Phphulp forum bug

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Joakim Broden

Joakim Broden

01/12/2009 13:08:00
Quote Anchor link
Karl zou je me dat script van jou eens kunnen laten zien?

En waarom werkt zo'n poll niet via ip,gebruiker en cookie?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joakim Broden
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:14:21
 

01/12/2009 13:11:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 30.11.2009 12:54:
Karl schreef op 30.11.2009 10:46:
Kevin Stoové schreef op 30.11.2009 10:38:
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...

Wie zou dat nu dan moeten doen dan?
En is vast niet meer te achterhalen wie het gedaan heeft....
(Bovendien zijn IP-bans niet erg effectief.)


Heb anders wel een vermoeden wie het zou kunnen zijn hoor :-)


Lol. Had dus toch gelijk :-)
 

01/12/2009 13:13:00
Quote Anchor link
Oetzie schreef op 01.12.2009 13:08:
Karl zou je me dat script van jou eens kunnen laten zien?

En waarom werkt zo'n poll niet via ip,gebruiker en cookie?

Dat was @ Bas.
Nee dus.
Er is nog de mogelijkheid om dit te misbruiken, dus ik post het NIET.
(Bovendien kan je dat zo in drie tellen zelf in elkaar flansen.)

In het verleden heb ik ook wel beargumenteerd dat het handiger is om de poll alleen open te hebben voor gebruikers. Daarmee voorkom je toch een hoop gespam. Natuurlijk is er dan wel weer de mogelijkheid om heel veel accounts aan te maken, maar dat is toch een stuk lastiger.
Momenteel werkt de poll met koekjes (naja, werken). Dat is dus ook geen oplossing.
IP-adres is ook geen oplossing, aangezien er honderden manieren zijn om een ander IP-adres te verkrijgen. Ook zit je dan met het probleem, dat als er meerdere gebruikers achter dat IP-adres zitten, dat er dan maar één kan stemmen.

Edit:
Chris Kortaan schreef op 01.12.2009 13:11:
Chris Kortaan schreef op 30.11.2009 12:54:
Karl schreef op 30.11.2009 10:46:
Kevin Stoové schreef op 30.11.2009 10:38:
Ip-blokje voor de bot? Of kan dat er niet af...

Wie zou dat nu dan moeten doen dan?
En is vast niet meer te achterhalen wie het gedaan heeft....
(Bovendien zijn IP-bans niet erg effectief.)


Heb anders wel een vermoeden wie het zou kunnen zijn hoor :-)


Lol. Had dus toch gelijk :-)

Vermoedens, vermoedens, vermoedens...
Ik heb een vermoeden dat de over-achter-buurman-links-voor een dief is. Dus dan is het een dief!
Jij vermoede waarschijnlijk dat ik de schuldige ben. Dan vermoede je dat maar, en dan vind je dat maar.

Ik geef het toe. Ik heb twee keer gestemd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Joakim Broden

Joakim Broden

01/12/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Karl zou je dan misschien mij kunnen uitleggen hoe file_get_contents of Curl werkt? heb daar al aantal keren aan gewaagt, maar het lukt me maar nooit (tja of het ligt aan mijn wampserver)
 

01/12/2009 13:22:00
Quote Anchor link
De bug zit er inderdaad nog steeds. Relatief makkelijk om inderdaad te stemmen.

Curl is simpel, er zijn (meer dan) genoeg artikelen overgeschreven Oetzie ;-)
 

01/12/2009 13:32:00
Quote Anchor link
Oetzie schreef op 01.12.2009 13:16:
Karl zou je dan misschien mij kunnen uitleggen hoe file_get_contents of Curl werkt? heb daar al aantal keren aan gewaagt, maar het lukt me maar nooit (tja of het ligt aan mijn wampserver)

File_get_contents?
Dat is heel makkelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$blaat
= file_get_contents('http://www.google.com');
echo $blaat;
?>

cURL?
Ook heel makkelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
// create a new cURL resource
$ch = curl_init();

// set URL and other appropriate options
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://www.google.com/");
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);

// grab URL and pass it to the browser
curl_exec($ch);

// close cURL resource, and free up system resources
curl_close($ch);
?>

Ongeveer 80 à 90% haal ik van php.net. Soms snap ik niet dat mensen een bepaalde vraag stellen, want dan staat het direct op php.net. Dus altijd eerst daar kijken als je wat wilt....
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/12/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Er is er eentje op firefox aan het stemmen xD!
Per refresh staan er 100 votes meer ofzo xD

En ik ben het niet =)
 
Bart niethenk

bart niethenk

01/12/2009 13:40:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 01.12.2009 13:38:
Er is er eentje op firefox aan het stemmen xD!
Per refresh staan er 100 votes meer ofzo xD

En ik ben het niet =)


6762 votes .... -.-

idd kan stemmen gewoon niet uitgezet worden?
 
B a s
Beheerder

B a s

01/12/2009 13:41:00
Quote Anchor link
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!
 

01/12/2009 13:43:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 13:41:
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!

Is er dan geen poll meer?

Edit: Ah, het enige wat gefixt is, is dat de balkjes maar tot een bepaalde breedte kunnen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

01/12/2009 13:46:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 13:41:
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!


Roger! Firefox for the win!
 
Bart niethenk

bart niethenk

01/12/2009 13:51:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 01.12.2009 13:46:
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 13:41:
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!


Roger! Firefox for the win!


firefox moet idd wel winnen XD
iemand is daar al los op gegaan


edit en iemand gaat ook los op opera (alweer).(maar firefox krijgt sneller/meer votes per refresh blijkbaar)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart niethenk
 

01/12/2009 13:53:00
Quote Anchor link
Mwah, als het toch mag. Dan maar ervoor zorgen dat Firefox weer bovenaan komt te staan ipv vieze Opera... Marktaandeel van Firefox is en blijft groter dan die van Opera! :D
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

01/12/2009 13:54:00
Quote Anchor link
Hmm dat vindt ik nog prima maar AUB geen IE daar ben ik zo een anti voorstander voor.

Verder moet ik helaas ook bekennen. Want...

kijk ehh.

vroeg of laat..

Mja komt het ook aan het licht

Maar het was...

Niet mijn bedoeling?

Maar zo verleidelijk...

en toen...

HEB IK 3 KEER GESTEMD :'( :'( :'(


xD


Edit:


wel op firefox uiteraard!
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/12/2009 14:09:00
Quote Anchor link
Aangezien Bas zei dat we misbruik mochten maken van de poll

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<textarea style="width: 200px; height: 400px; border: 1px solid #CCC;">
<?php
set_time_limit(0);
$i = 1;
while($i <= 10000) {
        $c = curl_init('http://www.phphulp.nl/index.php');
        curl_setopt($c, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 2);
        curl_setopt($c, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
        curl_setopt($c, CURLOPT_POST, 1);
        curl_setopt($c, CURLOPT_POSTFIELDS, 'pollid=70&login_referer=forum/showtopic.php?cat=8&amp;id=69141&antwoord=2&submitpoll=Vote!');
        curl_setopt($c, CURLOPT_USERAGENT, "cURL/BOT");
        $result = curl_exec($c);
        curl_close($c);
        
        if($result) {
            echo "Success " . $i . "\n";
        }

        else {
            echo "Error " . $i . "\n";
        }

        $i++;
        flush();
}

?>

</textarea>


Met dank aan Chris voor de hulp xD
 

01/12/2009 14:10:00
Quote Anchor link
Als nu allemaal mensen scriptjes gaan laten draaien om te zorgen dat er steeds op die poll wordt gestemd, dan wordt phphulp waarschijnlijk wel weer traag. Want er komen dan allemaal requests die dan afgehandeld moeten worden. (En in feite DDOS je dus de boel...)
@Chris: Opera staat nog met +/- 2000 voor hoor....

Edit: En je trekt ook je eigen verbinding dicht.
Maar goed, dan zal ik mijn code ook maar open baar maken:
Edit2: En weer weg.
Blijkbaar kunnen mensen er niet verantwoord mee omgaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

01/12/2009 14:14:00
Quote Anchor link
Mwah, die 1000 requests per minuut die hij nu extra krijgt handelt de server volgens mij gewoon goed af.

@Karl; klopt, maar jij was ook al eerder begonnen ;-) Hij heeft nu zo'n 12K bij gekregen, en nog maar 20K te gaan...
 

01/12/2009 14:20:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 01.12.2009 14:14:
Mwah, die 1000 requests per minuut die hij nu extra krijgt handelt de server volgens mij gewoon goed af.

@Karl; klopt, maar jij was ook al eerder begonnen ;-) Hij heeft nu zo'n 12K bij gekregen, en nog maar 20K te gaan...

Ik weet niets over eerder begonnen....
Volgens mij was jij er ook vrij snel bij..
De server doet hier momenteel wel wat moeilijk...
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2009 14:23:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 01.12.2009 13:41:
Misbruik maar lekker ;-) Duurt niet lang meer voor de nieuwe PHPhulp!

Dat is een slim advies.

Deze site is al zo vaak zo traag als dikke .......
En nu daag je iedereen uit om de site plat te leggen door een overload aan requests. Slim.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

01/12/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Mensen kom op. PHPhulp wordt nu echt wel heel traag bij een redelijke verbinding 5 minuut 34 gewacht tot hij van de home page eindelijk deze topic volledig heeft geladen.

Edit:


en ik vindt dat hierdoor de representatieviteit van PHPhulp ten koste gaat!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.