Priveberichten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:11:47
Quote Anchor link
Hallo,

Je ziet op sommige sites wel eens dat ze in het menu hebben staan: Priveberichten (2) die 2 staat dan voor aantal berichten.

Zoiets wil ik ook graag hebben voor mijn site.

Heeft iemand zoiets of weet iemand een tutorial waar ik iets uit kan halen?

Alvast bedankt.

Mvg, Henk
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:14:45
 

22/02/2011 11:14:56
Quote Anchor link
Kan je SQL?
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:15:39
Quote Anchor link
Ja, maar niet zover als dit
Gewijzigd op 22/02/2011 11:15:55 door Henke van der bunt
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:15:45
Quote Anchor link
Wat heb je tot nu toe zelf geprobeerd?

Ik zou beginnen met de MySQL beginnerstutorial te lezen. Hier kun je veel informatie uithalen.
 

22/02/2011 11:16:23
Quote Anchor link
Henke van der bunt op 22/02/2011 11:15:39:
Ja, maar niet zover als dit


Dan ga je sql leren :-)
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:17:51
Quote Anchor link
Daar had ik al gekeken.

maar staat niks in over mijn vraag
 

22/02/2011 11:18:57
Quote Anchor link
Nee, niet specifiek. Maar als je SQL kan (van normaliseren tot joins), dan is het gewoon een kwestie van denken en kan je zelf maken hoe het moet.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:19:48
Quote Anchor link
Tjonge.

Weer 5 dagen bezig zo'n hele website te lezen.

Nee bedankt.
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:20:09
Quote Anchor link
Een klein duwtje in de goede richting: (je zult zelf de rest nog even moeten bedenken).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$query
= "
SELECT
    *
FROM
    berichten
WHERE
    read = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten';
    }

?>
Gewijzigd op 22/02/2011 11:22:29 door Bram Boos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:20:57
Quote Anchor link
Ok bedankt
 

22/02/2011 11:24:25
Quote Anchor link
Henke van der bunt op 22/02/2011 11:19:48:
Tjonge.

Weer 5 dagen bezig zo'n hele website te lezen.

Nee bedankt.

Als je de kennis in huis hebt, dan hoef je die site niet door te lezen. En je hoeft niet per se die site door te lezen. Je kunt ook een boek over SQL doorlezen. Maar toch zul je het zelf moeten doen. Het komt je niet aanwaaien. Tenzij je het iemand voor jou laat doen. Dan moet je een vacature plaatsen.
Bram Boos op 22/02/2011 11:20:09:
Een klein duwtje in de goede richting: (je zult zelf de rest nog even moeten bedenken).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$query
= "
SELECT
    *
FROM
    berichten
WHERE
    read = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten';
    }

?>

Als dit al een opzet is... Volgens mij niet echt.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:28:32
Quote Anchor link
Ik heb hem geprobeerd.
Hij geeft telkens aan dat er geen priveberichten zijn, twerwijl ze toch in de database zitten.

Hoe kan dat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$query
= "
SELECT
    *
FROM
    priveberichten
WHERE
    gelezen = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten (0)';
    }

?>
 

22/02/2011 11:30:46
Quote Anchor link
Tja, niet de juiste query, niet de juiste tabel, geen gebruik van mysqli, een andere fout?
Sowieso kan die query anders. En die andere fout weghalen 'toevoegen'. Ik zeg niet voor niets dat dit geen opzet is.
Gewijzigd op 22/02/2011 11:31:23 door
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:30:49
Quote Anchor link
Ik had nog gezegd dat je zelf de rest nog moet invullen. Je vergeet de query uit te voeren.

Hoe je dat doe kun je nogmaals hier vinden...
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:32:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$cfg
['host'] = 'localhost'; // Meestal localhost
$cfg['user'] = ''; // gebruikersnaam
$cfg['pass'] = ''; // Paswoord
$cfg['datb'] = ''; // Database naam

$try['connect'] = mysql_connect($cfg['host'], $cfg['user'], $cfg['pass']) or die(mysql_error());
$try['selectd'] = mysql_select_db($cfg['datb'], $try['connect']) or die (mysql_error());
?>


Dit staat er boven? Moet toch goed zijn?
Gewijzigd op 22/02/2011 11:32:43 door Henke van der bunt
 

22/02/2011 11:34:02
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:36:31
Quote Anchor link
Ten eerste: gebruik nooit die().
Ten tweede: je kan beter mysqli gebruiken aangezien mysql verouderd is.
Ten derde: er zit geen foutafhandeling in...
Ten vierde: dit is een code om verbinding te maken, je moet nog steeds de query uitvoeren. Informatie hierover kun je vinden in eerdergenoemde tutorial.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
ini_set('display_errors', 'On');

error_reporting(E_ALL);

    $db['host']                 = 'localhost';

    $db['gebruikersnaam']             = 'root';

    $db['wachtwoord']             = '******';

    $db['database']             = '******';

    

    $Mysqli = new mysqli($db['host'], $db['gebruikersnaam'], $db['wachtwoord'], $db['database']);

    

        if(mysqli_connect_errno())

        {


            echo 'Fout bij verbinding: '.$Mysqli->error;

        }

?>
Gewijzigd op 22/02/2011 11:37:46 door Bram Boos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:36:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$mysqli
= new mysqli('');
if(mysqli_connect_errno())
{

    trigger_error('Fout bij verbinding: '.$mysqli->error);
}



$sql = "SELECT * FROM priveberichten WHERE gelezen = 0";
if(!$result = $mysqli->query($sql))
{

    trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}


if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten (0)';
    }

?>


Heb nu dit, en nog steeds 0 :S
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2011 11:40:41
Quote Anchor link
Als je bovenin $mysqli met kleine letter zet, moet je het niet verderop ineens met hoofdletter doen.
 

22/02/2011 11:40:56
Quote Anchor link
Bram Boos op 22/02/2011 11:36:31:
(...)
Ten tweede: je kan beter mysqli gebruiken aangezien mysql verouderd is.
(...)


Je kunt beter pdo gebruiken dan mysqli, aangezien mysqli rotzooi is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2011 11:47:48
Quote Anchor link
Leg uit Karl :-P
Gewijzigd op 22/02/2011 11:48:23 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.