?pagina=...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:46:00
Quote Anchor link
Hallo,

Weet iemand de code dat je in je browser zo'n php url krijgt?

Ik wet dat het een beetje vaag klinkt maar ik bedoel zoiets.

Bijv.Http://www.jouwdomein.nl/?pagina=home
Weet iemand wat die code is en de naam.


Mvg,

Tim Luigjes
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 05:33:19
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2006 12:49:00
Quote Anchor link
Die zet je gewoon in je link:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?pagina=home">home</a>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 12:53:00
Quote Anchor link
Maar je moet toch ook een soort van code invoeren voordat het ?pagina=home wordt.
Of niet?
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:02:00
Quote Anchor link
jah je moet je pagina opdelen in vershillende stukken dat doe je doormiddel van je home pagina in een stukje te zetten als dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


en het menu maak je als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print "<a href="?page=home">Home</a>
<a href="
?page=contact">Contact</a>";

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 13:10:00
Quote Anchor link
Euh, Devon, je vergeet de dubbele == in je if-lusjes & je vergeet dat je dubbele quotes binnen dubbele quotes moet escapen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

print '<a href="?page=home">Home</a>
<a href="?page=contact">Contact</a>'
;

?>


Heb er ook meteen even elseif van gemaakt. Eventueel zou je een switch-lus kunnen gebruiken. En natuurlijk hoef je dat laatste stukje code niet als PHP uit te voeren, je kan het veel beter gewoon buiten de php-tags halen.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Ok heel erg bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:16:00
Quote Anchor link
van elseif is wel verstandig ja

maar wat bedoel je met die dubbele quotes??
en warom == inplaats van =??
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:22:00
Quote Anchor link
Omdat een "=" in een if altijd waar (true) is.

Tenzij je natuurlijk de variabele een lege waarde geeft.

Met "=" vergelijk je natuurlijk niets maar ken je een waarde toe aan een variabele.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:25:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een klein probleempje.

Ik gebruik de code die devon gaf.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page']='home') {
print "hier zet je de home pagina neer!!";
     }

     if($_GET['contact']='contact') {
print "hier zet je je contact pagina neer!";
     }

?>


Bij het print commando heb ik de pagina neergezet waar die naartoe moet linken.
in dit geval is dat info.php en upload.php

Dus ik heb nu de volgende code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
     if($_GET['page'] == 'upload') {
print "upload.php";
     }

     elseif($_GET['page'] == 'info') {
print "info.php";
     }

?>


Maar als ik kijk op de pagina en klik erop zie ik de zelfde pagina met het woord info.php of upload.php
wat doe ik fout?

Voor al je link wil naar de testpagina.
http://www.tibiot.nl/test.php
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Zelfs dan zou het nog true zijn...
Omdat hij true meegeeft omdat hij die waarde kan aanpassen.

En Tim, dat komt omdat dat in het script staat. Er staat:
als ?page= is gelijk aan upload print upload op het scherm

Daar moet je dus iets van include neerzetten om de juiste pagina te includen.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:27:00
Quote Anchor link
die print moet je eers veranderen in include("info.php");

Edit:

willem-jan zij ut ook al
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:28:00
Quote Anchor link
devon:
die print moet je eers veranderen in include("info.php");


Ik zal eens proberen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
Martijn B

Martijn B

10/09/2006 13:29:00
Quote Anchor link
IK neem aan dat je deze script wil toevoegen aan het script?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:33:00
Quote Anchor link
Ik heb het include geprobeerd en dat werkt perfect.

@Martijn!
Ik heb die van jouw ook getest.
Die werkt ook.

Bedankt voor jullie hulp.
Ik kan nu verder met mijn site.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/09/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Deze is wel handig:)

Zelf gemaakt natuuurlijk:p:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

if(isset($_GET['page']) && strlen(trim($_GET['page'])) > 0) {

$array = array('adverteren');

$page = trim($_GET['page']);
$ext = '.php';
$site = $page.$ext;

    if(file_exists($site)) {

        if(in_array($page,$array)) {
            include($site);
        }
else {
          echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
        }

    }
else {
      echo '        Sorry maar de opgevraagde pagina bestaat niet'."\n";
    }

}
else {
  echo '        Welkom'."\n";
}


?>


GR. mebus
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 13:46:00
Quote Anchor link
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 13:52:00
Quote Anchor link
devon:
ut kan wel op die manier maar voor iemand die net begonnen is met php is het wel lastig om te snappen wat hij er mee aanmoet!!


inderdaad.

Misschien dat ik het later ooit zal gebruiken.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Nog een laatste vraag.
hoe voeg je een 3e link er aantoe?
 
Jelmer -

Jelmer -

10/09/2006 14:30:00
Quote Anchor link
Het stukje vanaf elseif tot aan de } gewoon herhalen en aanpassen naar eigen wens.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

10/09/2006 14:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_GET['page'] == 'upload') {
  require 'upload.php';
}

elseif($_GET['page'] == 'info') {
  require 'info.php';
}


elseif($_GET['page'] == 'nieuwe_pagina') {
  require 'nieuwe_pagina.php';
}

?>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

10/09/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Ok bedankt
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.