Proxy

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Radio Dancemania

Radio Dancemania

09/10/2010 22:45:51
Quote Anchor link
Hallo,

heeft iemand enig idee of er een php of javascript bestaat, waarmee je proxy's blokkeert?

Ik heb half google afgezocht maar kan er zeer weinig vinden.. ja de standaard van http_forward e.d. maar deze werken dus niet.

Mijn vraag is of iemand enig idee heeft of dit uberhaupt bestaat.

En dat mocht dit bestaan iemand mij hiermee zou kunnen helpen;)
Gewijzigd op 09/10/2010 22:52:02 door Radio Dancemania
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 21:54:16
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 22:48:17
Quote Anchor link
Quote:
heeft iemand enig idee of er een php of javascript bestaat om het meeste gedeelte van proxy's te blokkeren?


en nu nog de vraag stellen zodat ie begrepen kan worden
 

09/10/2010 22:51:49
Quote Anchor link
Euh?
Denk het niet?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 23:01:07
Quote Anchor link
Gokje dan maar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if (   $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']  
    ||
$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED']  
    ||
$_SERVER['HTTP_FORWARDED_FOR']  
    ||
$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']  
    ||
$_SERVER['HTTP_VIA']  
    ||
in_array($_SERVER['REMOTE_PORT'], array(8080,80,6588,8000,3128,553,554))  
    || @
fsockopen($_SERVER['REMOTE_ADDR'], 80, $errno, $errstr, 30)) {    
       exit('Proxy detected');
}

?>


dit zal redelijkerwijs moeten detecteren of iemand achter een proxy server zit. Let wel dat er geen waterdichte controle samen te stellen is en dat er altijd er een paar doorheen zullen komen.
Gewijzigd op 09/10/2010 23:02:35 door Noppes Homeland
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

09/10/2010 23:10:01
Quote Anchor link
@noppes homeland je bent geweldig.. een 100% waterdicht systeem zal er nooit zijn. Maar dit houd toch wel een groot gedeelte tegen!

Toevoeging op 09/10/2010 23:16:15:

enige nadeel lijkt.. dat me site erg traag word
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 23:17:40
Quote Anchor link
Oh en deze is wel erg slordig van opgezet, te lui geweest voor de isset()
 
- -

- -

09/10/2010 23:30:25
Quote Anchor link
@Noppes: Als ik nu thuis een webservertje (op poort 80) heb draaien ben ik volgens jou een proxy?
 
Bram Boos

Bram Boos

09/10/2010 23:39:32
Quote Anchor link
Als ik jouw was zou ik het dit niet gebruiken. Dit gaat bezoekers kosten... Bijvoorbeeld: scholen en bedrijven hebben meestal een webserver draaien, dit hoeft nog niet te betekenen dat ze een proxy gebruiken/zijn...

Afbeelding
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

09/10/2010 23:51:49
Quote Anchor link
@ bram boos .. zou er een andere oplossing voor zijn dan? Het is overigens niet voor mijn eigen site maar voor die van een vriend van mij, en die word gespammed door een aantal gasten die zijn verbannen. En die zitten steeds op proxy. Dus vandaar mijn vraag
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2010 00:31:34
Quote Anchor link
Wat heeft een webserver met een proxyserver te maken?
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 00:32:32
Quote Anchor link
Het gaat hun om die poort 80..

maar mij gaat het nu op dit moment ook om de traagheid van het script wat hier gepost staat..

Ik snap niet geheel waarom hij zo traag laad e.d. iemand enig idee waarom dit zou zijn?
 

10/10/2010 09:20:59
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 09/10/2010 23:51:49:
@ bram boos .. zou er een andere oplossing voor zijn dan? Het is overigens niet voor mijn eigen site maar voor die van een vriend van mij, en die word gespammed door een aantal gasten die zijn verbannen. En die zitten steeds op proxy. Dus vandaar mijn vraag


Twee andere veel betere opties: Niet verbannen of zorgen dat er niet gespamt kan worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2010 10:31:15
Quote Anchor link
Of maak het minder aantrekkelijker voor de spammers en belhamels.

Je kan natuurlijk ook alle accounts handmatig activeren, of een vertraging inbouwen in het sturen van de activatiemail.

Ook zou je kunnen kijken welk domein ze gebruiken voor het ontvangen van de mails. Vaak zijn het slapjanussen die gmail.com of hotmail.com/.nl of live.com/.nl gebruiken.

Daar kan je bijv. voor die domeinen dwingen om account handmatig te laten activeren.

Proxies blokkeren is altijd nog zinloos. Er zitten ook goeie mensen tussen namelijk, en het is stom als je die met de 'kwaden' meetelt.
Gewijzigd op 10/10/2010 10:31:48 door - Ariën -
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 13:20:06
Quote Anchor link
Karl Karl op 10/10/2010 09:20:59:
Radio Dancemania op 09/10/2010 23:51:49:
@ bram boos .. zou er een andere oplossing voor zijn dan? Het is overigens niet voor mijn eigen site maar voor die van een vriend van mij, en die word gespammed door een aantal gasten die zijn verbannen. En die zitten steeds op proxy. Dus vandaar mijn vraag


Twee andere veel betere opties: Niet verbannen of zorgen dat er niet gespamt kan worden.


het gaat hier niet alleen om spammen maargoed..

Toevoeging op 10/10/2010 13:20:50:

Aar anoniem op 10/10/2010 10:31:15:
Of maak het minder aantrekkelijker voor de spammers en belhamels.

Je kan natuurlijk ook alle accounts handmatig activeren, of een vertraging inbouwen in het sturen van de activatiemail.

Ook zou je kunnen kijken welk domein ze gebruiken voor het ontvangen van de mails. Vaak zijn het slapjanussen die gmail.com of hotmail.com/.nl of live.com/.nl gebruiken.

Daar kan je bijv. voor die domeinen dwingen om account handmatig te laten activeren.

Proxies blokkeren is altijd nog zinloos. Er zitten ook goeie mensen tussen namelijk, en het is stom als je die met de 'kwaden' meetelt.


er worden zo'n 500 aanmeldingen per dag gedaan dus denk niet dat je daar als beheerder op zit te wachten..
 

10/10/2010 13:29:36
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:20:06:
Karl Karl op 10/10/2010 09:20:59:
Radio Dancemania op 09/10/2010 23:51:49:
@ bram boos .. zou er een andere oplossing voor zijn dan? Het is overigens niet voor mijn eigen site maar voor die van een vriend van mij, en die word gespammed door een aantal gasten die zijn verbannen. En die zitten steeds op proxy. Dus vandaar mijn vraag


Twee andere veel betere opties: Niet verbannen of zorgen dat er niet gespamt kan worden.


het gaat hier niet alleen om spammen maargoed..

(...)

Waar ging het dan om?
Die proxy blocker zullen ze ook vast kunnen omzeilen. Ze zelfs niet eens een proxy te gebruiken. Nu ben je ook op IP aan het blokkeren denk ik, daarmee kunnen ook onschuldige mensen de dupe worden.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 13:31:58
Quote Anchor link
Het gaat erom dat ze steeds via proxy terugkomen en tuurlijk dit kan niet 100% tegengehouden worden maar wel voor een groot gedeelte...

Nu gebruik ik deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?PHP
if (
        $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']
    ||
    $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED']
    ||
    $_SERVER['HTTP_FORWARDED_FOR']
    ||
    $_SERVER['HTTP_VIA']
    ||
in_array($_SERVER['REMOTE_PORT'], array(8080,80,6588,8000,3128,553,554))
    || @
fsockopen($_SERVER['REMOTE_ADDR'], 80, $errno, $errstr, 30))
{

   exit('je gebrukt een proxy server!');
}

?>


alleen als je dus zonder proxy zit dan laad hij heel erg traag.. dus dit is geen oplossing.

En om handmatig alle proxy's te gaan zitten blokkeren ziet de eigenaar niet zitten.
 

10/10/2010 13:34:43
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:31:58:
Het gaat erom dat ze steeds via proxy terugkomen en tuurlijk dit kan niet 100% tegengehouden worden maar wel voor een groot gedeelte...

(...)


Dat is een sub-probleem. Het hoofd-probleem is dat die mensen verbannen zijn omdat ze spamde, althans dat zei je.
Dus mijn oplossing is: Die mensen niet verbannen en / of zorgen dat ze niet spammen.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2010 13:47:04
Quote Anchor link
Steeds een connection maken via fsockopen naar een onbekende machine kost uiteraard veel tijd (timeouts).
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 13:53:40
Quote Anchor link
Karl Karl op 10/10/2010 13:34:43:
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:31:58:
Het gaat erom dat ze steeds via proxy terugkomen en tuurlijk dit kan niet 100% tegengehouden worden maar wel voor een groot gedeelte...

(...)


Dat is een sub-probleem. Het hoofd-probleem is dat die mensen verbannen zijn omdat ze spamde, althans dat zei je.
Dus mijn oplossing is: Die mensen niet verbannen en / of zorgen dat ze niet spammen.


Dat is niet mijn vraag hier lijkt mij? Overigens zijn die gasten te ver gegaan om ze niet te verbannen.. En bij deze dus ook geen oplossing.



Toevoeging op 10/10/2010 13:56:36:

SanThe Nvt op 10/10/2010 13:47:04:
Steeds een connection maken via fsockopen naar een onbekende machine kost uiteraard veel tijd (timeouts).


is er een mogelijkheid om dit anders te doen?
 

10/10/2010 14:03:09
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:53:40:
Karl Karl op 10/10/2010 13:34:43:
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:31:58:
Het gaat erom dat ze steeds via proxy terugkomen en tuurlijk dit kan niet 100% tegengehouden worden maar wel voor een groot gedeelte...

(...)


Dat is een sub-probleem. Het hoofd-probleem is dat die mensen verbannen zijn omdat ze spamde, althans dat zei je.
Dus mijn oplossing is: Die mensen niet verbannen en / of zorgen dat ze niet spammen.


Dat is niet mijn vraag hier lijkt mij? Overigens zijn die gasten te ver gegaan om ze niet te verbannen.. En bij deze dus ook geen oplossing.

(...)

Het heeft wel met je probleem te maken lijkt mij...
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 14:52:29
Quote Anchor link
nu heb ik in plaats van :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 @fsockopen($_SERVER['REMOTE_ADDR'], 80, $errno, $errstr, 30))
dit gedaan:
 @
fsockopen($_SERVER['REMOTE_ADDR'], 80, $errno, $errstr, 0))

?>


of het verstandig is weet ik niet..maar hij is wel een stuk minder traag met inladen
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.