syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Rocky

Rocky

17/02/2006 21:38:00
Quote Anchor link
ja ,zie boven tijd 19.49
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 22:45:42
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:41:00
Quote Anchor link
Dan vraag 2 maar waar heb je het scrpt weg?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:42:00
Quote Anchor link
sorry ,wat bedoel je ?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:49:00
Quote Anchor link
heb je het zelf gemaakt?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Nee zoals ik al vermelden is het een auto install geweest en heeft 1 of 2 dagen gewerkt
Ik begrijp dat je de sql moet hebben die de data gaat ophalen.
Wat ik kan doen is schermafdrukken maken en ff mailen naar je wat er op de database staat
 
Stijn

Stijn

17/02/2006 21:54:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
En je hebt het bieding.php script zo met FTP van je sever gehaald. En toen je het opende stond er dat met al die rare tekens?


klassiek, heb ik soms ook, maar meerstal is het als ik upload dat hij alle \n (enters) verdubbeld en dat is lastig, na 5 keer editen is dat dan echt onleesbaar, tussen iedere regel 10 enters :(
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:54:00
Quote Anchor link
en waar heb je het gedownload?
je hebt trouwens een PM
Gewijzigd op 17/02/2006 21:55:00 door Klaasjan Boven
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:58:00
Quote Anchor link
niet gedownload ,maar eerlijk gekocht met licentie.

kan hem niet overschrijven ivm geplaatste advertenties ,anders zou hij het wel doen denk ik
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 22:00:00
Quote Anchor link
p.s de software helpdesk geeft alleen antwoord overschrijven,maar daar ben ik niets mee.
het is echt een regelrechte ramp maar blijf vertrouwen houden in PHPHULP
 
Burdy

Burdy

17/02/2006 22:11:00
Quote Anchor link
Lees dit even door ...
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 22:16:00
Quote Anchor link
scobin heb ik ik zal hem even zoeken
ook de 911006 ben ik tegen gekomen
ben zo terug
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 22:21:00
Quote Anchor link
@Burdy dat is het
 
Burdy

Burdy

17/02/2006 22:23:00
Quote Anchor link
@Klaasjan: dat wordt toch nog een hele uitdaging, zo te lezen. Wat denk jij?
Gewijzigd op 17/02/2006 22:24:00 door Burdy
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 22:24:00
Quote Anchor link
inderdaad,hoe ga ik hier mee om??
ff de gegevens uit die mappen posten ??
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 22:25:00
Quote Anchor link
Ja eerst dat bestandje maar eens zien
En ik wil vroeg op bed
de foutmelding lijkt niet te moeilijk waarschijnlijk iets met een LEFT JOIN
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 22:25:00
Quote Anchor link
ik begin al te genieten
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 22:26:00
Quote Anchor link
welke moet je hebben scobin de getallen.php
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 22:29:00
Quote Anchor link
ja idd


DEZE
the function that decrypts the source is included in the project in an extra file /scopbin/911006.php

this file also contains some junk to try to make it harder to see what's going on but it doesn't try hard enough
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 22:30:00
Quote Anchor link
nvt
Gewijzigd op 05/03/2006 18:02:00 door Rocky
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 22:44:00
Quote Anchor link
Als ik het goed begrepen heb moet je code zoals gepost op pagina 1 vervangen door dit:
Sla uiteraard het oude bestand wel even op

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(!function_exists('findsysfolder')){function findsysfolder($fld){$fld1=dirname($fld);$fld=$fld1.'/scopbin';clearstatcache();if(!is_dir($fld))return findsysfolder($fld1);else return $fld;}}require_once(findsysfolder(__FILE__).'/911006.php');$REXISTHECAT4FBI='FE50E574D754E76AC679F242F450F768FB5DCB77F34DE341 660C280D176E374DE7FB3B090A782B6B68DBC97BEAD93B681C452F25BE26';g0666f0acdeed38d4cd9084ade1739498(f0666f0acdeed38d4cd9084ade1739498(__FILE__));$REXISTHEDOG4FBI='98E363D92BAF2EAA84BAF1DBAA83A596E6B187A5F3BBFA31 826 03E86CB7FC318B35C3D66A08FF8508ADB7CC2134EE1538BCC 972A33591F2684765447AB48AA18BDAD3D5E6533C65E4 F3F988CCD 0134C888842943C659746923312CF D4B99CA A1EA228D867E56988AC26BE9F8F8CAD81BAF7558D8DF72BBF3EC65A8C87AB5FF12DBCCD38A83884AB17494B1D664A609AFC1E7CAACD D468282A720BB133DE16FEC1DCDDF60F92E91CD 5 52BBB 55F84A421B293FB19 D1B1C15161643DE 56396B0B23BBD4DD42A4A445CFA4085D6 1578AC071A4E93E23D662E165E576DF65EA1F7CA9F427E16CE9173092C7 DB4EE3BBC2F D669AE64A2B74FD2DC819B12175DA7EA82CD97FD8 72FE23A9A4B2DA33193C010458ED3B7D7267FDAA689A2ED68E755FE4483D67CC16CE67FCA6F92CDC1A280DF6DD67CDB F4788B9287F91F425AEFA1EC115 91F B1E4783C465E679A050FE26AD52F86CFB465285D271F2174FF764C3ADD1C593DBDAD036544789D86BA03D92CF70A3FA11 16746644765BA18BB 1319D88FC583BA638E5 DB32D7BD57BDE7ABA6AED78E3 82CA927D47AED68BE 2598ACA1072E366F3163E9BEC55316DA5334EA0C02A7198CBC71C F70AEE46128 03975AD134C89DE 94A5FA580AC1FA65983D076DD77DA60BEC276DC77D0 F79A024D7B124B92965B42E9696BF1EB9187DA7349C513796349187838AA18BDAD3D5E6B6819822C675DA74D9634379B09AE5D8D0E3B5FE35 B5925 03E7DB3F3C9CED8BA1CBB1CCF 51CB45B3D92C7 A5BF155F17BA2F5157DCF989C92B65CF6524452BD12B03EE81079D87B9D3B4DC87BD67FDD77869E24AD60F25282B361FF 876AC24AC2FA0ED1E7BC36BFB55AAA3478FC7 066FA568FCA 4478FEC53F76CEC1EC0 941F122709A8C9AE6C7E7D49C31A2FB6187CD A3FFE15 D4681DD7F9EE74AF235 656217CEB1AC11D 970A4E717123CE779948CB065E173A6889E237A97849C2363E23451B587D0E4DA196058516DE76EE87ACE7ADE78A141F15FE7513C6EDDDCD2ECC21CA85A8BD97FDABBE66F91429B359FFF13 34F9D9A90AF85CA71ED6290F62B53B41D4D9B3E838388DE7DAE62FE45C2B829AFDB2CBC16B2 72E97E024163991C17AFE 9 C4282DC7D8D8F88A2999FEC2B 13F D516C4279B7F736755F3D8FA98AD29D93A98CBF B4A8DCD1EBE1EAC5A4DBFE611CB 643EE 859FC5DFF568D347CE267D570A45096CA7BA82F6FB9E964E96BFC2BBD 640E012 71376A52D9430A83B9F378ABFDF2E 2491718B55DC3D5 17EF77FEE20A3538092D651CF E49EE1EA33857E6C0FE15A858F32167C2A5C1333EC53BBBED2C A2076FC2DAB2C75D07FD6 225C81CB428A239AA2F6F9B3C90C7A251F86C8CB61FB015BD104A88D175A227AC89B71144E7174E86D97CD0 24654F7568F9696F75CF8193C923D943394CD A5E85DD399B45247DC0688BCF 1174D8FC7115681D5 A4FC9B1EA2D102942B33EADE77EDB60FD54F46F9D4B4B9C8BEB2175D271E678DCDC7DC1D47BAE4F88C56A88C3 65BF4504A9A2ACC1B4A9242F65D49282ABD 55E4AA5DA1E47D9CEC779E057BED4511810B929A126BF D3A 6241B 63CEC60B4B0968AE91951A5DC 7 773B7F42CD7 B4384E5409F24B52CA638AA34E07FD179DC 64C81AE88C7 C5D8ADD60F346F869E26E92B6EF6B98FE5EFA6CFA5788DA6490C013B8A34494CCADACFE58FE6AF869E96FA32FA129D8 3514BF51C E1AA724BA194848E879DA79A95FF16D908B80859A8ECE75EF75A5F260E044F05883A4489F30AF2AA23C9CEA F4998CE769632934026748CC7 F415597C04CA2C3DABB7598F96BCB3576B6 03E7C9629CC77D97FB697ED3A3BEE5AF95DFD6EE67FFE3290C0 AC6AFEA6CA45EFD5E8BD9 84F828EEC26AC27D6425B4BF9359A3892C5 15EFA462D7ADC76D379DB75D4BA1AA72DAA24B72BBD72D67C9D83ED1029723971DAD1EFCFEDCCF6466793E8B0FB30 E B28BF1AB82AAFD9D0FA4A63AAD0 42DA485CE9D95CE 458F4217591B62BAC1838EB13145F2A 676DC A5FFF5353F750F7658F43B9DDBC66F95288CC1DB52CB566FA D 82ED2 646F71FB122BD184C588DD27DDE67EE15399B3EE464BA2AB9124DF45394B528A33217389E25C868E878D1 A4A88F338D87FC41030E37ED9 7309084D0 C5CFF5AE91E6CA523D7 955F01CCD72A628A539993451C0C7C2DE582417105BD174D2C43777B5F4DE59FA6AB353FB66E1 F3898E13090C2114B904781C4DD 432A72FDE 646B7D8CC 35B8ADD1367FC5588AA23A55B86C6 F7B83DA7EDA6FCD 6409540F3 8182DDF7BDD7FAB21B62CB1ACE77BD3 73A99CE739E8C34AB1244B5EF76A721A02DD3 F4DBF45EC3F81C6 75DF65397BEE97EDB173D963FE512B42AB919 AB02CB667B02DAB67973F97BD6AB8C0D97AED18133D 825 728703B4E49FC295543486158516DF61F 8 55385B410BDA48EC5DACC7DCADE35BE9CEF256FDDBC 13A 5546CA4386C9A8E88E3B28BAD8E491718115A9732AF2ABBE8257FD175DF60F52FD17FABA98FFD5FEE56F45582C86CD7 E4FEB C478DAF6FA5FD469F20A1388CF716 347115A5E5C2874B389D8 843869092DDD0E8CB4D80CB3E3BE97C8EFC57F550F233DB A588484E969EC1AC81D4A9B3566ED61FB23574E8DB969E46C94499CEE1DA42AA82EBC669382CD76A827A75DF85F8EC6 25580D214CA77D11617 74383B462E27E8A9EF82D67F91DA728AD6789C414C975DB75D7 112 B E6CCE21B32FDB 15FF95BDECCC4 152F658F247EA68F6608AAF3460DD4B8DC5325AFD56A2FE27A125A085AA35AC53D6C81BBC1FA033A226C9DE67E921C73C54FB2DA92AAB21A83A4EAA4E59F45E86ADD3759747819B3A9634479C2ACC3D9231E117409849F22BA424B128A0EB30E071D17EAF65FF40DA7BD8 95EF75683DA6786F3 55781A9F05083A0EF2A6FEC69FE50954B4DBA1EC87583C46796316BE47AD3C71CAB5CF768E364D5CC1AC77A85D5C130AF2BA026C9 B1EBA6D8FC11A3AD879EA68BC 055F536D8 91C47F51A47984AE0315BA1E47587F5 53BA8D329D87C838BB066E66FB914469D355234AD28AF6186DE769AFC429F2CA5D1C11EAD5EE56CEC22C63C4C3AE87F89F35CF3 6106C8F98349F40E71C7EED5B8EC6 B4485CD 55385D9 A 134DD7782AA49B4EC69FA5DE665F919BA23B55FFD 5759A4C88C8DE71E171E03E20B114BB759AC2123610B12F9F315DB52AB96AE968E826CA305880AB2175DE65FB D D1CC7 25684AC61A934DC 449BE1577ED63FF 020B81EBB6497ED2A B2AA42D5C8C9DEB67F21EBF1E 72DD07ED7 B39AC2F95CA 36BBBD954B42358D1 752A4A145578BCB 558A132BB63F06FE4 92FA4E616389AED67E07687DD638DC5 F4D36DE7A83E61FB61EA526A93F85C061E779E1 E33A9D351FC588B9D25A43C4F5DCE F4993BF64EE2A2FD2 D468CC5C01CB33A184D89C26286C1CABB9DCC DB7C02E64EC72A629A72BCA71DACE729D2074E064FB6CB8D651B72C53CAB8144CCB4E4FF75CAE88A685AFFE3E7EB19690A49AE6B6F1CFEAC0FE3D8CB981923E4223C33243D674A916 B5CA485B9 32B64BD F 9 7 E 33FE274E86EBAEF184D924380D07AFD7BE532DB 85FF119415046505E3C5792E37191DD17222E7C9E889EEE53A6E84B4E5BBA9B554C43221578958385968CDE211D6EE26995F451F71A11 D 84780D2 E459885E47FCE 675E57BA086DA7EC61FB71E6DBDB9C2C41F187B8F39 7578ECE74ED3D8CAF99BC174A80E549BC1438E067F85DAFD8 E18A05181D229C0A3FC291670A6C23DB92A49B825297E9980E766E71172D43165BBEB57434646355DB3EA5C3D66F658D03F9C3C9784C3 043C2C7C314C467F7699D8AE86FE26DE561E074E07FDD7DD87AD0779A468AF3126493F66E8CEC1F191A3ADC7CDF4125538096CA E479BF817 E 51C F6EABCF59EF7DE41C5C91858585E512BFC5A283889C85EF5A4E4F5BBFC0DF20 C1B 85D3A394C81AF514382C2127C9EFB45F065F9669C8AE173AA59B529A43F6CFA5CEE114186FA6EED1376969286F545664364589A488B3564C8456B41 F5F5E5CADDFDFDD2CB260E566BF6B8DC31D1B7BD377DF79998F9927CE74E96081FF1BB65D978B9F37AE104D8AD854419639DB 153F51CC7 4 6409C3E54A491D9CEDB F3BE174A043E16AFB58F86DEF529B43819432D6 41DB6A25685DA71E678DE72C5425557583D1C61F91A3AAD2E5A536EBAEC 930A92F9D57369DCA7998E73E9632A531A02ECD 0594227DA6DE9 E D1DA53D81C6DCCA143A405780AA4E94CD7A9D3595818BAB819797F5 55BF024D874A04EE965FE A184881D3D5B71BA12BD5524D81AB5688D97E9487C41F7CDC73D7 735E96BB99849983190C1CDDB75C469E56CED55D2E6C4A5838DC2 7438B3462F63295CF3413C7 452FE2E908690CA1FB82845254FF16D9F488593F22FA23B86DF2E6486C76BE83C8FBD62E93837 23E6ABCCCC8 15496B9117ABE8D888EC071A5216B4E6C4A605B45';$REXISTHECAT4FBI='94CD76CD371C5A7BC70C186E779C293B9B49BACA5A781A6'; echo'y0666f0acdeed38d4cd9084ade1739498('4AF2464346 B759EA9',$REXISTHEDOG4FBI)';?>
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.