Phphulp forum bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

- Ricardo -

- Ricardo -

30/11/2009 22:22:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 30.11.2009 18:13:
Paradox™ schreef op 30.11.2009 16:24:
Als zo'n soort dingen gebeuren ben ik altijd ook benieuwd naar hoe dit gedaan is xD..
Iemand die dit weet?
Met de cURL library?

Jah, dat zou zomaar kunnen, aangezien er geen IP check op lijkt te zitten.
for loopje met wat curl-settings en een verbinding openen en voila.


Je weet er wel veel vanaf! Verdacht hoor :P
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:47:02
 

30/11/2009 22:30:00
Quote Anchor link
Ricardo schreef op 30.11.2009 22:22:
Aar schreef op 30.11.2009 18:13:
Paradox™ schreef op 30.11.2009 16:24:
Als zo'n soort dingen gebeuren ben ik altijd ook benieuwd naar hoe dit gedaan is xD..
Iemand die dit weet?
Met de cURL library?

Jah, dat zou zomaar kunnen, aangezien er geen IP check op lijkt te zitten.
for loopje met wat curl-settings en een verbinding openen en voila.


Je weet er wel veel vanaf! Verdacht hoor :P

Iedereen die hier langer mee loopt weet er veel vanaf.
En je kunt vast en zeker ook gewoon wel file_get_contents gebruiken....
 
Toby hinloopen

toby hinloopen

30/11/2009 22:30:00
Quote Anchor link
32798

Gestopt.

Ik geloof dat we nu weten dat er een signed medium int gebruikt wordt :')
 
- SanThe -

- SanThe -

30/11/2009 22:56:00
Quote Anchor link
toby hinloopen schreef op 30.11.2009 22:30:
32798

Gestopt.

Nee hoor.

Nu 32800
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2009 22:58:00
Quote Anchor link
Gewoon een paar PHP-hulp stemmertjes. het botje lijkt me nu gestopt.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 09:15:00
Quote Anchor link
@Karl,,
Hoe wil je met de tekst van deze site de poll gaan beinvloeden,, lijkt me toch vrij lastig.
 

01/12/2009 09:27:00
Quote Anchor link
nico schreef op 01.12.2009 09:15:
@Karl,,
Hoe wil je met de tekst van deze site de poll gaan beinvloeden,, lijkt me toch vrij lastig.

En waar zeg ik dat je de tekst kan beïnvloeden? Nergens...
Las alleen ergens dat Paradox cURL wilt gebruiken. Ik geef een alternatief file_get_contents.
En daarmee kan je ook niet de tekst beïnvloeden, die haalt alleen maar op. Anders zou je file_put_contents moeten gebruiken ofzo?...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 09:31:00
Quote Anchor link
Ik dacht dat dit ging over een botje om de hele tijd op de poll te stemmen,
dan heb je dus niks aan file_get_contents, dus als het hier niet over ging,, dan mijne excuses.
 
Bart niethenk

bart niethenk

01/12/2009 09:32:00
Quote Anchor link
33193...
ik dacht het het ge-disabled was?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

01/12/2009 09:57:00
Quote Anchor link
33194 irritant :F
 

01/12/2009 09:59:00
Quote Anchor link
nico schreef op 01.12.2009 09:31:
Ik dacht dat dit ging over een botje om de hele tijd op de poll te stemmen,
dan heb je dus niks aan file_get_contents, dus als het hier niet over ging,, dan mijne excuses.

Jawel, het ging wel over die bot.
Je kunt het best met file_get_contents doen. En nu ik er over nadenk misschien ook wel met file_put_contents.
Volgens mij krijg je ook zulk soort vragen (naja, andere vorm) bij ZEND, als je daar zo'n examen gaat doen...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 10:06:00
Quote Anchor link
Ik weet dat je met curl ook een site kan aanroepen met POST gegevens.
Als je file_get_contents gebruikt,, dan returned hij alleen de html van de site.
Ik weet niet of je daarmee ook echt een request uit kan voeren.
Ik neem aan dat deze poll ook met een POST werkt, en niet met een GET (want dan kan het natuurlijk simpel).
Ik ben momenteel zelf ook bezig met het ZEND gebeuren, en wil, over een tijd of wat, ook proberen mijn ZEND Certificate te gaan halen.
Ik heb al wat proef examens ingekeken, en je hebt inderdaad een soort van toepassing vragen, of hoe jij een probleem zou oplossen.
Overigens kan je ook met C# heel simpel je muis positie veranderen, dus je kan een oneindige while loop maken, die constant stemt een cookies verwijdert.
Je kan dan niet meer je muis gebruiken,, maar het is wel heel simpel :P.
 
Dennis de Vries

Dennis de Vries

01/12/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
   $url
= 'http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php'; // ????
   $params = 'pollid=2';  // ????
   $user_agent = "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)";  
   $ch = curl_init();  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_POST,1);  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS,$params);  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,$url);  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $user_agent);  
   curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);  
   $result=curl_exec ($ch);  
   curl_close ($ch);  
?>

zoiets in een forloopje lijkt me?
 

01/12/2009 10:40:00
Quote Anchor link
nico schreef op 01.12.2009 10:06:
Ik weet dat je met curl ook een site kan aanroepen met POST gegevens.
Als je file_get_contents gebruikt,, dan returned hij alleen de html van de site.
Ik weet niet of je daarmee ook echt een request uit kan voeren.

Ja, niet alleen met file_get_contents hé, maar iig geen cURL.
Sockets kan ook nog.
En volgens mij moet je ook nog wel verder low level kunnen werken.
En ja, het werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
var_dump($_REQUEST); // Altijd leuk, test scriptjes
/* Levert:
string(161) "array(4) {
  ["
data"]=>
  string(4) "
data"
  ["
data_dada"]=>
  string(4) "
data"
  ["
data4"]=>
  string(4) "
data"
  ["
data2"]=>
  string(4) "
data"
}
"

// Niet vergeten; code sluiten ?>


nico schreef op 01.12.2009 10:06:
Ik neem aan dat deze poll ook met een POST werkt, en niet met een GET (want dan kan het natuurlijk simpel).

Yep, post, zie html.

nico schreef op 01.12.2009 10:06:
Ik ben momenteel zelf ook bezig met het ZEND gebeuren, en wil, over een tijd of wat, ook proberen mijn ZEND Certificate te gaan halen.
Ik heb al wat proef examens ingekeken, en je hebt inderdaad een soort van toepassing vragen, of hoe jij een probleem zou oplossen.

Ik ben er niet mee bezig. Alleen een keer dat proefexamen wat op hun site staat gedaan (iets van 80% goed ofzo).
Maar ik bedoelde eigenlijk dat ze soms vragen hoe je bepaalde functies moet gebruiken op manieren die je eigenlijk niet veel zou doen (en dus weer de parameters kennen). En hele obscure functies vragen ze ook naar.
(Niet dat ik veel onderzoek heb gedaan o.i.d. maar ik vind dat ZEND certificaat een beetje onzin. Ik denk niet dat ik heb ooit ga halen. I.i.g. niet dat ik hem zelf betaal...)

nico schreef op 01.12.2009 10:06:
Overigens kan je ook met C# heel simpel je muis positie veranderen, dus je kan een oneindige while loop maken, die constant stemt een cookies verwijdert.
Je kan dan niet meer je muis gebruiken,, maar het is wel heel simpel :P.

Zou ik eerder autohotkey gebruiken.
Als je C# gebruikt dan kan je net zo goed gelijk system.net of system.web gebruiken denk ik.

Dennis de Vries schreef op 01.12.2009 10:20:
zoiets in een forloopje lijkt me?

Ja zoiets denk ik ook. cURL is heel makkelijk....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 10:59:00
Quote Anchor link
Ik haal hem puur omdat weer iets aan werkgevers te kunnen laten zien,
Het blijkt dat ze er nogal een harde van krijgen als je met 10.000 certificaten aan komt zetten.
Net zoiets als dat nieuwe competentie gebeuren, ook weer z'n uitvinding waar niemand iets wijzer uit word.
(Ja, je krijgt het voor elkaar om zonder iets te doen gewoon competenties te verdienen.)

Maar voor de rest leiden er meer wegen naar deze Rome.
Hetgeen wat ik over C# zei, is meer een oplossing van even snel kloten, met 10 regels code.
 

01/12/2009 11:15:00
Quote Anchor link
Mjah, toch vind ik dat het niet veel meerwaarde heeft.
Ben je er al achter hoe het met file_get_contents moet?
En als je system.web gebruikt dan is het twintig regels code i.pv. tien ofzo :-P
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/12/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Ik ben momenteel hard aan het werk voor school,
Een beddrijfs project vanuit school, terwijl de rest van de klas lekker op school allemaal hetzelfde zit te doen.
Maar ik ben nu dus op dat bedrijf,, en ben bezig met Java, maar als ik weer thuis ben, ga ik wel eens proberen om het met file_get_contents te doen.
Nog geen idee hoe, maar ik zit zo toch nog 1,5 uur in de bus.
 
B a s
Beheerder

B a s

01/12/2009 12:53:00
Quote Anchor link
Het is gefixed hoor .. Stomme spammers ..
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/12/2009 12:53:00
Quote Anchor link
Ik heb me gisteren even bezig gehouden met curl maar het wil me toch niet lukken al zie ik niet wat ik verkeerd doe, resultaten aan de md5 database van bij phpscripts kan ik zonder problemen toevoegen alleen gaat dat wel traag omdat na 1000x die website niet meer mee wil..
Op phphulp wilt het me niet lukken voor de poll xp.. (ben maar aan het testen en leren hoor ik heb niets te zien met die 30000 votes)
 

01/12/2009 13:02:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 12:53:
Het is gefixed hoor .. Stomme spammers ..

Mijn file_get_contents scriptje heb ik even aangepast zodat het zou werken op de poll.
Heb nu twee votes toegevoegd. Misbruik is dus nog steeds mogelijk...
Edit: Moet je hem hebben?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.