optel formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Samet

samet

10/10/2005 11:23:00
Quote Anchor link
Jan echt hartstikke bedankt ik ben er echt helemaal uit.


echt top van je dat je zoveel moeite heb gedaan .

en alle anderen ook bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 10:12:00
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/10/2005 12:54:00
Quote Anchor link
samet:
Jan echt hartstikke bedankt ik ben er echt helemaal uit.
echt top van je dat je zoveel moeite heb gedaan .
en alle anderen ook bedankt


Graag gedaan hoor :-))
 
Samet

samet

10/10/2005 12:57:00
Quote Anchor link
ik kan het niet een op een kopieren want dan doetie het niet , net als nu ik ben nou bezig met alle spaties eruit te halen want hij doet het nie:)


is het goed als ik een gilletje geef als ik er weer niet uitkom

groetjes
 
Thijs X

Thijs X

10/10/2005 13:02:00
Quote Anchor link
@ samet,
Kopier het eerst een naar kladblok.. En dan waar jij naartoe kopierd
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/10/2005 13:06:00
Quote Anchor link
samet:
ik kan het niet een op een kopieren want dan doetie het niet , net als nu ik ben nou bezig met alle spaties eruit te halen want hij doet het nie:)


is het goed als ik een gilletje geef als ik er weer niet uitkom

groetjes


Ja is goed. Dan kun je het beste een adres geven waar je code staat, zodat wij kunnen checken.
 
Samet

samet

10/10/2005 13:07:00
Quote Anchor link
werkt nie :(

ik heb alles precies net als bij de voorbeeld maar hij doet het nieee :( :(
 
Thijs X

Thijs X

10/10/2005 13:10:00
Quote Anchor link
Waar kopier jij het naartoe?
Toch niet naar frontpage?
 
Samet

samet

10/10/2005 13:11:00
Quote Anchor link
dreamweaver
 
Thijs X

Thijs X

10/10/2005 13:13:00
Quote Anchor link
Wat doe jij dan precies?
Je selecteerd die code die onderaan staat ?
Dan druk je op Ctrl C en dan Ctrl V in dreamweaver.
klaar!
 
Samet

samet

10/10/2005 13:15:00
Quote Anchor link
ja dat is het
 
Thijs X

Thijs X

10/10/2005 13:19:00
Quote Anchor link
Ah ik zie het al. Ergens in de code verwijst hij naar een extern javascriptje. ( was jan denkik vergeten te zegge :P )
download deze ook nog ff en zet hem in dezelfde map

http://www.jankoehoorn.nl/phphulp/microapi.js
 
Samet

samet

10/10/2005 13:25:00
Quote Anchor link
ik moet die toch als js opslaan want dat heb ik namelijk gedaan nu maar er gebeurd nog steeds nix
 
Samet

samet

10/10/2005 13:31:00
Quote Anchor link
yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hij is geluktt

hartelijk bedankt Thijs
 
Thijs X

Thijs X

10/10/2005 13:34:00
Quote Anchor link
Ok kopier dit allemaal en sla hem op

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

<html lang="nl">

<head>
<title> Optel Script </title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

<script language="javascript" type="text/javascript">
// JavaScript Document
// met dank aan Peter Paul Koch - http://www.quirksmode.org
function getObj (name)
{
if (document.getElementById) {
this.obj = document.getElementById(name);
this.style = document.getElementById(name).style;
}
else if (document.all) {
this.obj = document.all[name];
this.style = document.all[name].style;
}
else if (document.layers) {
this.obj = document.layers[name];
this.style = document.layers[name];
}
}
</script>
<script language="javascript" type="text/javascript">
// koppel een functie aan het onload event van het window
window.onload = init;

var eerste_formveld;
var art1_aantal, art2_aantal, art3_aantal, art4_aantal;
var art1_prijs, art2_prijs, art3_prijs, art4_prijs;
var art1_kosten, art2_kosten, art3_kosten, art4_kosten;

var aantal, totaal;

function init () {
eerste_formveld = new getObj ('aantal1');

eerste_formveld.obj.focus ();
eerste_formveld.obj.select ();

art1_aantal = new getObj ('aantal1');
art2_aantal = new getObj ('aantal2');
art3_aantal = new getObj ('aantal3');
art4_aantal = new getObj ('aantal4');

art1_prijs = new getObj ('prijs1');
art2_prijs = new getObj ('prijs2');
art3_prijs = new getObj ('prijs3');
art4_prijs = new getObj ('prijs4');

art1_kosten = new getObj ('kosten1');
art2_kosten = new getObj ('kosten2');
art3_kosten = new getObj ('kosten3');
art4_kosten = new getObj ('kosten4');

aantal = new getObj ('totaalaantal');
totaal = new getObj ('totaalkosten');

art1_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art2_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art3_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art4_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
}

function bereken_totaal () {
aantal.obj.value = parseInt (art1_aantal.obj.value)
+ parseInt (art2_aantal.obj.value)
+ parseInt (art3_aantal.obj.value)
+ parseInt (art4_aantal.obj.value);

kosten1 = parseInt (art1_aantal.obj.value) * parseFloat (art1_prijs.obj.value);
kosten2 = parseInt (art2_aantal.obj.value) * parseFloat (art2_prijs.obj.value);
kosten3 = parseInt (art3_aantal.obj.value) * parseFloat (art3_prijs.obj.value);
kosten4 = parseInt (art4_aantal.obj.value) * parseFloat (art4_prijs.obj.value);

art1_kosten.obj.value = kosten1.toFixed (2);
art2_kosten.obj.value = kosten2.toFixed (2);
art3_kosten.obj.value = kosten3.toFixed (2);
art4_kosten.obj.value = kosten4.toFixed (2);

tot = kosten1 + kosten2 + kosten3 + kosten4;
totaal.obj.value = tot.toFixed (2);
}
</script>
</head>

<body>
<form method="post" action="">

<table>
<tr>
<th>naam</th>
<th>prijs (&euro;)</th>
<th>aantal</th>
<th>kosten (&euro;)</th>
</tr>

<tr>
<td>artikel 1:</td>
<td><input id="prijs1" name="prijs1" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.30"></td>
<td><input id="aantal1" name="aantal1" type="text" class="small right" value="2" tabindex="1"></td>
<td><input id="kosten1" name="kosten1" type="text" class="small right" readonly="true" value="2.60"></td>
</tr>

<tr>
<td>artikel 2:</td>
<td><input id="prijs2" name="prijs2" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.00"></td>
<td><input id="aantal2" name="aantal2" type="text" class="small right" value="1" tabindex="2"></td>
<td><input id="kosten2" name="kosten2" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.00"></td>
</tr>

<tr>
<td>artikel 3:</td>
<td><input id="prijs3" name="prijs3" type="text" class="small right" readonly="true" value="4.00"></td>
<td><input id="aantal3" name="aantal3" type="text" class="small right" value="1" tabindex="3"></td>
<td><input id="kosten3" name="kosten3" type="text" class="small right" readonly="true" value="4.00"></td>
</tr>

<tr>
<td>artikel 4:</td>
<td><input id="prijs4" name="prijs4" type="text" class="small right" readonly="true" value="4.00"></td>
<td><input id="aantal4" name="aantal4" type="text" class="small right" value="1" tabindex="4"></td>
<td><input id="kosten4" name="kosten4" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.00"></td>
</tr>

<tr>
<td>totalen:</td>
<td>&nbsp;</td>
<td><input id="totaalaantal" name="totaalaantal" type="text" class="small right" readonly="true" value="7"></td>
<td><input id="totaalkosten" name="totaalkosten" type="text" class="small right" readonly="true" value="8.60"></td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 10/10/2005 13:34:00 door Thijs X
 
Samet

samet

10/10/2005 13:44:00
Quote Anchor link
ok alles is gelukt nou heb ik een echte pittige vraag:

je heb in de eerste kolom een waarde zodat wanneer je in de tweede kolom een cijfer intikt dat hij die waarde gaat vermenigvuldigen met de waarde van de eerste kolom , maar vraag is alsvolgt :

hoe kan je ervoor zorgen dat de eerste kolom ook een invulveld word en dat wanneer ik 2 intik in de eerste kolom en 3 intik in de tweede dat het die 2 gaat vermenigvuldigen en dat je bij de derde kolom een vaste waarde heb (de prijs dus ) waarmee die nog word vermenig vuldigt

dus je krijgt dan :

2x3x €1,50
 
Thijs X

Thijs X

10/10/2005 13:56:00
Quote Anchor link
Dus je wilt dat de 1ste kolom ook te varieen is?
 
Samet

samet

10/10/2005 13:56:00
Quote Anchor link
ik maak wel een tabel is meer overzichtelijker

aantal zakken fruit per zak totaal

(invul) (invul) banaan €2
(invul) peer €1

dus je stelt je eigen fruitzak bijelkaar
dus als ik 2 zakken wil met in per zak 5 bananen en 6 peren dan krijg je een som : 5 x €2 + 6 x €1 =€ 16 per zak en dan dat 2x omdat je 2 zakken heb gekozen.
 
Samet

samet

10/10/2005 14:18:00
Quote Anchor link
nog een ding vergete als je invult dat je 5 bananen wil dan moet er in de 3e kolom genaamd totaal €10 staan en dan helemaal aan de onderkant van heel het tabel het subtotaal.
 
Thijs X

Thijs X

10/10/2005 14:40:00
Quote Anchor link
Weer wat dingen bijgeleerd kweet namelijk niet egt veel van javascript :P

hier:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

<html lang="nl">

<head>
<title> Optel Script </title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

<script language="javascript" type="text/javascript">
// JavaScript Document
// met dank aan Peter Paul Koch - http://www.quirksmode.org
function getObj (name)
{
if (document.getElementById) {
this.obj = document.getElementById(name);
this.style = document.getElementById(name).style;
}
else if (document.all) {
this.obj = document.all[name];
this.style = document.all[name].style;
}
else if (document.layers) {
this.obj = document.layers[name];
this.style = document.layers[name];
}
}
</script>
<script language="javascript" type="text/javascript">
// koppel een functie aan het onload event van het window
window.onload = init;

var eerste_formveld;
var art1_zakken, art2_zakken, art3_zakken, art4_zakken;
var art1_aantal, art2_aantal, art3_aantal, art4_aantal;
var art1_prijs, art2_prijs, art3_prijs, art4_prijs;
var art1_kosten, art2_kosten, art3_kosten, art4_kosten;

var aantal, totaal;

function init () {
eerste_formveld = new getObj ('aantal1');

eerste_formveld.obj.focus ();
eerste_formveld.obj.select ();

art1_zakken = new getObj ('zakken1');
art2_zakken = new getObj ('zakken2');
art3_zakken = new getObj ('zakken3');
art4_zakken = new getObj ('zakken4');

art1_aantal = new getObj ('aantal1');
art2_aantal = new getObj ('aantal2');
art3_aantal = new getObj ('aantal3');
art4_aantal = new getObj ('aantal4');

art1_prijs = new getObj ('prijs1');
art2_prijs = new getObj ('prijs2');
art3_prijs = new getObj ('prijs3');
art4_prijs = new getObj ('prijs4');

art1_kosten = new getObj ('kosten1');
art2_kosten = new getObj ('kosten2');
art3_kosten = new getObj ('kosten3');
art4_kosten = new getObj ('kosten4');

aantal = new getObj ('totaalaantal');
totaal = new getObj ('totaalkosten');

art1_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art2_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art3_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art4_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;

art1_zakken.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art2_zakken.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art3_zakken.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art4_zakken.obj.onkeyup = bereken_totaal;
}

function bereken_totaal () {
aantal.obj.value = parseInt (art1_aantal.obj.value)
+ parseInt (art2_aantal.obj.value)
+ parseInt (art3_aantal.obj.value)
+ parseInt (art4_aantal.obj.value);

kosten1 = parseInt (art1_aantal.obj.value) * parseInt (art1_zakken.obj.value) * parseFloat (art1_prijs.obj.value);
kosten2 = parseInt (art2_aantal.obj.value) * parseInt (art2_zakken.obj.value) * parseFloat (art2_prijs.obj.value);
kosten3 = parseInt (art3_aantal.obj.value) * parseInt (art3_zakken.obj.value) * parseFloat (art3_prijs.obj.value);
kosten4 = parseInt (art4_aantal.obj.value) * parseInt (art4_zakken.obj.value) * parseFloat (art4_prijs.obj.value);

art1_kosten.obj.value = kosten1.toFixed (2);
art2_kosten.obj.value = kosten2.toFixed (2);
art3_kosten.obj.value = kosten3.toFixed (2);
art4_kosten.obj.value = kosten4.toFixed (2);

tot = kosten1 + kosten2 + kosten3 + kosten4;
totaal.obj.value = tot.toFixed (2);
}
</script>
</head>

<body>
<form method="post" action="">

<table>
<tr>
<th>Naam</th>
<th>Aantal Zakken</th>
<th>Fruit per zak</th>
<th>Prijs p/s (&euro;)</th>
<th>Kosten (&euro;)</th>
</tr>

<tr>
<td>Artikel 1:</td>
<td><input id="zakken1" name="zakken1" type="text" class="small right" tabindex="1" value="1"></td>
<td><input id="aantal1" name="aantal1" type="text" class="small right" value="1" tabindex="2"></td>
<td><input id="prijs1" name="prijs1" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.60"></td>
<td><input id="kosten1" name="kosten1" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.60"></td>
</tr>

<tr>
<td>Artikel 2:</td>
<td><input id="zakken2" name="zakken2" type="text" class="small right" tabindex="3" value="1"></td>
<td><input id="aantal2" name="aantal2" type="text" class="small right" value="1" tabindex="4"></td>
<td><input id="prijs2" name="prijs2" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.00"></td>
<td><input id="kosten2" name="kosten2" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.00"></td>
</tr>

<tr>
<td>Artikel 3:</td>
<td><input id="zakken3" name="zakken3" type="text" class="small right" tabindex="5" value="1"></td>
<td><input id="aantal3" name="aantal3" type="text" class="small right" value="1" tabindex="6"></td>
<td><input id="prijs3" name="prijs3" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.78"></td>
<td><input id="kosten3" name="kosten3" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.78"></td>
</tr>

<tr>
<td>Artikel 4:</td>
<td><input id="zakken4" name="zakken4" type="text" class="small right" tabindex="7" value="1"></td>
<td><input id="aantal4" name="aantal4" type="text" class="small right" value="1" tabindex="8"></td>
<td><input id="prijs4" name="prijs4" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.45"></td>
<td><input id="kosten4" name="kosten4" type="text" class="small right" readonly="true" value="1.45"></td>
</tr>

<tr>
<td>totalen:</td>
<td>&nbsp;</td>
<td><input id="totaalaantal" name="totaalaantal" type="text" class="small right" readonly="true" value="4"></td>
<td>&nbsp;</td>
<td><input id="totaalkosten" name="totaalkosten" type="text" class="small right" readonly="true" value="5.83"></td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 10/10/2005 14:42:00 door Thijs X
 
Samet

samet

10/10/2005 15:10:00
Quote Anchor link
ik zal je de link geven waar ik de tabel al heb hoe het eruit moet zien.
http://stageverslag.mzoem.nl/test/bereken3.php


we zijn er bijna uit jongens komop :)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.