Probleem met email.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Daan

Daan

18/04/2008 20:25:00
Quote Anchor link
Kijk als een user zich aanmeld en hij klikt op mijn profiel zal er alleen het profiel van pietje staan.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:47:51
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/04/2008 20:27:00
Quote Anchor link
Als een user zich aanmeldt, dan kun je aan de hand van het veld id in je database alle gegevens ophalen die je wilt. Zet tijdens het aanmelden gewoon zijn id in de sessie en klaar ben je.
 
Daan

Daan

18/04/2008 20:30:00
Quote Anchor link
0_o volgens mij is dat niet zo gemakkelijk is dat niet.
Ik weet wel hoe ik alle van alle users de informatie ophaal.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
require_once 'config.php';

$sql = "
    SELECT
        username,
        password,
        email,
        status
    FROM
        inlogsysteem
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_num_rows($res) == 0)
{

    echo 'Geen resultaten gevonden';
}

else
{
    while($row = mysql_fetch_assoc($res))
    {

        echo $row['email'].'<br />';
        echo $row['password'].'<br />';
        echo $row['username'].'<br />';
        echo $row['status'].'<br />';

    }
}

?>


Maar gewoon van 1 user die online is probeer ik alle informatie
er uit te halen.
 
Daan

Daan

19/04/2008 11:12:00
Quote Anchor link
Hey het werkt perfect.
Nu is mijn script:
<html>

<head>
<title>Admin</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
</head>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    include("config.php")
    ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
    header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."");
    $ip = getenv("REMOTE_ADDR") ;
    $sql = "SELECT * FROM `inlogsysteem`";
    $query = mysql_query($sql);
    echo "
    <CENTER><table width=\"700\" border=\"0\" bgcolor=\"#666666\">
    <tr>
    <td><CENTER><b>Jouw profiel.</b></b></td>
    </table></CENTER>
    <br />
    <table width=\"200\" border=\"0\" bgcolor=\"#666666\">
    <CENTER><TABLE width=700 bgColor=#000000 border=1 bordercolor=#666666>
    <TBODY>
    <TR>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;spelernaam&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;"
.ucfirst($_SESSION['naam'])."&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;Rank&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>
    <TR>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;email-adres</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;"
;?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    $sql
= "
        SELECT email
        FROM inlogsysteem
        WHERE username='"
.$_SESSION['naam']."'
        "
;
    if ($res = mysql_query ($sql)) {
        while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
            echo "". $row['email'] ."";
        }
    }

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?  echo "&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;Level&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>
    <TR>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;ip-adres&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;"
.$ip."&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;Status&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;"
.($_SESSION['status'])."&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>
    </TBODY></TABLE>"
;
?>


Bedankt voor jullie hulp
 
Daan

Daan

19/04/2008 11:12:00
Quote Anchor link
Hey het werkt perfect.
Nu is mijn script:
<html>

<head>
<title>Admin</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
</head>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    include("config.php")
    ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
    header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."");
    $ip = getenv("REMOTE_ADDR") ;
    $sql = "SELECT * FROM `inlogsysteem`";
    $query = mysql_query($sql);
    echo "
    <CENTER><table width=\"700\" border=\"0\" bgcolor=\"#666666\">
    <tr>
    <td><CENTER><b>Jouw profiel.</b></b></td>
    </table></CENTER>
    <br />
    <table width=\"200\" border=\"0\" bgcolor=\"#666666\">
    <CENTER><TABLE width=700 bgColor=#000000 border=1 bordercolor=#666666>
    <TBODY>
    <TR>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;spelernaam&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;"
.ucfirst($_SESSION['naam'])."&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;Rank&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>
    <TR>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;email-adres</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;"
;?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    $sql
= "
        SELECT email
        FROM inlogsysteem
        WHERE username='"
.$_SESSION['naam']."'
        "
;
    if ($res = mysql_query ($sql)) {
        while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
            echo "". $row['email'] ."";
        }
    }

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?  echo "&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;Level&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>
    <TR>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;ip-adres&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;"
.$ip."&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;Status&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD>
    <TD bgcolor=\"#666666\">&nbsp;"
.($_SESSION['status'])."&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>
    </TBODY></TABLE>"
;
?>


Bedankt voor jullie hulp
 
Daan

Daan

19/04/2008 11:18:00
Quote Anchor link
Hoe komt het dat ik altijd dubbel post :S.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/04/2008 11:48:00
Quote Anchor link
Omdat je waarschijnlijk 2x op de 'Plaats bericht'-knop drukt. Hoeft maar 1x ;-).
 
Daan

Daan

19/04/2008 11:56:00
Quote Anchor link
K zl er proberen op te letten.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.