Pagina tracken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 14:48:00
Quote Anchor link
is er een funcite of script in php waarmee ik kan tracken vanwaar de bezoeker komt

b.v. op google klikt hij op mijn site het script detecteert google
Gewijzigd op 16/04/2005 18:59:00 door Bram Z
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:26:44
 
B a s
Beheerder

B a s

25/02/2004 15:44:00
Quote Anchor link
Ja! Dat kan! Dit werkt trouwens alleen wanneer iemand via een ander linkje jou website bezoekt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if ($_SERVER['HTTP_REFERER')
{

   echo "Je bezoekte mijn website vanaf:" . $_SERVER['HTTP_REFERER'] . "!";
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 18:26:00
Quote Anchor link
ja dat is het zelfde lijk als een ip adres zijn er nog zo funcites met $_server['']
Gewijzigd op 25/02/2004 18:50:00 door Bram Z
 
Harm A

Harm A

25/02/2004 18:41:00
Quote Anchor link
ey Bram ben je belgisch?
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 18:50:00
Quote Anchor link
ja en de funcite $_SERVER['HTTP_REFERER'] werkt nie de variabel blijft altjd leeg kijk dit doe ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
    $vanwaar
  =  $_SERVER['HTTP_REFERER'];
if ($vanwaar ==""){$vanwaar="Niet gevonden";}
    $sql = "SELECT id, hoeveel FROM vanwaar WHERE vanwaar = '$vanwaar'";
    $res = mysql_query($sql);      
    $row = mysql_fetch_array($res);  
if ($row[0]==""){
    $sql = "INSERT INTO vanwaar SET vanwaar = '$vanwaar', hoeveel='1'";
    mysql_query($sql);
}

else{
$row[1]++;
    $sql = "update vanwaar SET  hoeveel='$row[1]' where vanwaar='$vanwaar'";
    mysql_query($sql);
}

?>

en in mijn database staat dan altijd niet gevonden
Gewijzigd op 25/02/2004 18:55:00 door Bram Z
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 19:01:00
Quote Anchor link
ik gelezen op een site dat het kan dat mijn server dat niet ondersteunt ??
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 19:41:00
Quote Anchor link
Is dat een vraag? Op welke site heb je dit gelezen, en wat wil je met dit stukje tekst?
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 20:49:00
Quote Anchor link
Ik weet niemeer welke site. Hoe dan ook ik heb het al gevraagd aan mijn host en ze ondersreuen dat en met deze functie wil een pagina maken waaraan ik zie waar mijn bezoekers komen. Maar ik krijg het niet aan de praat. Dit is toch de juiste functie: deze functie toont vanwaar de bezoekers komen waar da ze op mijn link geklikt hebben.
b.v. google, andere sites
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 20:51:00
Quote Anchor link
Er is toch iets raar mee het registreed wel de hits die ik al kreeg via jullie site maar als ik op mijn site bij google klik werkt het niet ????
Gewijzigd op 25/02/2004 20:53:00 door Bram Z
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 21:07:00
Quote Anchor link
Waar de fuck heb je het over?

Formuleer anders eens een volledig antwoord, zonder 10 spelvauten in elk woord.
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 21:15:00
Quote Anchor link
Oke het scriptje werkt hij slaat de paginas op vanwaar de bezoekers komen.
maar sommige pagina's niet en sommige wel :
jullie site heeft hij al verschillende keren gedetecteerd maar de site van google zegt hij: niet gevonden .

p.s.: duidelijk genoeg ??
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 21:26:00
Quote Anchor link
Ja hoor... maarja wat wil je eraan doen?
Je zegt zelf het werkt :) : als het via PHPhulp werkt en vanaf google niet ligt dat waarschijnlijk aan google of zie ik dat verkeerd?

[Edit: Adje, Adje toch! Het is spelfouten en niet spelvauten. Jij moet dat toch weten :)]
Gewijzigd op 25/02/2004 21:28:00 door Mitch X
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 21:27:00
Quote Anchor link
ik weet het niet maar dat kan toch niet dat het voor bepaalde sites niet werkt ??
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 22:27:00
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 22:29:00
Quote Anchor link
Nee echt waar?

...De-Zwaar-Geschokkeerde-Ik...
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 23:36:00
 
Arend a

Arend a

26/02/2004 10:41:00
Quote Anchor link
Jo, ff dimmen :)
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 13:27:00
Quote Anchor link
this is al goe ik heb al heb nu al hulp gekregen van mijn webhost.

p.s. er zal wel een fout zijn met mijn server want het scripje dat min webhost geeft wertk zelf niet dus mss een php fout
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.