Punten betaling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 20:54:19
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een php pagina, dat na het betalen 5000 punten bijschrijft op het account.

Maar nu snap ik niet hoe dat precies werkt met de mysql.

Het is de kolom credits in de tabel users

Daar moet 5000 punten bij na betaling.

Hoe kan ik dat doen, met php?

Mvg, Marvin
Gewijzigd op 24/12/2010 20:54:33 door Marvin Radioo
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:01:29
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 20:55:15
Quote Anchor link
Tutorials op www.phptuts.nl
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 20:59:24
Quote Anchor link
kan ik niet vinden op die website
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:01:22
Quote Anchor link
http://www.phptuts.nl/view/41/

Lees deze tutorial eens door ;) Dan moet je in staat zijn om het zelf te doen denk ik zo.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:03:44
Quote Anchor link
ik vraag het ook niet voor niks hier?

Als je het weet kun je het mij ook wel even uitleggen?

Dan weet ik het ook.
Gewijzigd op 24/12/2010 21:05:34 door Marvin Radioo
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:08:41
Quote Anchor link
Daarvoor sturen wij jouw een link waar je het kan leren ;)
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:09:55
Quote Anchor link
Ja maar ik zie daar nergens staan over Bijtellen enzo?
 
Jelmer -

Jelmer -

24/12/2010 21:10:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE id = 24") ?>
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:11:09
Quote Anchor link
Dat niet, maar je kunt wel lezen hoe je bepaalde waarde in de database kan zetten.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:16:26
Quote Anchor link
Ok, ik snap het.

Dank je Jelmer :)

Alleen dat where is = (wat maakt dat uit, en is 24 het id wat er moet staan?)

Gr
 
Jelmer -

Jelmer -

24/12/2010 21:20:58
Quote Anchor link
Was gewoon een voorbeeldje. Je moet niet vergeten iets in je WHERE stukje te zetten, anders krijgen alle gebruikers 5000 extra credits.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:22:54
Quote Anchor link
Nu heb ik op mijn website, Welkom %Name% staan.

Dat geeft de naam weer van de ingelogde account.

Nu heb ik dus het zo gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE username = %Name%") ?>


Alleen het werkt niet.

Wat doe ik hier fout?

Gr
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 21:26:32
Quote Anchor link
Marvin Radioo op 24/12/2010 21:22:54:
Wat doe ik hier fout?


Je wilt geen tutorials lezen, maar direct van ons een compleet script.

Tja, nog een fijne Kerst zeg ik dan.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:28:29
Quote Anchor link
Tja, Als je niet normaal KUNT reageren, Reageer dan niet.
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:40:02
Quote Anchor link
Als je niet normaal kan lezen, plaats dan ook geen topic ;) Er wordt hier verwacht dat je zelf ook wat inzet toont. Lukt het daarna nog niet, dan zijn we wel bereid om te helpen.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:46:36
Quote Anchor link
nou ja, bij die tuts wordt het ook niet duidelijk uitgelegd.

Jelmer is volgens mij de enigste die fatsoenlijk wil helpen.
 
Pim -

Pim -

24/12/2010 22:05:54
Quote Anchor link
Haha, volgens mij snap je het niet...
Wij willen je best helpen, maar PHP leren moet je zelf doen, want een heel script gaan we niet voor je maken. Dus ga eens tutorials lezen en als je ergens niet uitkomt, zijn hier zat mensen die je graag helpen.
En als je de basis van PHP een beetje doorhebt en weet hoe je de database queryt, is wat je zoekt makkelijk. Je moet dan wel bereid zijn er een beetje moeite voor te doen.
 
Dindong Veter

Dindong Veter

24/12/2010 22:07:41
Quote Anchor link
Trouwens, d.m.v welk systeem betalen je leden?
Gewijzigd op 24/12/2010 22:12:50 door Dindong Veter
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 22:25:56
Quote Anchor link
Targetpay.

Die code zet ik er wel in, maar moet eerst dit klaarhebben.
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 22:32:19
Quote Anchor link
weet je hoe je een gebruiker id op vraagt?

Quote:
Jelmer is volgens mij de enigste die fatsoenlijk wil helpen.

Het probleem ligt bij jouw zoals pim je duidelijk maakt niet bij ons. Nogmaals we willen best helpen, graag zelfs, als je zelf ook maar wat inzet toont ;)
 
Pim -

Pim -

24/12/2010 22:32:45
Quote Anchor link
En wat heb je nu?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.