register_globals

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Huh bla

Huh bla

14/02/2006 21:55:00
Quote Anchor link
ik krijg deze errors:

Notice: Undefined offset: 1 in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 44

Notice: Undefined offset: 2 in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 44

enz. t/m 99

en

Notice: Undefined index: actie in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 59

line 44 is:

if($NieuwsbriefBestand[$a])

En line 59 is:

if($_POST['actie'] == 'versturen')

Ik hoop dat iemand me weer kan helpen (A)

Greetz
Lukie

EDIT: Code verwijderd, staat weer verder op de pagina ;-)
Gewijzigd op 15/02/2006 17:22:00 door Huh bla
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 22:53:34
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 22:41:00
Quote Anchor link
sombady (A)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/02/2006 22:49:00
Quote Anchor link
if($_POST['actie'] == 'versturen')

Je hebt met deze code nog niet gecheckt of er wel een variabele bestaat met die naam.

if (isset ($_POST['actie']) && $_POST['actie'] == 'versturen')

zo wel.

Datzelfde gelde voor je andere variabelen (1 t/m 99)
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 22:51:00
Quote Anchor link
Hier is iets fout gegaan, deze post heb ik dus verwijderd
Gewijzigd op 14/02/2006 22:52:00 door Huh bla
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 22:58:00
Quote Anchor link
@Jan

Ik denk dat je me verkeerd begrijpt,
ik krijg 2 errors;

1 over Notice: Undefined offset: 1 t/m 99 in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 44

en 1 over Notice: Undefined index: actie in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 59

die 2e is opgelost met jouw post

die eerste echter niet, nogmaals:

line 44 is: if($NieuwsbriefBestand[$a])
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 23:15:00
Quote Anchor link
dus ik krijg nu nog steeds de Notice: Undefined offset: 1 t/m 99 in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 44 error

en ik heb geen idee hoe ik dit moet oplossen
 
Huh bla

Huh bla

14/02/2006 23:39:00
Quote Anchor link
niemand?
 
Willem vp

Willem vp

15/02/2006 07:09:00
Quote Anchor link
Vrij naar Jan K:

if (isset($Nieuwbriefbestand[$a]))
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 17:21:00
Quote Anchor link
2 foutjes:

1. er gebeurd niks als ik op verzenden druk
2. een error: Notice: Undefined variable: Groepen in c:\phpdev\www\psmail\nieuwsbriefversturen.php on line 95

Dit werkte nog wel voordat ik de post van willem heb toegepast, die iig wel hielp tegen de andere errors,

line 95 is:
for($g = 0; $g < count($Groepen); $g++)

het hele script wat ik nu heb is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
error_reporting(E_ALL);
//----------------------------------------
// Verander de gegevens hieronder:


$Gebruikersnaam = "admin";
// De gebruikersnaam voor de Admin
$Wachtwoord = "pass";
// Het wachtwoord voor de Admin
$JouwWebsiteNaam = "sitenaam";
// Jouw website naam
$JouwEmail = "je e-mail adres";
// Jouw e-mail adres
$DataBestand = "nieuwsbrief_data.php";
// De locatie van het databestad

// Hierna hoef je niks meer te veranderen!
//----------------------------------------



?>

<html>
<head>
<title>Nieuwsbrief Versturen</title>
</head>

<body>
<div align="center">
<font face="Arial" size=2>
<h3>Nieuwsbrief Versturen</h3>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

        $NieuwsbriefBestand
= file($DataBestand);
        $NieuwsbriefBestandLengte = count($NieuwsbriefBestand);
        $GroepenTeller = 0;

        for($i = 0; $i < ($NieuwsbriefBestandLengte+50); $i+=50)
        {

            $Groep = "";
            $GroepenTeller++;
            for($a = $i; $a < ($i+50); $a++)
            {

                if (isset($Nieuwbriefbestand[$a]))
                {

                    $Groep .= chop($NieuwsbriefBestand[$a]).",";
                }
            }

            if($Groep)
            {

                $Groepen[] = $Groep;
            }
        }


        if($_POST['html'] = true)
        {

            $opmaak = "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        }

        if (isset ($_POST['actie']) && $_POST['actie'] == 'versturen')
        {

            for($g = 0; $g < count($Groepen); $g++)
            {

                mail("$JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>",
                     stripslashes($_POST['onderwerp']),
                     stripslashes($_POST['Bericht']),
                     "From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>\r\n$opmaak"."Bcc:$Groepen[$g]");
            }

            echo("<b>De nieuwsbrief is succesvol verstuurd!</b><br><br><hr><br>");
        }

        ?>


<form action="nieuwsbriefversturen.php?actie=versturen" method="Post">
Onderwerp:
<br>
<input type="text" name="Onderwerp" size=20>
<br>
<br>
Bericht:
<br>
<textarea cols=40 rows=20 name="Bericht"></textarea>
<br>
<br>
<input type='checkbox' name='html'>HTML gebruiken
<br>
<br>
<input type='hidden' name='wachtwoord' value='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $wachtwoord; ?>
'>
<input type='hidden' name='gebruikersnaam' value='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $gebruikersnaam; ?>
'>
<input type="submit" value="Verstuur">
</form>
<br>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        echo("Er zijn $NieuwsbriefBestandLengte mensen lid van de nieuwsbrief:<br><br>");    

            for($g = 0; $g < count($Groepen); $g++)
            {

                echo("$Groepen[$g]<br>\n");
            }

        ?>

<br>
</font>
</div>
</body>
</html>
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 17:45:00
Quote Anchor link
iemand enig idee?
 
Willem vp

Willem vp

15/02/2006 17:48:00
Quote Anchor link
Door alle if-then condities zijn er situaties denkbaar waarin $Groepen niet wordt geset. Als dat het geval is, gaat count($Groepen) dus mis.

Probleem is te verhelpen door ergens boven in je script $Groepen een (lege) waarde te geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$Groepen
= array();
?>
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 18:21:00
Quote Anchor link
het probleem is nu, dat de e-mail adressen (genaamd $Groepen) niet meer uit het bestand worden geladen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$Groepen
= array();
?>


moet dus iets worden, dat het bestand geopend word
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 18:37:00
Quote Anchor link
iemand een idee?
 
Han eev

Han eev

15/02/2006 18:59:00
Quote Anchor link
Als je in een bestand groepen hebt staan
Kan je ook dit doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
$groepen
= file('groepen.txt');
// nu staan de groepen in een array, tenminste als je per regen 1 groep hebt.
?>
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 19:27:00
Quote Anchor link
oke thx Han, dit werkt nu, nu nog het probleem, dat er niks gebeurd als ik op verzenden druk :S
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 20:58:00
Quote Anchor link
wert iemand waar het probleem zou kunnen zitten?

de $groepen is nu toch gedefigneerd
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 21:31:00
Quote Anchor link
ik krijg geen melding van niet verzonden, geen melding van wel verzonden, helemaal niks :S

hij linkt wel naar send, maar daar houd het ook mee op
 
Huh bla

Huh bla

15/02/2006 21:46:00
Quote Anchor link
ik ben er zelf al achter dat er iets totaal fout zit in het e-mail gedeelte.

Ik weet alleen niet hoe ik het op moet lossen

in dit deel zitten een aantal fouten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if($_POST['html'] = true)
        {

            $opmaak = "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        }

        if (isset ($_POST['actie']) && $_POST['actie'] == 'versturen')
        {

            for($g = 0; $g < count($Groepen); $g++)
            {

                mail("$JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>",
                     stripslashes($_POST['onderwerp']),
                     stripslashes($_POST['Bericht']),
                     "From: $JouwWebsiteNaam <$JouwEmail>\r\n$opmaak"."Bcc:$Groepen[$g]");
            }

            echo("<b>De nieuwsbrief is succesvol verstuurd!</b><br><br><hr><br>");
        }

        ?>


<form action="nieuwsbriefversturen.php?actie=versturen" method="Post">
Onderwerp:
<br>
<input type="text" name="Onderwerp" size=20>
<br>
<br>
Bericht:
<br>
<textarea cols=40 rows=20 name="Bericht"></textarea>
<br>
<br>
<input type='checkbox' name='html'>HTML gebruiken
<br>
<br>
<input type='hidden' name='wachtwoord' value='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $wachtwoord; ?>
'>
<input type='hidden' name='gebruikersnaam' value='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $gebruikersnaam; ?>
'>
<input type="submit" value="Verstuur">
</form>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.