Sessie blijft niet geregistreerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:18:02
Quote Anchor link
Heej allemaal, sorry voor de rare titel maar heb een probleem.

Ik heb een website gemaakt die gebruikt maakt van session variables, allemaal leuk en aardig en werkt local via Wammpp, maar nu komt het, ik heb de hele website geupload naar de host maar de session variables werken niet meer, ze overleven gewoon niet.

Ja de lifetime in php.ini staat op 1440 dus das wel goed.

Alvast bedankt.

Topic titel aangepast. Kies in het vervolg zelf een duidelijke titel.[/modedit]
Gewijzigd op 25/09/2010 18:33:05 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:30:54
 
Niels K

Niels K

25/09/2010 18:18:46
Quote Anchor link
Zonder code kunnen wij niet veel..:)
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:22:52
Quote Anchor link
Naja dit zeg maar op pagina 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
            if (!empty($_POST['wachtwoord'])) {
                if ($_POST['wachtwoord'] == 'bertina') {
                    $_SESSION['on'] = true;
                    $_SESSION['test'] = 'test';
                }
                else {
                    echo "Wachtwoord onjuist";
                }
            }


En dan op pagina als $_SESSION['on'] dus false is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
            if ($_SESSION['on'] == false) {
                echo "Pagina is niet beschikbaar.";
                die();
            }

Hij valt lokaal gewoon niet in die IF omdat hij omgezet is naar true, maar op de host faalt hij en valt die in de IF.

Natuurlijk staat session_start(); boven alle paginas via een include connect file.
Gewijzigd op 25/09/2010 18:24:36 door Hendrik de Jager
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 18:23:13
Quote Anchor link
Waarom dan z'n titel als het simpelweg over niet registrerende sessies gaat?

Al gekeken naar het session save path?
Heb je toevallig een compression die het een en ander weet te vernaggelen

En waarom doe je niet een simpel testje?

GVD: wanneer leert men nu eens af om de functie empty te gebruiken
je dient met isset eerst te kijken of de $_SESSION wel bestaat daarna ga je pas kijk of de waarde die er aan toegekend is inorde is!

Let op $_SESSION waarden zijn van het type string en als je true/false gebruikt dan dien je in de meeste gevallen === te gebruiken. Let wel een 0 <> false en 1 <> true
p
Gewijzigd op 25/09/2010 18:27:21 door Noppes Homeland
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:30:25
Quote Anchor link
thx voor je reactie, heb het probeert maar werkt nog niet, alles werkt wel lokaal via Wampp.

Ook een simpel variabletje met een stukje tekst overleeft het wel lokaal maar niet op de host.
Gewijzigd op 25/09/2010 18:31:56 door Hendrik de Jager
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 18:33:39
Quote Anchor link
en wat zegt de php error log dan?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:36:21
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:33:39:
en wat zegt de php error log dan?


Geen error van toepassing, hij vind het allemaal goed gaan.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/09/2010 18:36:32
Quote Anchor link
Is het een idee om eens navraag te doen bij je host?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 18:40:06
Quote Anchor link
Blanche PHP op 25/09/2010 18:36:32:
Is het een idee om eens navraag te doen bij je host?


Aye, zit ik aan te denken maar ze zijn weekend gesloten dus gaat maandag worden.
 
Niels K

Niels K

25/09/2010 18:44:56
Quote Anchor link
session_start ?

Zit er uberhaupt wat in je session? var_dump deze eens
Gewijzigd op 25/09/2010 19:31:52 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

25/09/2010 19:35:41
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:23:13:

Al gekeken naar het session save path?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 20:24:30
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 25/09/2010 18:44:56:
session_start ?

Zit er uberhaupt wat in je session? var_dump deze eens


array(1) { ["on"]=> bool(true) }
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 20:31:33
Quote Anchor link
Dus ze zijn wel gezet

Controleer:
1. of ze niet elders perongeluk geleegd dan wel verwijderd worden
2. je controles op de sessie want nogmaals empty is een zinloze functie
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 21:08:32
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 20:31:33:
Dus ze zijn wel gezet

Controleer:
1. of ze niet elders perongeluk geleegd dan wel verwijderd worden
2. je controles op de sessie want nogmaals empty is een zinloze functie


Empty vervangen, thx man.

Dit heb ik ook in mijn include staan die op elke pagina terugkomt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if (!isset($_SESSION['on'])) {
    $_SESSION['on'] = false;
}
Gewijzigd op 25/09/2010 21:08:52 door Hendrik de Jager
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:10:25
Quote Anchor link
Host gebeld, ze zeggen dat de code goed is en niet weten wat er fout is...
Gewijzigd op 27/09/2010 13:10:51 door Hendrik de Jager
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 13:16:46
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 25/09/2010 19:35:41:
Noppes Homeland op 25/09/2010 18:23:13:

Al gekeken naar het session save path?


Heb je dit al gecontroleerd?

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
// rest
?>
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:49:51
Quote Anchor link
Bedankt, we zijn iets verder:

Hmmm
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mijnwebsite.nl/public_html/onderhoud.php:2) in /home/mijnwebsite.nl/public_html/includes/connect.php on line 16
Gewijzigd op 27/09/2010 13:50:54 door Hendrik de Jager
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 13:53:56
Quote Anchor link
Je stuurt dus al output naar de browser vóórdat je de session start. Dat gaat fout. Er mag helemaal niks, zelfs geen spatie, naar de browser gaan voor session_start() of voor wat voor header dan ook. Zie regel 2 in onderhoud.php.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 13:58:14
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 27/09/2010 13:53:56:
Je stuurt dus al output naar de browser vóórdat je de session start. Dat gaat fout. Er mag helemaal niks, zelfs geen spatie, naar de browser gaan voor session_start() of voor wat voor header dan ook. Zie regel 2 in onderhoud.php.


In regel 2 van onderhoud include in connect.php, in dit bestand staat session_start() omdat connect.php overal op de website include word.

Dus als ik het goed begrijp moet ik dus session_start() zonder include.
 
Moe BE

Moe BE

27/09/2010 13:59:56
Quote Anchor link
session_start() kan best op de eerste regel in je code staan.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

27/09/2010 14:10:34
Quote Anchor link
Hij doet het nog niet als ik hem overal boven aan zet, kan het mischien zijn dat mijn host zelf sessies start ofzo?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.