register_globals

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Huh bla

Huh bla

13/02/2006 19:41:00
Quote Anchor link
hey

ik heb een script wat alleen werkte
met de register globals aan,
nu had ik al een post geopend
over hoe ik dit moest aanpassen,
en volgens mij ben ik nu klaar,
maar nu werkt het hele script niet
meer (althans de 1ste pagina die
ik heb aangepast)

de pagina blijft helemaal wit,
geen errors,
niks helemaal niks

EDIT:

paar enters, zodat het niet onder de reclame zat ^_^

EDIT 2:

Code in een volgende post gezet
Gewijzigd op 13/02/2006 20:07:00 door Huh bla
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:04:53
 
Martijn B

Martijn B

13/02/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['$actie' == 'aanmelden')


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['actie'] == 'aanmelden')



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['$Mailadres'])


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['Mailadres'])



Je maakt gebruik van $Mailadres, de waarde moet je uit $_POST halen.

edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['$Mailadres']))


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif(!ControleerEmail($_POST['$Mailadres']))


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif(!ControleerEmail($_POST['Mailadres']))



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
elseif($_POST['$actie'] == "afmelden")
{
    if($_POST['$Mailadres'])



moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
elseif($_POST['actie'] == "afmelden")
{
    if($_POST['Mailadres'])
Gewijzigd op 13/02/2006 20:06:00 door Martijn B
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 20:08:00
Quote Anchor link
dit is wat ik nu heb, geeft nog steeds hetzelfde resultaat:

Edit: script staat verderop in het topic
Gewijzigd op 15/02/2006 17:27:00 door Huh bla
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/02/2006 20:20:00
Quote Anchor link
if($_POST['actie'] == 'aanmelden')
{
if($_POST['$Mailadres'])
Gewijzigd op 13/02/2006 20:21:00 door Arjan Kapteijn
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 20:29:00
Quote Anchor link
waren idd weer 2 foutjes, maar de pagina is nog steeds wit, ik snap het niet.

Kan dit ook komen door een ] te weinig of een $ te veel?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/02/2006 20:35:00
Quote Anchor link
'<$Mailadres>'

Waar komt die vandaan?
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 20:39:00
Quote Anchor link
moet waarschijnlijk dus ook '<$_POST['Mailadres']>'

het is btw het adres waar het bevestigingsmailtje heen moet
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 21:38:00
Quote Anchor link
werkt nog steeds niet :S
 
Martijn B

Martijn B

13/02/2006 21:53:00
Quote Anchor link
'<' . $_POST['Mailadres'] . '>'
Gewijzigd op 13/02/2006 21:54:00 door Martijn B
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 21:56:00
Quote Anchor link
still no effect, ik snap het echt niet meer :S
 
Dennis

dennis

13/02/2006 22:11:00
Quote Anchor link
Luuk:
still no effect, ik snap het echt niet meer :S


het enige is wat ik kan vinden is:
fputs($NieuwsbriefB,"$_POST['Mailadres']\r\n");
moet worden:
fputs($NieuwsbriefB,$_POST['Mailadres']."\r\n");
 
Dennis

dennis

13/02/2006 22:13:00
Quote Anchor link
sorry hier 'stond' een dubble post van mij!
Gewijzigd op 13/02/2006 22:22:00 door dennis
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 16:45:00
Quote Anchor link
werkt nog niet, zit er ergens zo'n grote fout in dan :S
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 16:55:00
Quote Anchor link
Er zitten echt meer dan 10 vrij duidelijke fouten in... dingen als 'if($alinlijst)'... ik bedoel... wtf. 'Het e-mail adres is succesvol aangemeld!', ook als er niks goed is gegaan (lekkere foutafhandeling). '\n' tussen enkele quotes doet niks hoor..

Ik heb hem nu een klein beetje aangepast zodat je weer verder kan... Check vooral dat email gebeuren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php<?php
error_reporting(E_ALL);
//----------------------------------------
// Verander de gegevens hieronder:


$JouwWebsiteNaam = "jesitenaam";
// Jouw website naam
$JouwEmail = "je e-mail adres";
// Jouw e-mail adres
$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php";
// De locatie van het databestand
$DitBestand = "127.0.0.1/psmail/nieuwsbrief.php";
// De url van dit bestand
?>

<html>
<head>
<title>niks</title>
</head>
<body>
<?php
// Begin functie om het e-mail adres te controleren
function ControleerEmail($a)
{
  
    return ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+",$a);  
}
  
// Einde functie om het e-mail adres te controleren

$NieuwsbriefData = file($DataBestand);

if(isset($_POST['actie']))
{

if($_POST['actie'] == 'aanmelden')
{

    if(isset($_POST['Mailadres']))
    {

        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))
            {

                $alinlijst = true;
            }
        }

        if(isset($alinlijst))
        {

            echo '<b>Het e-mail adres staat al in de lijst!</b><br><br>';
        }

        elseif(!ControleerEmail($_POST['Mailadres']))
        {

            echo("<b>Het e-mail adres is ongeldig!</b><br><br>");
        }

        else
        {
            $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"a");
            fputs($NieuwsbriefB,$_POST['Mailadres']."\r\n");
            fclose($NieuwsbriefB);
            mail('<$Mailadres>',
                 'Aanmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 aangemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo("<b>Het e-mail adres is succesvol aangemeld!</b><br><br>");
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}

elseif($_POST['actie'] == "afmelden")
{

    if($_POST['Mailadres'])
    {

        $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"w");
        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(!strstr($NieuwsbriefData[$i],$Mailadres))
            {

                fputs($NieuwsbriefB,$NieuwsbriefData[$i]);
            }

            else
            {
                $gelukt = true;
            }
        }

        fclose($NieuwsbriefB);
        if($gelukt)
        {

            mail('<$Mailadres>',
                 'Afmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 afgemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo('<b>Het e-mail is succesvol afgemeld!</b><br><br>');
        }

        else
        {
            echo('<b>Het e-mail is niet gevonden!<br>Probeer het opnieuw.</b><br><br>');
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}
}

?>

<form method='post'>
E-mail adres: <input type='text' name='Mailadres'><br>
<input type='radio' name='actie' value='aanmelden' checked> Aanmelden <input type='radio' name='actie' value='afmelden'> Afmelden<br><br>
<input type='submit' value='Verstuur'>
</form>
</body>
</html>
error_reporting(E_ALL);
//----------------------------------------
// Verander de gegevens hieronder:

$JouwWebsiteNaam = "jesitenaam";
// Jouw website naam
$JouwEmail = "je e-mail adres";
// Jouw e-mail adres
$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php";
// De locatie van het databestand
$DitBestand = "127.0.0.1/psmail/nieuwsbrief.php";
// De url van dit bestand
?>

<html>
<head>
<title>niks</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php
// Begin functie om het e-mail adres te controleren
function ControleerEmail($a)
{
  
    return ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+",$a);  
}
  
// Einde functie om het e-mail adres te controleren

$NieuwsbriefData = file($DataBestand);

if(isset($_POST['actie']))
{

if($_POST['actie'] == 'aanmelden')
{

    if($_POST['Mailadres'])
    {

        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))
            {

                $alinlijst = true;
            }
        }

        if(isset($alinlijst))
        {

            echo '<b>Het e-mail adres staat al in de lijst!</b><br><br>';
        }

        elseif(!ControleerEmail($_POST['Mailadres']))
        {

            echo("<b>Het e-mail adres is ongeldig!</b><br><br>");
        }

        else
        {
            $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"a");
            fputs($NieuwsbriefB,$_POST['Mailadres']."\r\n");
            fclose($NieuwsbriefB);
            mail('<$Mailadres>',
                 'Aanmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 aangemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo("<b>Het e-mail adres is succesvol aangemeld!</b><br><br>");
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}

elseif($_POST['actie'] == "afmelden")
{

    if($_POST['Mailadres'])
    {

        $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"w");
        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(!strstr($NieuwsbriefData[$i],$Mailadres))
            {

                fputs($NieuwsbriefB,$NieuwsbriefData[$i]);
            }

            else
            {
                $gelukt = true;
            }
        }

        fclose($NieuwsbriefB);
        if($gelukt)
        {

            mail('<$Mailadres>',
                 'Afmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 afgemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo('<b>Het e-mail is succesvol afgemeld!</b><br><br>');
        }

        else
        {
            echo('<b>Het e-mail is niet gevonden!<br>Probeer het opnieuw.</b><br><br>');
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}
}

?>

<form method='post'>
E-mail adres: <input type='text' name='Mailadres'><br>
<input type='radio' name='actie' value='aanmelden' checked> Aanmelden <input type='radio' name='actie' value='afmelden'> Afmelden<br><br>
<input type='submit' value='Verstuur'>
</form>
</body>
</html>
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 17:18:00
Quote Anchor link
je hebt hem 2x achter elkaar gepost, is dat een foutje, of niet
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Ging iets fout, pak de eerste maar.
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 17:22:00
Quote Anchor link
oke thx!

nog maar 1 foutje,

Warning: strstr(): Empty delimiter. in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbrief.php on line 38

Warning: strstr(): Empty delimiter. in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbrief.php on line 38

krijg ik als ik geen e-mail adres invul bij aanmelden, afmelden werkt wel goed

Nu ga ik de andere pagina proberen aan te passen (A) (als dat maar goed gaat :-p)

EDIT:

oeps, vergeten te vermelden wat line 38 is,

line 38 is if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))
Gewijzigd op 14/02/2006 17:30:00 door Huh bla
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:22:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Willem vp

Willem vp

14/02/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Ik heb niet langer dan een seconde of 20 naar je code gekeken, dus misschien zit ik er helemaal nasat, maar ik vermoed dat het volgende aan de hand is:

Omdat je geen email-adres opgeeft, gebruik je een lege string om in je data te zoeken. Dat vindt strstr() niet leuk, omdat een lege string overal kan matchen.

De melding kun je omzeilen door je if ($_POST['mailadres']) te veranderen in iets als

if (isset($_POST['mailadres']) && ($_POST['mailadres'] != ''))

In dat geval wordt het blok code waar strstr() in staat alleen doorlopen als je daadwerkelijk iets invult als mailadres.
 
Willem vp

Willem vp

14/02/2006 20:44:00
Quote Anchor link
Overigens is het nu mogelijk om een email-adres als "478trjksvk" op te geven. Nóg mooier zou het daarom zijn als je niet alleen kijkt of er iets is ingevuld, maar ook meteen kijkt of het een geldig email-adres zou kunnen zijn (dus het moet voldoen aan het formaat [email protected] of zoiets).

Je zou dan een functie is_emailaddr() kunnen aanmaken die true teruggeeft als het een goed adres is, en false als het op bagger lijkt.

Volgens mij zijn er in het verleden verschillende topics geweest waarin wordt besproken hoe je een emailadres kunt controleren, dus als dit je iets lijkt, laat ik het je eerst zelf proberen ;-)
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:56:00
Quote Anchor link
dat zit er al in ;-)

als iemand asdfdsf opgeeft, komt er te staan dat het e-mail adres ongeldig is

verder is de error weg, met jou code, maar i.p.v. dat er nu komt te staan "geen e-mail ingevult" als er geen e-mail adres is ingevult, komt er te staan "e-mail adres ongeldig" maar daar kan ik wel mee leven ;-)

en waarschijnlijk is dit de laatste error:

Notice: Undefined variable: gelukt in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbrief.php on line 97

dit krijg ik als ik een nep e-mail adres invul bij afmelden (dus niet bij aanmelden)

line 97 is:
if($gelukt)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.