Registreer pagina problemen...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »
Niels van de Poll

Niels van de Poll

06/06/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Ik heb een login systeem gemaakt, naar een tijdje klungelen is dit gelukt, maar een registreer pagina lukt mij niet, ik heb dit gemaakt, maar dat kan volgens mij nooit werken, kan iemand mij helpen?
De registreer pagina (moet) de volgende velden bevatten: username, password, adres, postcode, woonplaats, telefoon, email, website.
Bij voorbaat dank.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
    session_start ();
    require 'db_config.php';
?>

<?php
    $query
= "INSERT INTO members (`username`, `password`, `adres`, `postcode`, `woonplaats`, `telefoon`, `email`, `website`, 'active')
                         VALUES ('$username', '$password', '$adres', '$postcode', '$woonplaats', '$telefoon', '$email', '$website', 'ageagreed')"
;
?>


<form action="registreer.php" method="post">

<input name="username" type="text" id="username" />
<br>
<input name="password" type="text" id="password" />
<br>
<input name="adres" type="text" id="adres" />
<br>
<input name="postcode" type="text" id="postcode" />
<br>
<input name="woonplaats" type="text" id="woonplaats" />
<br>
<input name="telfoon" type="text" id="telfoon" />
<br>
<input name="email" type="text" id="email" />
<br>
<input name="website" type="text" id="website" />
<br><br>
<input type="submit" value="Registreren">
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels van de Poll
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:43:11
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

06/06/2007 19:48:00
Quote Anchor link
dat kan volgens jou niet werken??
al geprobeerd??
en zorge dat je je variablen buiten quotes haalt.
ook zeg je nergens dat t $_POST vars zijn.
zo dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
    session_start ();
    require 'db_config.php';
?>

<?php
    $query
= "INSERT INTO members (`username`, `password`, `adres`, `postcode`, `woonplaats`, `telefoon`, `email`, `website`, 'active')
                         VALUES ('"
$_POST['username']"', '"$_POST['password']"', '"$_POST['adres']"', '"$_POST['postcode']"', '"$_POST['woonplaats']"', ' "$_POST['telefoon']"', '"$_POST['email']"', '"$_POST['website']"', 'ageagreed')";
?>


<form action="registreer.php" method="post">

<input name="username" type="text" id="username" />
<br>
<input name="password" type="text" id="password" />
<br>
<input name="adres" type="text" id="adres" />
<br>
<input name="postcode" type="text" id="postcode" />
<br>
<input name="woonplaats" type="text" id="woonplaats" />
<br>
<input name="telfoon" type="text" id="telfoon" />
<br>
<input name="email" type="text" id="email" />
<br>
<input name="website" type="text" id="website" />
<br><br>
<input type="submit" value="Registreren">
</form>


zoiets dacht ik..
maar k weet alleen niet waarvoor je ageagreed gebruikt..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

06/06/2007 19:51:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/niels/domains/crdesign.nl/public_html/admin/registreer.php on line 7

Ik heb het inderdaad geprobeerd, en hij werkt niet, echt veel verstand heb ik er ook nog niet van..dat is het probleem..ik ben vrij nieuwe in php.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

06/06/2007 19:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
    session_start ();
    require 'db_config.php';

    $query = "INSERT INTO members (`username`, `password`, `adres`, `postcode`, `woonplaats`, `telefoon`, `email`, `website`, 'active')
                         VALUES (
'"
$_POST['username']"',
 '"
$_POST['password']"',
 '"
$_POST['adres']"',
 '"
$_POST['postcode']"',
 '"
$_POST['woonplaats']"',
 ' "
$_POST['telefoon']"',
 '"
$_POST['email']"',
 '"
$_POST['website']"',
 'ageagreed')"
;
?>


<form action="registreer.php" method="post">

<input name="username" type="text" id="username" />
<br>
<input name="password" type="text" id="password" />
<br>
<input name="adres" type="text" id="adres" />
<br>
<input name="postcode" type="text" id="postcode" />
<br>
<input name="woonplaats" type="text" id="woonplaats" />
<br>
<input name="telfoon" type="text" id="telfoon" />
<br>
<input name="email" type="text" id="email" />
<br>
<input name="website" type="text" id="website" />
<br><br>
<input type="submit" value="Registreren">
</form>

en wat zegt hij nu?
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

07/06/2007 07:05:00
Quote Anchor link
Hetzelfde, nog steeds de foutmelding: Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/niels/domains/crdesign.nl/public_html/admin/registreer.php on line 7
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

07/06/2007 07:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
    session_start ();
    require 'db_config.php';

    $query = "INSERT INTO members (username, password, adres, postcode, woonplaats, telefoon, email, website, active)
                         VALUES (
'"
.$_POST['username']."',
 '"
.$_POST['password']."',
 '"
.$_POST['adres']."',
 '"
.$_POST['postcode']."',
 '"
.$_POST['woonplaats']."',
 '"
.$_POST['telefoon']."',
 '"
.$_POST['email']."',
 '"
.$_POST['website']."',
 'ageagreed')"
;
 
 mysql_query($query) or die(mysql_error());
?>


<form action="registreer.php" method="post">

<input name="username" type="text" id="username" />
<br>
<input name="password" type="text" id="password" />
<br>
<input name="adres" type="text" id="adres" />
<br>
<input name="postcode" type="text" id="postcode" />
<br>
<input name="woonplaats" type="text" id="woonplaats" />
<br>
<input name="telfoon" type="text" id="telfoon" />
<br>
<input name="email" type="text" id="email" />
<br>
<input name="website" type="text" id="website" />
<br><br>
<input type="submit" value="Registreren">
</form>

kijk alleen nog ff naar mysql_real_escape_string() en doe ook aan form-validatie, anders heb je dalijk allemaal naamloze mensen in je database of heel veel met dezelfde naam.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Niels

Niels

07/06/2007 11:14:00
Quote Anchor link
Even het script verandert:
-Check of alle velden zijn ingevoerd. (Aangenomen dat geen enkel veld optioneel is)
-Het formulier in php gezet
-Variabelen toegekend aan de $ _POST variabelen en addslashes gebruikt zodat je geen fouten krijgt met 'S Hertogenbosch of http://.
-Het script verwijst nu naar zichzelf, als er niet op submit is wordt het formulier weergegeven, als er wel op submit is gedruk wordt alles in de database gezet.

Je mag zelf nog even zorgen dat hij de ingevoerde username en email checked met reeds bestaande usernames, email adressen. En als dit het geval is het script laat stoppen en een bericht weergeeft.

Script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php
session_start ();
require 'db_config.php';

function
checkmail($mail)
{

    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
}


if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['username'] || !$_POST['password'] || !checkmail($_POST['email']) || !$_POST['adres'] || !$_POST['postcode'] || !$_POST['woonplaats'] || !$_POST['telefoon'] || !$_POST['website']))
{


    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['username'] || !$_POST['password'] || !checkmail($_POST['email']) || !$_POST['adres'] || !$_POST['postcode'] || !$_POST['woonplaats'] || !$_POST['telefoon'] || !$_POST['website']))
    {

        exit ("U bent een van de velden vergeten in te vullen, of u heeft een ongeldig e-mail adres ingevuld.");
    }


    echo("
    <form action=\"$_SERVER['PHP_SELF']\" method=\"post\">
    Username*: <input name=\"username\" type=\"text\" id=\"username\" /><br />
    Password*: <input name=\"password\" type=\"password\" id=\"password\" /><br />
    Adres*: <input name=\"adres\" type=\"text\" id=\"adres\" /><br />
    Postcode*: <input name=\"postcode\" type=\"text\" id=\"postcode\" /><br />
    Woonplaats*: <input name=\"woonplaats\" type=\"text\" id=\"woonplaats\" /><br />
    Telefoon*: <input name=\"telefoon\" type=\"text\" id=\"telefoon\" /><br />
    E-mail*: <input name=\"email\" type=\"text\" id=\"email\" /><br />
    Website*: <input name=\"website\" type=\"text\" id=\"website\" /><br /><br />
    <input type=\"submit\" value=\"Registreren\"><br />
    Alle velden met een * zijn verplicht.
    </form>
    "
);
}

else
{
    $username = addslashes($_POST['username']);
    $password = addslashes($_POST['password']);
    $adres = addslashes($_POST['adres']);
    $postcode = addslashes($_POST['postcode']);
    $woonplaats = addslashes($_POST['woonplaats']);
    $telefoon = addslashes($_POST['telefoon']);
    $email = addslashes($_POST['email']);
    $website = addslashes($_POST['website']);

        
    $query = "INSERT INTO members (username, password, adres, postcode, woonplaats, telefoon, email, website, active)
            VALUES (
                    '"
.$username."',
                    '"
.$password."',
                    '"
.$adres."',
                    '"
.$postcode."',
                    '"
.$woonplaats."',
                    '"
.$telefoon."',
                    '"
.$email."',
                    '"
.$website."',
                     'ageagreed'
                    )"
;
 
    mysql_query($query) or die(mysql_error());
    echo("De registratie is voltooid. Je kunt nu inloggen met je username en password.");
}

?>
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

07/06/2007 14:40:00
Quote Anchor link
@Niels, nog steeds een foutmelding:

Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/niels/domains/crdesign.nl/public_html/admin/registreer.php on line 26
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

07/06/2007 14:42:00
Quote Anchor link
@niels van de poll, probeer eens zelf de fout op te zoeken..
 
- Jim  -

- Jim -

07/06/2007 14:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "bladiebla".$_POST['ookbla']." en de rest bla..";
?>


je moet je $_POST-vars tussen quote's plaatsen, en koppelen met een punt (.)
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

07/06/2007 14:44:00
Quote Anchor link
@Terence, Kan ik niet, dit gaat mijn petje te boven, beetje standaard dingen lukken mij wel, maar dit is mij te moeilijk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels van de Poll
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

07/06/2007 14:50:00
Quote Anchor link
Volgens de foutmeldign zou hier de fout zitten, maar ik zie niks verkeerd...

<form action=\"$_SERVER['PHP_SELF']\" method=\"post\">
 
- Jim  -

- Jim -

07/06/2007 14:57:00
Quote Anchor link
Niels van de Poll schreef op 07.06.2007 14:50:
Volgens de foutmeldign zou hier de fout zitten, maar ik zie niks verkeerd...

<form action=\"$_SERVER['PHP_SELF']\" method=\"post\">


Wordt dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<form action='".$_SERVER['PHP_SELF']."' method='post'>";
?>
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

07/06/2007 15:06:00
Quote Anchor link
@Jim, nee die code geeft dezelfde fout weer.
 
- Jim  -

- Jim -

07/06/2007 15:09:00
Quote Anchor link
Post eens je laatste code....
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

07/06/2007 15:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
session_start ();
require 'db_config.php';

function
checkmail($mail)
{

    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
}


if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['username'] || !$_POST['password'] || !checkmail($_POST['email']) || !$_POST['adres'] || !$_POST['postcode'] || !$_POST['woonplaats'] || !$_POST['telefoon'] || !$_POST['website']))
{


    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['username'] || !$_POST['password'] || !checkmail($_POST['email']) || !$_POST['adres'] || !$_POST['postcode'] || !$_POST['woonplaats'] || !$_POST['telefoon'] || !$_POST['website']))
    {

        exit ("U bent een van de velden vergeten in te vullen, of u heeft een ongeldig e-mail adres ingevuld.");
    }


    echo("

<?php
echo "
<form action='".$_SERVER['PHP_SELF']."' method='post'>";
?>

    Username*: <input name=\"username\" type=\"text\" id=\"username\" /><br />
    Password*: <input name=\"password\" type=\"password\" id=\"password\" /><br />
    Adres*: <input name=\"adres\" type=\"text\" id=\"adres\" /><br />
    Postcode*: <input name=\"postcode\" type=\"text\" id=\"postcode\" /><br />
    Woonplaats*: <input name=\"woonplaats\" type=\"text\" id=\"woonplaats\" /><br />
    Telefoon*: <input name=\"telefoon\" type=\"text\" id=\"telefoon\" /><br />
    E-mail*: <input name=\"email\" type=\"text\" id=\"email\" /><br />
    Website*: <input name=\"website\" type=\"text\" id=\"website\" /><br /><br />
    <input type=\"submit\" value=\"Registreren\"><br />
    Alle velden met een * zijn verplicht.
    </form>
    "
);
}

else
{
    "$username = addslashes.($_POST['username']).";
    "$password = addslashes.($_POST['password']).";
    "$adres = addslashes.($_POST['adres']).";
    "$postcode = addslashes.($_POST['postcode']).";
    "$woonplaats = addslashes.($_POST['woonplaats']).";
    "$telefoon = addslashes.($_POST['telefoon']).";
    "$email = addslashes.($_POST['email']).";
    "$website = addslashes.($_POST['website']).";

        
    $query = "INSERT INTO members (username, password, adres, postcode, woonplaats, telefoon, email, website, active)
            VALUES (
                    '"
.$username."',
                    '"
.$password."',
                    '"
.$adres."',
                    '"
.$postcode."',
                    '"
.$woonplaats."',
                    '"
.$telefoon."',
                    '"
.$email."',
                    '"
.$website."',
                     'ageagreed'
                    )"
;
 
    mysql_query($query) or die(mysql_error());
    echo("De registratie is voltooid. Je kunt nu inloggen met je username en password.");
}

?>
 
- Jim  -

- Jim -

07/06/2007 15:49:00
Quote Anchor link
JEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZzz,

jij hebt er echt een T^fu$ zooi van gemaakt,... (Sorry ;-) )

Herstellen lijkt me geen optie,.... Maar ik kijk nog wel even.
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

07/06/2007 15:55:00
Quote Anchor link
Ik heb dit gemaakt met bovenstaande tips...
 
- Jim  -

- Jim -

07/06/2007 16:21:00
Quote Anchor link
Je moet echt anders je if's gaan opbouwen...
Ook typefouten zijn slecht te achterhalen.

bijv.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

if (ISSET($_POST['submit'])) {
  foreach ($_POST as $FieldKey -> $FieldValue) {
    if ($FieldValue == "") {
      echo "U heeft geen $FieldKey opgegeven!!<br />\n";
    #} else {  #Dit gebruik je (nu) dus niet, maar is al wel voorbereid.
    }
  }
}
else {
  echo "Er is niet op submit gedrukt.<br />\n";
}


?>


Belangrijk hierin is ook dat je goed gebruik maakt inspringen dmv bijv. TABS.

Andere:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo "";  -- Hier heb je geen Haakjes () nodig.
echo "hier staat een ".$variabele." tussen andere tekst";
?>


Op deze wijze wordt je code een stuk overzichtelijker en makkelijker te controleren/herstellen.

Tenslotte:
SCIJF COMMENTAREN IN JE CODE!!!

Succes.
 
Niels

Niels

07/06/2007 18:48:00
Quote Anchor link
Je had er een zooitje van gemaakt maargoed, deze doet het:

-edit- kopieer dit allemaal maar eens naar kladblok of welke editor je gebruikt.. omdat hier de html niet in een code blok wordt gezet ziet het er misschien onduidelijk uit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
session_start ();
function
checkmail($mail)
{

    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
}


if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['username'] || !$_POST['password'] || !checkmail($_POST['email']) || !$_POST['adres'] || !$_POST['postcode'] || !$_POST['woonplaats'] || !$_POST['telefoon'] || !$_POST['website']))
{


    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['username'] || !$_POST['password'] || !checkmail($_POST['email']) || !$_POST['adres'] || !$_POST['postcode'] || !$_POST['woonplaats'] || !$_POST['telefoon'] || !$_POST['website']))
    {

        exit ("U bent een van de velden vergeten in te vullen, of u heeft een ongeldig e-mail adres ingevuld.");
    }


?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
" method='post'>
Username*: <input name=\"username\" type="text" id="username" /><br />
Password*: <input name="password" type="password" id="password" /><br />
Adres*: <input name="adres" type="text" id="adres" /><br />
Postcode*: <input name="postcode" type="text" id="postcode" /><br />
Woonplaats*: <input name="woonplaats" type="text" id="woonplaats" /><br />
Telefoon*: <input name="telefoon" type="text" id="telefoon" /><br />
E-mail*: <input name="email" type="text" id="email" /><br />
Website*: <input name="website" type="text" id="website" /><br /><br />
<input type="submit" value="Registreren"><br />
Alle velden met een * zijn verplicht.
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
}
else
{
    require 'db_config.php';
    
    $username = addslashes($_POST['username']);
    $password = addslashes($_POST['password']);
    $adres = addslashes($_POST['adres']);
    $postcode = addslashes($_POST['postcode']);
    $woonplaats = addslashes($_POST['woonplaats']);
    $telefoon = addslashes($_POST['telefoon']);
    $email = addslashes($_POST['email']);
    $website = addslashes($_POST['website']);

        
    $query = "INSERT INTO members (username, password, adres, postcode, woonplaats, telefoon, email, website, active)
            VALUES (
                    '"
.$username."',
                    '"
.$password."',
                    '"
.$adres."',
                    '"
.$postcode."',
                    '"
.$woonplaats."',
                    '"
.$telefoon."',
                    '"
.$email."',
                    '"
.$website."',
                     'ageagreed'
                    )"
;
 
    mysql_query($query) or die(mysql_error());
    echo "De registratie is voltooid. Je kunt nu inloggen met je username en password.";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Niels van de Poll

Niels van de Poll

09/06/2007 11:23:00
Quote Anchor link
@Niels, ik heb al van alles proberen te wijzigen aan je code, maar hij doet niks, als je op registreren klikt opent hij gewoon weer registreer.php opnieuw, en hij voegt niks in de database.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.