Phphulp forum bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Mar cel

Mar cel

30/11/2009 08:44:00
Quote Anchor link
Deze nogal irritante bug viel me op. Kijk maar eens naar de resultaten van de poll: http://img35.imageshack.us/img35/7923/bugua.jpg (opera balk)

Het contentgedeelte is ook niet meer clickable daar boven, tabellen? Moest dus eerst m'n cookies verwijderen om dit topic te plaatsen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:03:57
 

30/11/2009 08:58:00
Quote Anchor link
Lol. Schijnbaar heeft er iemand een botje erop gezet, want de laatste keer dat ik keek was de marktaandeel van Opera net zo weinig als Apple's Safari.....
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 09:10:00
Quote Anchor link
Was me vanochtend ook al opgevallen... maar inderdaad een bot. Kan niet anders... (hoewel ik zelf wel een opera gebruiker ben). :o)
 
Vdleije .

vdleije .

30/11/2009 10:30:00
Quote Anchor link
Mag ik even melden dat ik het ook zie in Firefox v3.5.5 (A).

Amen
 

30/11/2009 10:33:00
Quote Anchor link
vdleije schreef op 30.11.2009 10:30:
Mag ik even melden dat ik het ook zie in Firefox v3.5.5 (A).

Amen





Goh, je meent het?
Kijk eens in de broncode zou ik zeggen (ctrl-u).

Dit is gewoon een algemeen bekend probleem... Niks aan de hand dus.
Edit: Even wat voorloop-enters er bij doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Bart niethenk

bart niethenk

30/11/2009 10:35:00
Quote Anchor link
De bot is nog steeds bezig dan.
Zonet zag ik nog 7000 votes voor opera nu 9200.
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 10:38:00
Quote Anchor link
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...
 

30/11/2009 10:46:00
Quote Anchor link
Kevin Stoové schreef op 30.11.2009 10:38:
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...

Wie zou dat nu dan moeten doen dan?
En is vast niet meer te achterhalen wie het gedaan heeft....
(Bovendien zijn IP-bans niet erg effectief.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 10:57:00
Quote Anchor link
Werkt die poll niet per user :)? En ook wel raar dat hij buiten zijn layout komt? Het lijkt toch dat de andere balkjes steeds smaller moeten worden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 

30/11/2009 11:08:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 30.11.2009 10:57:
Werkt die poll niet per user :)? En ook wel raar dat hij buiten zijn layout komt? Het lijkt toch dat de andere balkjes steeds smaller moeten worden?

Nee, per cookie.
Karl, vertel vertel, leg uit, snel, als je een stuk of vier browsers gebruikt dan zie je dat je dus meerdere keren kan stemmen. Alleen doordat je er een cookie opgeslagen wordt.
Die poll werkt niet met percentages, daarom vernielt die de lay-out.

(Bert Visscher is leuk :-).)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 11:10:00
Quote Anchor link
Best stom eigenlijk. :P.

Het feit hoe de poll werkt, en dat hij wordt misbruikt.
Daarom kan er best gewoon 1 IP achter zitten.
 
Bart niethenk

bart niethenk

30/11/2009 11:13:00
Quote Anchor link
de bot gaat wel erg hard nu zeg : 16256 en die votebar is al 3/4 pagina
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 11:24:00
Quote Anchor link
19156 OMG

25 requests per seconde....
Doet me denken aan die bug op MyMiniCity waarmee Tweakers op de 1e plaatst stond.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 11:27:00
Quote Anchor link
Nog even en we mogen gaan scrollen... :o)
 
Hendel Berg

Hendel Berg

30/11/2009 11:43:00
Quote Anchor link
Het lijkt nu gestopt, staat al een poos op 23243
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 12:12:00
Quote Anchor link
HendelBerg schreef op 30.11.2009 11:43:
Het lijkt nu gestopt, staat al een poos op 23243

Negative.... :-/
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

30/11/2009 12:18:00
Quote Anchor link
Heb je je bot weer werkend gekregen Aar? :oP
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/11/2009 12:30:00
Quote Anchor link
Ik heb het Bas laten weten... hopelijk leest hij het snel
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

30/11/2009 12:32:00
Quote Anchor link
leuk dat je de link naar de screen dan ook niet kan aanklikken :P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Kan de scriptkiddie zijn pijlen niet hierop richten :

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp :+

Hm, het lijkt nu dan toch weer gestopt...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Thomas

thomas

30/11/2009 12:43:00
Quote Anchor link
Probleem is nog niet opgelost.
opera staat nu op 30327
heb er ook last van in avast lol
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.