Phphulp forum bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Mar cel

Mar cel

30/11/2009 08:44:00
Quote Anchor link
Deze nogal irritante bug viel me op. Kijk maar eens naar de resultaten van de poll: http://img35.imageshack.us/img35/7923/bugua.jpg (opera balk)

Het contentgedeelte is ook niet meer clickable daar boven, tabellen? Moest dus eerst m'n cookies verwijderen om dit topic te plaatsen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 07:20:20
 

30/11/2009 08:58:00
Quote Anchor link
Lol. Schijnbaar heeft er iemand een botje erop gezet, want de laatste keer dat ik keek was de marktaandeel van Opera net zo weinig als Apple's Safari.....
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 09:10:00
Quote Anchor link
Was me vanochtend ook al opgevallen... maar inderdaad een bot. Kan niet anders... (hoewel ik zelf wel een opera gebruiker ben). :o)
 
Vdleije .

vdleije .

30/11/2009 10:30:00
Quote Anchor link
Mag ik even melden dat ik het ook zie in Firefox v3.5.5 (A).

Amen
 

30/11/2009 10:33:00
Quote Anchor link
vdleije schreef op 30.11.2009 10:30:
Mag ik even melden dat ik het ook zie in Firefox v3.5.5 (A).

Amen





Goh, je meent het?
Kijk eens in de broncode zou ik zeggen (ctrl-u).

Dit is gewoon een algemeen bekend probleem... Niks aan de hand dus.
Edit: Even wat voorloop-enters er bij doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Bart niethenk

bart niethenk

30/11/2009 10:35:00
Quote Anchor link
De bot is nog steeds bezig dan.
Zonet zag ik nog 7000 votes voor opera nu 9200.
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 10:38:00
Quote Anchor link
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...
 

30/11/2009 10:46:00
Quote Anchor link
Kevin Stoové schreef op 30.11.2009 10:38:
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...

Wie zou dat nu dan moeten doen dan?
En is vast niet meer te achterhalen wie het gedaan heeft....
(Bovendien zijn IP-bans niet erg effectief.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 10:57:00
Quote Anchor link
Werkt die poll niet per user :)? En ook wel raar dat hij buiten zijn layout komt? Het lijkt toch dat de andere balkjes steeds smaller moeten worden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 

30/11/2009 11:08:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 30.11.2009 10:57:
Werkt die poll niet per user :)? En ook wel raar dat hij buiten zijn layout komt? Het lijkt toch dat de andere balkjes steeds smaller moeten worden?

Nee, per cookie.
Karl, vertel vertel, leg uit, snel, als je een stuk of vier browsers gebruikt dan zie je dat je dus meerdere keren kan stemmen. Alleen doordat je er een cookie opgeslagen wordt.
Die poll werkt niet met percentages, daarom vernielt die de lay-out.

(Bert Visscher is leuk :-).)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 11:10:00
Quote Anchor link
Best stom eigenlijk. :P.

Het feit hoe de poll werkt, en dat hij wordt misbruikt.
Daarom kan er best gewoon 1 IP achter zitten.
 
Bart niethenk

bart niethenk

30/11/2009 11:13:00
Quote Anchor link
de bot gaat wel erg hard nu zeg : 16256 en die votebar is al 3/4 pagina
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 11:24:00
Quote Anchor link
19156 OMG

25 requests per seconde....
Doet me denken aan die bug op MyMiniCity waarmee Tweakers op de 1e plaatst stond.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 11:27:00
Quote Anchor link
Nog even en we mogen gaan scrollen... :o)
 
Hendel Berg

Hendel Berg

30/11/2009 11:43:00
Quote Anchor link
Het lijkt nu gestopt, staat al een poos op 23243
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 12:12:00
Quote Anchor link
HendelBerg schreef op 30.11.2009 11:43:
Het lijkt nu gestopt, staat al een poos op 23243

Negative.... :-/
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 12:18:00
Quote Anchor link
Heb je je bot weer werkend gekregen Aar? :oP
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/11/2009 12:30:00
Quote Anchor link
Ik heb het Bas laten weten... hopelijk leest hij het snel
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

30/11/2009 12:32:00
Quote Anchor link
leuk dat je de link naar de screen dan ook niet kan aanklikken :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Kan de scriptkiddie zijn pijlen niet hierop richten :

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp :+

Hm, het lijkt nu dan toch weer gestopt...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Thomas

thomas

30/11/2009 12:43:00
Quote Anchor link
Probleem is nog niet opgelost.
opera staat nu op 30327
heb er ook last van in avast lol
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.