optel formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Thijs X

Thijs X

10/10/2005 15:31:00
Quote Anchor link
Lol kan je dat laatste niet zelf aanpassen>?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 17:52:53
 
Samet

samet

10/10/2005 15:34:00
Quote Anchor link
volgens mij heb ik wat
ik stuur je zo het linkje wel op dan kan je ff kijke of ik het goed heb:)
 
Samet

samet

10/10/2005 16:03:00
Quote Anchor link
http://stageverslag.mzoem.nl/test/bereken3.php

ik heb tot hier kunne doen alleen kan ik de waardes niet veranderen
 
Thijs X

Thijs X

10/10/2005 16:11:00
 
Samet

samet

10/10/2005 17:28:00
Quote Anchor link
ok alles is gelukt.

hartelijk bedankt allemaal.

p.s. weet er mischien iemand een scriptje waarmee je ervoor kan zorgen dat een tekst rood word bij een bepaalde waarde.

b.v.: als je totale bedrag aan het einde minder is dan 250 euro dan moet de tekst die eronder staat rood worden
 
Han eev

Han eev

10/10/2005 17:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
$bedrag
= ''; // je bedrag
if($bedrag >= 250) {
//rood
} else {
// niet
}
?>

Is toch nie moeilijk???
 
Thijs X

Thijs X

10/10/2005 17:32:00
Quote Anchor link
@ Han ik denk dat het eerder met javascript moet
 
Samet

samet

10/10/2005 17:37:00
Quote Anchor link
ben het met je eens thijs want dit gaat nie
 
Samet

samet

11/10/2005 09:21:00
Quote Anchor link
het is wel iets met if en else dat je verwijst naar totaal 3 maar dan is de vraag hoe.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 10:09:00
Quote Anchor link
Uit mijn hoofd, ben nog niet zo lang met JS bezig:

if($bedrag < 250)
{
document.getElementById('verzendkosten').style.color='#F00';
}
else
{
document.getElementById('verzendkosten').style.color='#000';
}


En dan bij de tekst verzendkosten:
<span id="verzendkosten">Verzendkosten</span>

Misschien is het handiger met een class ivm met overige CSS... Maar weet de JS om de class op vragen even niet uit mijn hoofd... Niet gewoon ByClass dacht ik..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 10:22:00
Quote Anchor link
Voorbeeld

Hier werkt hij... Is dit ook wat je bedoelt?

Edit:
Heb hem iets aangepast.
Dat er Ja of Nee achter komt te staan ipv een kleur, lijkt me iets duidelijker...
Gewijzigd op 11/10/2005 10:30:00 door Willem Jan Z
 
Samet

samet

11/10/2005 10:32:00
Quote Anchor link
met kleur was eigenlijk mijn bedoeling net als in je eerste voorbeeld ik probeer hem nu zelf ook alleen wil het niet werken:(
 
Samet

samet

11/10/2005 10:33:00
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 10:48:00
Quote Anchor link
Ik zal wel weer met kleur doen...

Edit: De kleur is weer terug..
En heb het veld totaal aantal zakken toegevoegd..
Gewijzigd op 11/10/2005 10:50:00 door Willem Jan Z
 
Samet

samet

11/10/2005 10:55:00
Quote Anchor link
ik heb hem gefixed het was alleen maar een haakje te veel :) tnx dude

p.s weet jij misschien een scriptje waarmee ik dit kan doen:

verzendkosten zijn bijvoorbeeld: €2
maar als mijn subtotaal hoger is dan 450 euro dan worden de verzend kosten €3 en als het hoger is dan 2700 dan word het weer €4
dit moet dan onder de rooie verzendkosten woordje komen dus dan krijg je:

-verzendkosten (deze blijf nog steeds met die ene script van dat rood worden)
-kosten: €2
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 11:11:00
Quote Anchor link
Ook aangepast..

Ps. Jan, ik heb alleen toch getElementById gebruikt. Met die functie kwam ik er nog even niet uit... Ga ik nog even beter bestuderen.
 
Samet

samet

11/10/2005 11:31:00
Quote Anchor link
hij is perfect echt jongens in een woord

PERFECTOOO

mmaaarr...
nu heb ik pas echt een pittige dit word zwete :)
als je nou onder verzendkosten en kosten nog een veld maak met totale bedrag en daar moet komen te het bedrag wat er uitkomt als je €5 verzendkosten heb( dus als het rood is ) plus je kosten, plus je subtotaal.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 11:36:00
Quote Anchor link
Gewoon het totaal plus verzendkosten bedoel je?
 
Samet

samet

11/10/2005 11:39:00
Quote Anchor link
ja we hebben dus:

totaal
verzendkosten :die rood wordt bedraagt €5
kosten :hangt van je totaal af
totale bedrag: totaal + verzendkosten+kosten
 
Samet

samet

11/10/2005 12:50:00
Quote Anchor link
jongens ik kom er nie uit:(:( ik word echt gek

hebben jullie al wat?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.