register_globals

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Huh bla

Huh bla

13/02/2006 19:41:00
Quote Anchor link
hey

ik heb een script wat alleen werkte
met de register globals aan,
nu had ik al een post geopend
over hoe ik dit moest aanpassen,
en volgens mij ben ik nu klaar,
maar nu werkt het hele script niet
meer (althans de 1ste pagina die
ik heb aangepast)

de pagina blijft helemaal wit,
geen errors,
niks helemaal niks

EDIT:

paar enters, zodat het niet onder de reclame zat ^_^

EDIT 2:

Code in een volgende post gezet
Gewijzigd op 13/02/2006 20:07:00 door Huh bla
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 20:55:21
 
Martijn B

Martijn B

13/02/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['$actie' == 'aanmelden')


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['actie'] == 'aanmelden')



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['$Mailadres'])


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_POST['Mailadres'])



Je maakt gebruik van $Mailadres, de waarde moet je uit $_POST halen.

edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['$Mailadres']))


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif(!ControleerEmail($_POST['$Mailadres']))


moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
elseif(!ControleerEmail($_POST['Mailadres']))



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
elseif($_POST['$actie'] == "afmelden")
{
    if($_POST['$Mailadres'])



moet worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
elseif($_POST['actie'] == "afmelden")
{
    if($_POST['Mailadres'])
Gewijzigd op 13/02/2006 20:06:00 door Martijn B
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 20:08:00
Quote Anchor link
dit is wat ik nu heb, geeft nog steeds hetzelfde resultaat:

Edit: script staat verderop in het topic
Gewijzigd op 15/02/2006 17:27:00 door Huh bla
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/02/2006 20:20:00
Quote Anchor link
if($_POST['actie'] == 'aanmelden')
{
if($_POST['$Mailadres'])
Gewijzigd op 13/02/2006 20:21:00 door Arjan Kapteijn
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 20:29:00
Quote Anchor link
waren idd weer 2 foutjes, maar de pagina is nog steeds wit, ik snap het niet.

Kan dit ook komen door een ] te weinig of een $ te veel?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/02/2006 20:35:00
Quote Anchor link
'<$Mailadres>'

Waar komt die vandaan?
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 20:39:00
Quote Anchor link
moet waarschijnlijk dus ook '<$_POST['Mailadres']>'

het is btw het adres waar het bevestigingsmailtje heen moet
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 21:38:00
Quote Anchor link
werkt nog steeds niet :S
 
Martijn B

Martijn B

13/02/2006 21:53:00
Quote Anchor link
'<' . $_POST['Mailadres'] . '>'
Gewijzigd op 13/02/2006 21:54:00 door Martijn B
 
Huh bla

Huh bla

13/02/2006 21:56:00
Quote Anchor link
still no effect, ik snap het echt niet meer :S
 
Dennis

dennis

13/02/2006 22:11:00
Quote Anchor link
Luuk:
still no effect, ik snap het echt niet meer :S


het enige is wat ik kan vinden is:
fputs($NieuwsbriefB,"$_POST['Mailadres']\r\n");
moet worden:
fputs($NieuwsbriefB,$_POST['Mailadres']."\r\n");
 
Dennis

dennis

13/02/2006 22:13:00
Quote Anchor link
sorry hier 'stond' een dubble post van mij!
Gewijzigd op 13/02/2006 22:22:00 door dennis
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 16:45:00
Quote Anchor link
werkt nog niet, zit er ergens zo'n grote fout in dan :S
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 16:55:00
Quote Anchor link
Er zitten echt meer dan 10 vrij duidelijke fouten in... dingen als 'if($alinlijst)'... ik bedoel... wtf. 'Het e-mail adres is succesvol aangemeld!', ook als er niks goed is gegaan (lekkere foutafhandeling). '\n' tussen enkele quotes doet niks hoor..

Ik heb hem nu een klein beetje aangepast zodat je weer verder kan... Check vooral dat email gebeuren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php<?php
error_reporting(E_ALL);
//----------------------------------------
// Verander de gegevens hieronder:


$JouwWebsiteNaam = "jesitenaam";
// Jouw website naam
$JouwEmail = "je e-mail adres";
// Jouw e-mail adres
$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php";
// De locatie van het databestand
$DitBestand = "127.0.0.1/psmail/nieuwsbrief.php";
// De url van dit bestand
?>

<html>
<head>
<title>niks</title>
</head>
<body>
<?php
// Begin functie om het e-mail adres te controleren
function ControleerEmail($a)
{
  
    return ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+",$a);  
}
  
// Einde functie om het e-mail adres te controleren

$NieuwsbriefData = file($DataBestand);

if(isset($_POST['actie']))
{

if($_POST['actie'] == 'aanmelden')
{

    if(isset($_POST['Mailadres']))
    {

        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))
            {

                $alinlijst = true;
            }
        }

        if(isset($alinlijst))
        {

            echo '<b>Het e-mail adres staat al in de lijst!</b><br><br>';
        }

        elseif(!ControleerEmail($_POST['Mailadres']))
        {

            echo("<b>Het e-mail adres is ongeldig!</b><br><br>");
        }

        else
        {
            $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"a");
            fputs($NieuwsbriefB,$_POST['Mailadres']."\r\n");
            fclose($NieuwsbriefB);
            mail('<$Mailadres>',
                 'Aanmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 aangemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo("<b>Het e-mail adres is succesvol aangemeld!</b><br><br>");
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}

elseif($_POST['actie'] == "afmelden")
{

    if($_POST['Mailadres'])
    {

        $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"w");
        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(!strstr($NieuwsbriefData[$i],$Mailadres))
            {

                fputs($NieuwsbriefB,$NieuwsbriefData[$i]);
            }

            else
            {
                $gelukt = true;
            }
        }

        fclose($NieuwsbriefB);
        if($gelukt)
        {

            mail('<$Mailadres>',
                 'Afmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 afgemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo('<b>Het e-mail is succesvol afgemeld!</b><br><br>');
        }

        else
        {
            echo('<b>Het e-mail is niet gevonden!<br>Probeer het opnieuw.</b><br><br>');
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}
}

?>

<form method='post'>
E-mail adres: <input type='text' name='Mailadres'><br>
<input type='radio' name='actie' value='aanmelden' checked> Aanmelden <input type='radio' name='actie' value='afmelden'> Afmelden<br><br>
<input type='submit' value='Verstuur'>
</form>
</body>
</html>
error_reporting(E_ALL);
//----------------------------------------
// Verander de gegevens hieronder:

$JouwWebsiteNaam = "jesitenaam";
// Jouw website naam
$JouwEmail = "je e-mail adres";
// Jouw e-mail adres
$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php";
// De locatie van het databestand
$DitBestand = "127.0.0.1/psmail/nieuwsbrief.php";
// De url van dit bestand
?>

<html>
<head>
<title>niks</title>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php
// Begin functie om het e-mail adres te controleren
function ControleerEmail($a)
{
  
    return ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+",$a);  
}
  
// Einde functie om het e-mail adres te controleren

$NieuwsbriefData = file($DataBestand);

if(isset($_POST['actie']))
{

if($_POST['actie'] == 'aanmelden')
{

    if($_POST['Mailadres'])
    {

        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))
            {

                $alinlijst = true;
            }
        }

        if(isset($alinlijst))
        {

            echo '<b>Het e-mail adres staat al in de lijst!</b><br><br>';
        }

        elseif(!ControleerEmail($_POST['Mailadres']))
        {

            echo("<b>Het e-mail adres is ongeldig!</b><br><br>");
        }

        else
        {
            $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"a");
            fputs($NieuwsbriefB,$_POST['Mailadres']."\r\n");
            fclose($NieuwsbriefB);
            mail('<$Mailadres>',
                 'Aanmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 aangemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo("<b>Het e-mail adres is succesvol aangemeld!</b><br><br>");
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}

elseif($_POST['actie'] == "afmelden")
{

    if($_POST['Mailadres'])
    {

        $NieuwsbriefB = fopen($DataBestand,"w");
        for($i = 0; $i < count($NieuwsbriefData); $i++)
        {

            if(!strstr($NieuwsbriefData[$i],$Mailadres))
            {

                fputs($NieuwsbriefB,$NieuwsbriefData[$i]);
            }

            else
            {
                $gelukt = true;
            }
        }

        fclose($NieuwsbriefB);
        if($gelukt)
        {

            mail('<$Mailadres>',
                 'Afmelding Nieuwsbrief $JouwWebsiteNaam',
                 'Beste eigenaar van $Mailadres,
                 \n
                 \n
                 U of iemand anders heeft dit e-mail adres
                 \n
                 afgemeld bij de Nieuwsbrief van $JouwWebsiteNaam.
                 \n
                 Wilt u dit ongedaan maken, dan kan dit op
                 \n
                 $DitBestand.
                 \n
                 \n
                 $JouwWebsiteNaam'
,
                 'From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>');
            echo('<b>Het e-mail is succesvol afgemeld!</b><br><br>');
        }

        else
        {
            echo('<b>Het e-mail is niet gevonden!<br>Probeer het opnieuw.</b><br><br>');
        }
    }

    else
    {
        echo("<b>Je hebt geen e-mail adres ingevuld!</b><br><br>");
    }
}
}

?>

<form method='post'>
E-mail adres: <input type='text' name='Mailadres'><br>
<input type='radio' name='actie' value='aanmelden' checked> Aanmelden <input type='radio' name='actie' value='afmelden'> Afmelden<br><br>
<input type='submit' value='Verstuur'>
</form>
</body>
</html>
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 17:18:00
Quote Anchor link
je hebt hem 2x achter elkaar gepost, is dat een foutje, of niet
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/02/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Ging iets fout, pak de eerste maar.
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 17:22:00
Quote Anchor link
oke thx!

nog maar 1 foutje,

Warning: strstr(): Empty delimiter. in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbrief.php on line 38

Warning: strstr(): Empty delimiter. in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbrief.php on line 38

krijg ik als ik geen e-mail adres invul bij aanmelden, afmelden werkt wel goed

Nu ga ik de andere pagina proberen aan te passen (A) (als dat maar goed gaat :-p)

EDIT:

oeps, vergeten te vermelden wat line 38 is,

line 38 is if(strstr($NieuwsbriefData[$i],$_POST['Mailadres']))
Gewijzigd op 14/02/2006 17:30:00 door Huh bla
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:22:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Willem vp

Willem vp

14/02/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Ik heb niet langer dan een seconde of 20 naar je code gekeken, dus misschien zit ik er helemaal nasat, maar ik vermoed dat het volgende aan de hand is:

Omdat je geen email-adres opgeeft, gebruik je een lege string om in je data te zoeken. Dat vindt strstr() niet leuk, omdat een lege string overal kan matchen.

De melding kun je omzeilen door je if ($_POST['mailadres']) te veranderen in iets als

if (isset($_POST['mailadres']) && ($_POST['mailadres'] != ''))

In dat geval wordt het blok code waar strstr() in staat alleen doorlopen als je daadwerkelijk iets invult als mailadres.
 
Willem vp

Willem vp

14/02/2006 20:44:00
Quote Anchor link
Overigens is het nu mogelijk om een email-adres als "478trjksvk" op te geven. Nóg mooier zou het daarom zijn als je niet alleen kijkt of er iets is ingevuld, maar ook meteen kijkt of het een geldig email-adres zou kunnen zijn (dus het moet voldoen aan het formaat [email protected] of zoiets).

Je zou dan een functie is_emailaddr() kunnen aanmaken die true teruggeeft als het een goed adres is, en false als het op bagger lijkt.

Volgens mij zijn er in het verleden verschillende topics geweest waarin wordt besproken hoe je een emailadres kunt controleren, dus als dit je iets lijkt, laat ik het je eerst zelf proberen ;-)
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 20:56:00
Quote Anchor link
dat zit er al in ;-)

als iemand asdfdsf opgeeft, komt er te staan dat het e-mail adres ongeldig is

verder is de error weg, met jou code, maar i.p.v. dat er nu komt te staan "geen e-mail ingevult" als er geen e-mail adres is ingevult, komt er te staan "e-mail adres ongeldig" maar daar kan ik wel mee leven ;-)

en waarschijnlijk is dit de laatste error:

Notice: Undefined variable: gelukt in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbrief.php on line 97

dit krijg ik als ik een nep e-mail adres invul bij afmelden (dus niet bij aanmelden)

line 97 is:
if($gelukt)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.