register_globals

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Huh bla

Huh bla

14/02/2006 21:55:00
Quote Anchor link
ik krijg deze errors:

Notice: Undefined offset: 1 in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 44

Notice: Undefined offset: 2 in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 44

enz. t/m 99

en

Notice: Undefined index: actie in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 59

line 44 is:

if($NieuwsbriefBestand[$a])

En line 59 is:

if($_POST['actie'] == 'versturen')

Ik hoop dat iemand me weer kan helpen (A)

Greetz
Lukie

EDIT: Code verwijderd, staat weer verder op de pagina ;-)
Gewijzigd op 15/02/2006 17:22:00 door Huh bla
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:27:37
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 22:41:00
Quote Anchor link
sombady (A)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/02/2006 22:49:00
Quote Anchor link
if($_POST['actie'] == 'versturen')

Je hebt met deze code nog niet gecheckt of er wel een variabele bestaat met die naam.

if (isset ($_POST['actie']) && $_POST['actie'] == 'versturen')

zo wel.

Datzelfde gelde voor je andere variabelen (1 t/m 99)
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 22:51:00
Quote Anchor link
Hier is iets fout gegaan, deze post heb ik dus verwijderd
Gewijzigd op 14/02/2006 22:52:00 door Huh bla
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 22:58:00
Quote Anchor link
@Jan

Ik denk dat je me verkeerd begrijpt,
ik krijg 2 errors;

1 over Notice: Undefined offset: 1 t/m 99 in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 44

en 1 over Notice: Undefined index: actie in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 59

die 2e is opgelost met jouw post

die eerste echter niet, nogmaals:

line 44 is: if($NieuwsbriefBestand[$a])
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 23:15:00
Quote Anchor link
dus ik krijg nu nog steeds de Notice: Undefined offset: 1 t/m 99 in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 44 error

en ik heb geen idee hoe ik dit moet oplossen
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 23:39:00
Quote Anchor link
niemand?
 
Willem vp

Willem vp

15/02/2006 07:09:00
Quote Anchor link
Vrij naar Jan K:

if (isset($Nieuwbriefbestand[$a]))
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 17:21:00
Quote Anchor link
2 foutjes:

1. er gebeurd niks als ik op verzenden druk
2. een error: Notice: Undefined variable: Groepen in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 95

Dit werkte nog wel voordat ik de post van willem heb toegepast, die iig wel hielp tegen de andere errors,

line 95 is:
for($g = 0; $g < count($Groepen); $g++)

het hele script wat ik nu heb is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
error_reporting(E_ALL);
//----------------------------------------
// Verander de gegevens hieronder:


$Gebruikersnaam = "admin";
// De gebruikersnaam voor de Admin
$Wachtwoord = "pass";
// Het wachtwoord voor de Admin
$JouwWebsiteNaam = "sitenaam";
// Jouw website naam
$JouwEmail = "je e-mail adres";
// Jouw e-mail adres
$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php";
// De locatie van het databestad

// Hierna hoef je niks meer te veranderen!
//----------------------------------------



?>

<html>
<head>
<title>Nieuwsbrief Versturen</title>
</head>

<body>
<div align="center">
<font face="Arial" size=2>
<h3>Nieuwsbrief Versturen</h3>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

        $NieuwsbriefBestand
= file($DataBestand);
        $NieuwsbriefBestandLengte = count($NieuwsbriefBestand);
        $GroepenTeller = 0;

        for($i = 0; $i < ($NieuwsbriefBestandLengte+50); $i+=50)
        {

            $Groep = "";
            $GroepenTeller++;
            for($a = $i; $a < ($i+50); $a++)
            {

                if (isset($Nieuwbriefbestand[$a]))
                {

                    $Groep .= chop($NieuwsbriefBestand[$a]).",";
                }
            }

            if($Groep)
            {

                $Groepen[] = $Groep;
            }
        }


        if($_POST['html'] = true)
        {

            $opmaak = "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        }

        if (isset ($_POST['actie']) && $_POST['actie'] == 'versturen')
        {

            for($g = 0; $g < count($Groepen); $g++)
            {

                mail("$JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>",
                     stripslashes($_POST['onderwerp']),
                     stripslashes($_POST['Bericht']),
                     "From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>\r\n$opmaak"."Bcc:$Groepen[$g]");
            }

            echo("<b>De nieuwsbrief is succesvol verstuurd!</b><br><br><hr><br>");
        }

        ?>


<form action="nieuwsbriefversturen.php?actie=versturen" method="Post">
Onderwerp:
<br>
<input type="text" name="Onderwerp" size=20>
<br>
<br>
Bericht:
<br>
<textarea cols=40 rows=20 name="Bericht"></textarea>
<br>
<br>
<input type='checkbox' name='html'>HTML gebruiken
<br>
<br>
<input type='hidden' name='wachtwoord' value='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $wachtwoord; ?>
'>
<input type='hidden' name='gebruikersnaam' value='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $gebruikersnaam; ?>
'>
<input type="submit" value="Verstuur">
</form>
<br>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        echo("Er zijn $NieuwsbriefBestandLengte mensen lid van de nieuwsbrief:<br><br>");    

            for($g = 0; $g < count($Groepen); $g++)
            {

                echo("$Groepen[$g]<br>\n");
            }

        ?>

<br>
</font>
</div>
</body>
</html>
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 17:45:00
Quote Anchor link
iemand enig idee?
 
Willem vp

Willem vp

15/02/2006 17:48:00
Quote Anchor link
Door alle if-then condities zijn er situaties denkbaar waarin $Groepen niet wordt geset. Als dat het geval is, gaat count($Groepen) dus mis.

Probleem is te verhelpen door ergens boven in je script $Groepen een (lege) waarde te geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$Groepen
= array();
?>
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 18:21:00
Quote Anchor link
het probleem is nu, dat de e-mail adressen (genaamd $Groepen) niet meer uit het bestand worden geladen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$Groepen
= array();
?>


moet dus iets worden, dat het bestand geopend word
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 18:37:00
Quote Anchor link
iemand een idee?
 
Han eev

Han eev

15/02/2006 18:59:00
Quote Anchor link
Als je in een bestand groepen hebt staan
Kan je ook dit doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
$groepen
= file('groepen.txt');
// nu staan de groepen in een array, tenminste als je per regen 1 groep hebt.
?>
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 19:27:00
Quote Anchor link
oke thx Han, dit werkt nu, nu nog het probleem, dat er niks gebeurd als ik op verzenden druk :S
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 20:58:00
Quote Anchor link
wert iemand waar het probleem zou kunnen zitten?

de $groepen is nu toch gedefigneerd
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 21:31:00
Quote Anchor link
ik krijg geen melding van niet verzonden, geen melding van wel verzonden, helemaal niks :S

hij linkt wel naar send, maar daar houd het ook mee op
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 21:46:00
Quote Anchor link
ik ben er zelf al achter dat er iets totaal fout zit in het e-mail gedeelte.

Ik weet alleen niet hoe ik het op moet lossen

in dit deel zitten een aantal fouten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if($_POST['html'] = true)
        {

            $opmaak = "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        }

        if (isset ($_POST['actie']) && $_POST['actie'] == 'versturen')
        {

            for($g = 0; $g < count($Groepen); $g++)
            {

                mail("$JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>",
                     stripslashes($_POST['onderwerp']),
                     stripslashes($_POST['Bericht']),
                     "From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>\r\n$opmaak"."Bcc:$Groepen[$g]");
            }

            echo("<b>De nieuwsbrief is succesvol verstuurd!</b><br><br><hr><br>");
        }

        ?>


<form action="nieuwsbriefversturen.php?actie=versturen" method="Post">
Onderwerp:
<br>
<input type="text" name="Onderwerp" size=20>
<br>
<br>
Bericht:
<br>
<textarea cols=40 rows=20 name="Bericht"></textarea>
<br>
<br>
<input type='checkbox' name='html'>HTML gebruiken
<br>
<br>
<input type='hidden' name='wachtwoord' value='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $wachtwoord; ?>
'>
<input type='hidden' name='gebruikersnaam' value='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $gebruikersnaam; ?>
'>
<input type="submit" value="Verstuur">
</form>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.