kreeg je uitreksels waardoor je nooit voor een tien kan leren.


Ik heb het bewijsschrift die je na het behalen van de cursus kunt aanvragen hier liggen met een 10 erop "Ze ronden af naar boven". Ik heb die cursus toendertijd gevolgd omdat ik er van uit ging dat ze verder gingen dan de basis. Helaas was dat niet het geval en zelfs de basis leren ze je niet altijd goed aan. Even voor de goede orde, zo goed ben ik ook weer niet. Er zijn hier genoeg gasten die stukken beter zijn. De kennis van de LOI is gewoon te laag op dit gebied.

Het commentaar dat ze leveren op het ingeleverde werk is ook niet meer dan 5 regeltjes. De gemiddelde reactie hier op phphulp is langer.
Gewijzigd op 23/08/2012 16:03:18 door - Mark -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/08/2012 16:06:05
Quote Anchor link
John Berg op 23/08/2012 13:33:09:
....
Als ik naar sommige stukken code hier op het forum kijk waarin php html en sql maar door elkaar gehutsefrutst wordt, dan rijzen mijn paar haren te berge en krommen mijn tenen.
.....

Ik ben in zoverre met je eens dat de code daardoor een stuk onoverzichtelijker wordt, maar veelvuldig echoën in lus is ook niet alles. Ik ben dan altijd geneigd om het in een variabele aan elkaar te 'plakken', en die dan aan het eind is zijn geheel te echoën.
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 16:29:50
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 23/08/2012 16:06:05:
Ik ben in zoverre met je eens dat de code daardoor een stuk onoverzichtelijker wordt, maar veelvuldig echoën in lus is ook niet alles. Ik ben dan altijd geneigd om het in een variabele aan elkaar te 'plakken', en die dan aan het eind is zijn geheel te echoën.

Dat doe ik ook wel eens ooit, als ik nog niet aan het html deel van de code ben.

Een heleboel echo's in een lus doe ik nooit, dat wordt onoverzichtelijk.

Maar dit vind ik dan wel acceptabel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
foreach ( $movies as $movie ) { ?>

              <tr>
                <td><?= $movie['Title'] ?></td>
                <td><?= $movie['Description'] ?></td>
                <td><?= $movie['Actors'] ?></td>
                <td><?= $movie['Director'] ?></td>
                <td><?= $movie['Genre'] ?></td>
                <td><?= $movie['ReleaseYear'] ?></td>
                <td><?= $movie['Runtime'] ?></td>
              </tr>
        <? } ?>
?>



Ik heb de php_short_tag aan staan,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= is hetzelfde als <?php echo
Gewijzigd op 23/08/2012 16:33:56 door John Berg
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/08/2012 16:36:16
Quote Anchor link
@Niek

Een cursus van LOI hoef je niet te volgen om PHP en SQL te leren. Het mooie van dit vak is dat je alles (echt alles) op het internet kan vinden. Ik heb wel 2 boeken ooit aangeschaft en doorgelezen, maar daar blijft het ook bij.

Op http://phpacademy.org/ kun je gratis (in het engels) videos bekijken waarin allerlei php voorbeelden in voor komen. Word allemaal heel erg goed uitgelegd en is makkelijk te verstaan voor bijna iedereen.

PS:
Mocht je hierin geintereseerd zijn -> (Klik hier eens)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/08/2012 16:36:30
Quote Anchor link
@John
Sorry, dan heb ik je niet goed begrepen, ik dacht dat je dat juist bedoelde met PHP en HTML door elkaar hutsefrutselen.
Gewijzigd op 23/08/2012 16:37:21 door Ger van Steenderen
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

23/08/2012 16:51:10
Quote Anchor link
ik heb ook die loi cursus gedaan alleen vind het niet goed ze controlleren totaal niet op fouten of beveiling ze kijken of het werkt zo ja een 9 zo niet krijg je commentaar en kun je het nog een keer proberen xD
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 17:03:41
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 23/08/2012 16:36:30:
@John
Sorry, dan heb ik je niet goed begrepen, ik dacht dat je dat juist bedoelde met PHP en HTML door elkaar hutsefrutselen.


Ik bedoelde eigenlijk dat er onvoldoende scheiding is tussen weergave en voorbereidend werk.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.