Pagina tracken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 14:48:00
Quote Anchor link
is er een funcite of script in php waarmee ik kan tracken vanwaar de bezoeker komt

b.v. op google klikt hij op mijn site het script detecteert google
Gewijzigd op 16/04/2005 18:59:00 door Bram Z
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:09:30
 
B a s
Beheerder

B a s

25/02/2004 15:44:00
Quote Anchor link
Ja! Dat kan! Dit werkt trouwens alleen wanneer iemand via een ander linkje jou website bezoekt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if ($_SERVER['HTTP_REFERER')
{

   echo "Je bezoekte mijn website vanaf:" . $_SERVER['HTTP_REFERER'] . "!";
}

?>
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 18:26:00
Quote Anchor link
ja dat is het zelfde lijk als een ip adres zijn er nog zo funcites met $_server['']
Gewijzigd op 25/02/2004 18:50:00 door Bram Z
 
Harm A

Harm A

25/02/2004 18:41:00
Quote Anchor link
ey Bram ben je belgisch?
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 18:50:00
Quote Anchor link
ja en de funcite $_SERVER['HTTP_REFERER'] werkt nie de variabel blijft altjd leeg kijk dit doe ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
    $vanwaar
  =  $_SERVER['HTTP_REFERER'];
if ($vanwaar ==""){$vanwaar="Niet gevonden";}
    $sql = "SELECT id, hoeveel FROM vanwaar WHERE vanwaar = '$vanwaar'";
    $res = mysql_query($sql);      
    $row = mysql_fetch_array($res);  
if ($row[0]==""){
    $sql = "INSERT INTO vanwaar SET vanwaar = '$vanwaar', hoeveel='1'";
    mysql_query($sql);
}

else{
$row[1]++;
    $sql = "update vanwaar SET  hoeveel='$row[1]' where vanwaar='$vanwaar'";
    mysql_query($sql);
}

?>

en in mijn database staat dan altijd niet gevonden
Gewijzigd op 25/02/2004 18:55:00 door Bram Z
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 19:01:00
Quote Anchor link
ik gelezen op een site dat het kan dat mijn server dat niet ondersteunt ??
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 19:41:00
Quote Anchor link
Is dat een vraag? Op welke site heb je dit gelezen, en wat wil je met dit stukje tekst?
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 20:49:00
Quote Anchor link
Ik weet niemeer welke site. Hoe dan ook ik heb het al gevraagd aan mijn host en ze ondersreuen dat en met deze functie wil een pagina maken waaraan ik zie waar mijn bezoekers komen. Maar ik krijg het niet aan de praat. Dit is toch de juiste functie: deze functie toont vanwaar de bezoekers komen waar da ze op mijn link geklikt hebben.
b.v. google, andere sites
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 20:51:00
Quote Anchor link
Er is toch iets raar mee het registreed wel de hits die ik al kreeg via jullie site maar als ik op mijn site bij google klik werkt het niet ????
Gewijzigd op 25/02/2004 20:53:00 door Bram Z
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 21:07:00
Quote Anchor link
Waar de fuck heb je het over?

Formuleer anders eens een volledig antwoord, zonder 10 spelvauten in elk woord.
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 21:15:00
Quote Anchor link
Oke het scriptje werkt hij slaat de paginas op vanwaar de bezoekers komen.
maar sommige pagina's niet en sommige wel :
jullie site heeft hij al verschillende keren gedetecteerd maar de site van google zegt hij: niet gevonden .

p.s.: duidelijk genoeg ??
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 21:26:00
Quote Anchor link
Ja hoor... maarja wat wil je eraan doen?
Je zegt zelf het werkt :) : als het via PHPhulp werkt en vanaf google niet ligt dat waarschijnlijk aan google of zie ik dat verkeerd?

[Edit: Adje, Adje toch! Het is spelfouten en niet spelvauten. Jij moet dat toch weten :)]
Gewijzigd op 25/02/2004 21:28:00 door Mitch X
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 21:27:00
Quote Anchor link
ik weet het niet maar dat kan toch niet dat het voor bepaalde sites niet werkt ??
 
Arend a

Arend a

25/02/2004 22:27:00
 
Mitch X

Mitch X

25/02/2004 22:29:00
Quote Anchor link
Nee echt waar?

...De-Zwaar-Geschokkeerde-Ik...
 
Bram Z

Bram Z

25/02/2004 23:36:00
 
Arend a

Arend a

26/02/2004 10:41:00
Quote Anchor link
Jo, ff dimmen :)
 
Bram Z

Bram Z

26/02/2004 13:27:00
Quote Anchor link
this is al goe ik heb al heb nu al hulp gekregen van mijn webhost.

p.s. er zal wel een fout zijn met mijn server want het scripje dat min webhost geeft wertk zelf niet dus mss een php fout
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.