soort ledenlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 11:58:00
Quote Anchor link
beste webmasters ik heb eens probleem ik ben aan het proberen een soort ledenlijst temakemaken maar in de tabel heb je maar 2 cat dat is id en wid
de bedoeling was als ik lijst.php?id=en hier de id en dat dan de lijst wordt getoont van wid die gekoppelt is met de id dus niet ale wid's mogen getoont worden maar dit lukt me niets wie kan me helpen alvast dank

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
include("config.php");

$select = "SELECT * FROM wanabees  WHERE id='' ORDER BY abc DESC LIMIT 0,100";
$query = mysql_query($select);
$aantal = mysql_num_rows($query);

if ($aantal != 0)
{

    while ($list = mysql_fetch_object($query))
    {

        if ($list->homepage == "")
        {

            $homepage = "Geen";
        }

        else
        {
            $homepage = "<a href=\"$list->homepage\" target=\"new\">Bekijk</a>";
        }


        echo "<font face=Verdana size=1><a href=\"$map_url/profiel.php?mid=$list->wid\">$list->wid";
    

}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:06:51
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:10:00
Quote Anchor link
ik heb dit even gescript..
ik weet niet of het werk ^^

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT id FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['id']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT naam FROM wanabees WHERE id='".$_GET['id']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['naam'];

echo $naaml


}else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

?>


edit:
php tags toegevoegd.

Ik zie zelf geen fouten in mijn editor :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitch
 
Menno Ridder

Menno Ridder

07/01/2009 12:12:00
Quote Anchor link
Na 3 keer overlezen denk ik dat ik het begrijp;)

Eerste vraag is waarom je hier geen variabele voor ID heb ingevuld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
"SELECT * FROM wanabees  WHERE id='' ORDER BY abc DESC LIMIT 0,100";
?>

Was dat de bedoeling of een foutje?

Zodra je op de link klikt zodat je naar lijst.php?id=&id gaat moet daar een query komen om de wid's weer te geven. Dat is toch wat je wilt?
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:13:00
Quote Anchor link
lukt niet krijg gewon een wite pagina
 
Loran DP

Loran DP

07/01/2009 12:16:00
Quote Anchor link
Als je dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>


erboven zet krijg je dan een error te zien?

EDIT
heb je wel een ID opgegeven?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:17:00
Quote Anchor link
ik weet wel zeker als er in het url ?id=1 komt dat er wat komt.
tenzij er niets is in je database met naam.

vul eens ?id=5325

wat krijg je dan te zien...
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT id FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['id']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT naam FROM wanabees WHERE id='".$_GET['id']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['naam'];

echo $naaml


}else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

?>


en de tabel die ik gebruik in de mysql

CREATE TABLE wanabees (
id varchar(255) NOT NULL default '',
name varchar(255) NOT NULL default '',
wid varchar(255) NOT NULL default '',
wname varchar(255) NOT NULL default ''
) TYPE=MyISAM;


ik gebruik nu deze code kom op een witte pagina

http://www.crowdnet.be/vt.php?id=sacha

mvg sacha
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT id FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['id']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT name FROM wanabees WHERE id='".$_GET['id']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['name'];

echo $naam;


}
else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

}
else{
    echo 'Word niet om id gevraagd';
}

?>


Je zei dat het id een nummer moest zijn...

dus bv:
http://www.crowdnet.be/vt.php?id=1


edit:
paar script foutjes er uit gehaald


edit2:
Hoezo heb je ID niet als INT en auto_increment?
dus:
`id` int(4) NOT NULL auto_increment

en als je denk dat je meer dan 9999 leden krijgt maak je van die 4 een 5 of hoger :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitch
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:37:00
Quote Anchor link
thx nu zie ik als ik mijn link open gebruiker bestaat nier maar de id's in mijn tabel zijn gebruikersnamen
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:41:00
Quote Anchor link
ik zou je aan raden om id's te gaan gebruiken.
die zijn dan altijd uniek.
en ze zijn nooit het zelfde in de database als je de id doet zo als mijn 2e edit.

verwijder je tabel en doe deze:

CREATE TABLE wanabees (
id int(4) NOT NULL auto_increment '',
name varchar(255) NOT NULL default '',
wid varchar(255) NOT NULL default '',
wname varchar(255) NOT NULL default ''
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

en verzorg dat je zelf niks input in de database kwa ID..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitch
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:42:00
Quote Anchor link
kheb nu al mijn volledig systeem gemaakt da ze dan hun profiel gaan kunnen bekijken www.crowdnet.be/id daarom heb ik de gebruikersnaam genomen
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:44:00
Quote Anchor link
-.-

Probeer dan dit maar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT id FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['name']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT name FROM wanabees WHERE name='".$_GET['id']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['name'];

echo $naam;


}
else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

}
else{
    echo 'Word niet om id gevraagd';
}

?>
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:49:00
Quote Anchor link
werkt niet maar kan het zijn dat er geen link naar de config staat ?
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:51:00
Quote Anchor link
uiteraard moet de config geinclude worden.
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:53:00
Quote Anchor link
de config staat er maar nu heeft de id dat de gebruikersnaam niet bestaat

http://www.crowdnet.be/vt.php?id=sacha
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 12:55:00
Quote Anchor link
kan je me zeggen wat in database staat?
dus even exporteren en dan hier plakken.
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 12:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?

// DATABASE GEGEVENS :
// *******************

$localhost = "localhost"; // De host van je DB
$gebruiker = "gebruiker"; // De gebruikersnaam an je DB
$pass = "pass"; // Het wachtwoord van je DB
$database = "database";

mysql_connect("$localhost", "$gebruiker", "$pass") or die("Connectie met Databeest mislukt"); // NIET VERANDEREN !!
mysql_select_db("$database") or die("Verkeerde Databeest"); // NIET VERANDEREN !!


// WEBSITE GEGEVENS :
// ******************

$website_naam = "Crowdnet"; // De naam van je site
$website_titel = "..:: Crowdnet ::..  het online vrienden net - profielen site - partyagenda van vlaanderen"; // Dit komt in <HTML> TITTLE-tag
$naam_webmaster = "crowdnet"; // De naam van de webmaster
$email1 = "[email protected]"; // Het emailadres van de webmaster


// URL GEGEVENS :
// **************

$map_url = "http://www.crowdnet.be";
     // de hele url van de map waar config.php/profiel.php/aanmelden.php staat enzo ZONDER / eind
    // MET HTTP://    ( vb : http://www.crowdnet.be )


$map_url5 = "www.crowdnet.be";
   // de hele url van de map waar config.php/profiel.php/aanmelden.php staat enzo ZONDER / eind
  // ZONDER HTTP://   ( vb : www.crowdnet.be )

?>
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 13:01:00
Quote Anchor link
ik heb het er over wat er IN staat.

dus waar jou naam in database staat...
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 13:03:00
Quote Anchor link
de naam in databse staat in id en name
 
Mitch

Mitch

07/01/2009 13:07:00
Quote Anchor link
probeer dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(isset($_GET['id'])){

$exist = FALSE;
$sql = "SELECT name FROM wanabees";
$result = mysql_query($sql);
while($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
if($_GET['id'] == $row['name']){
    $exist = TRUE;
}
}

if($exist == TRUE){

$sql = "SELECT name FROM wanabees WHERE id='".$_GET['name']."' ";
$result = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$naam = $row['name'];

echo $naam;


}
else{
echo 'Gebruiker bestaat niet';
}

}
else{
    echo 'Word niet om id gevraagd';
}

?>
 
Sacha de besten

sacha de besten

07/01/2009 13:11:00
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.