syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Rocky

Rocky

18/02/2006 16:24:00
Quote Anchor link
als ik het goed begrijp is er iets met ID in FIELD LIST ?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 22:24:58
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

18/02/2006 16:36:00
Quote Anchor link
Ja idd hij kent id is geen veld in de door jou uitgevraagde tabel.

Ik geloof dat Burdy zoiets ook al zei 2 paginas terug.

Als je biedingen probeert uit te lzen is het geloof ik bod_id
Oftwel vervang id door bod_id
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 19:13:00
Quote Anchor link
waar moet ik dit veanderen
ik heb namelijk geen query om te veranderen is gecodeerd,of moet dit in de database
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 21:28:00
Quote Anchor link
Wie kan het laatste loodje om zeep helpen ?
 
Burdy

Burdy

18/02/2006 21:32:00
Quote Anchor link
Toch wel vreemd dat je die foutmelding krijgt.
Krijg je die foutmelding bij elke tabel die je aanklikt?
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 21:34:00
Quote Anchor link
Nee alleen bij biedingen en subcategorie
Gewijzigd op 03/03/2006 21:56:00 door Rocky
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

18/02/2006 21:46:00
Quote Anchor link
Klopt precies met je tabeluitdraai
voor biedingem moet je dat scrpit van Burdy nog even kopieren en hernoemen.
In dat scritp id vervangen door bod_id

voor sub is het scid ipv id. zelfde procedure als bi biedingen.

Strax heb je hetzelfde scrpt drie keer.
een keer voor alles muv biedeingen en sub
een keer voor sub
en een keer voor biedingen
 
Burdy

Burdy

18/02/2006 21:48:00
Quote Anchor link
Probeer deze code even Ruud, die zou het met alle tabellen moeten doen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php
    $waar
= $_SERVER['PHP_SELF'];
    
  // verbinding maken met database
    mysql_connect("localhost", "GEBRUIKER", "WACHTWOORD") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("kempenmarkt_nl_-_kempen") or die(mysql_error());

    $sql_query = "SHOW TABLES";
    $result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
    while ($row = mysql_fetch_array ($result))
    {

      echo("Tabel: <a href='$waar?db=$row[0]'>$row[0]</a><br>");
    }

    
    print("<br><table border=1 width=100%>");
    if(isset($_GET['db']))
    {

        $db = $_GET['db'];
        $sql_query4 = "SELECT COUNT(id), MAX(id) FROM $db";
    
        if($db == "mp_biedingen")
        {

            $sql_query4 = "SELECT COUNT(bod_id), MAX(bod_id) FROM $db";
        }


        if($db == "mp_subcategorie")
        {

            $sql_query4 = "SELECT COUNT(scid), MAX(scid) FROM $db";
        }


        $result4 = mysql_query($sql_query4) or die(mysql_error());
        $row4 = mysql_fetch_array($result4);
        $aant = $row4[0];
        $max = $row4[1];
        
        for($q = 1; $q <= $max; $q++)
        {

            echo "<tr>";
            $sql_query2 = "SHOW COLUMNS FROM $db";
            $result2 = mysql_query($sql_query2) or die(mysql_error());
            while($row2 = mysql_fetch_array($result2))
            {

                $kolom = $row2[0];
                $sql_query3 = "SELECT * FROM $db WHERE id = '$q'";

                if($db == "mp_biedingen")
                {

                    $sql_query3 = "SELECT * FROM $db WHERE bod_id = '$q'";
                }


                if($db == "mp_subcategorie")
                {

                    $sql_query3 = "SELECT * FROM $db WHERE scid = '$q'";
                }


                $result3 = mysql_query($sql_query3) or die(mysql_error());
                while($row3 = mysql_fetch_array($result3))
                {

                    echo "<td>$row3[$kolom]</td>";
                }
            }

            echo'</tr>';
        }

        print("</table>");
    }

?>
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 23:11:00
Quote Anchor link
geweldig hij doet het !!!!!!!!

ik ga wel ff reclame maken morgen voor jullie !!

groeten uit Reusel
en heb je iets te adverteren altijd welkom op www.kempenmarkt.nl

groeten Ruud
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

18/02/2006 23:14:00
Quote Anchor link
@ruurd zie je nu ook waarom het oorspronkelijke sript het niet meer doet?
bijv een ' ofzo in de tabel biedingen?

PHPhulp kan wel op je pagina onderaan bij die reclames :)
Gewijzigd op 18/02/2006 23:15:00 door Klaasjan Boven
 
Burdy

Burdy

18/02/2006 23:19:00
Quote Anchor link
Fijn dat 't tot zover werkt Ruud.
Maar eigenlijk zou het via je adminpagina ook weer moeten gaan werken.

Je eerste probleem is hier feitelijk nog niet mee opgelost.

Dat probleem kan nog de volgende oorzaken hebben:
1. in een van de tabellen is 'vreemde' content aanwezig, je query geeft dan een error.
2. er liggen tussen de tabellen bepaalde relaties en daarin is iets beschadigd, bijv. een record verwijderd, terwijl de query die relatie wel verwacht.

Je oorspronkelijke fout heeft veel weg van de tweede situatie.

Edit: en ik ben het met Klaasjan eens: maak dan maar wat reclame voor PHPhulp!
Gewijzigd op 18/02/2006 23:20:00 door Burdy
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 23:20:00
Quote Anchor link
Ja ik snap het !!
want alle software is natuurlijk zo veranderd
Gr Ruud
Gewijzigd op 05/03/2006 18:04:00 door Rocky
 
Burdy

Burdy

18/02/2006 23:22:00
Quote Anchor link
Leuk, hou ons maar op de hoogte.

Succes verder!
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 23:24:00
Quote Anchor link
in de orginele admin is de error nog aanwezig,maar als ik bericht heb van bovenstaand berichtje ,kom ik hier op terug zodat jullie anderen en jezelf kunnen helpen.
nou is het kunst om in de admin de verwijzing naar de biedingenpagina om te leiden naar phpbiedingen.php is ook weer zo weg geschreven
 
Burdy

Burdy

18/02/2006 23:33:00
Quote Anchor link
Wat stond er dan zoal op die adminpagina?
Welke overzichten kon je daarmee genereren?
En is het slechts één onderdeel van de adminpagina die een error geeft?
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 23:38:00
Quote Anchor link
Link is geplaatst op Kempenmarkt.

als ik straks ruimte te kort krijg plaats hem ik naar naar de linkpagina,duurt nog wel ff denk ik
euries zijn ook belangrijk

alle overzichten doen het zoals phpbiedingen behalve ons probleem en dat kan ik nu extern oproepen.
Gewijzigd op 18/02/2006 23:39:00 door Rocky
 
Rocky

Rocky

19/02/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal
ik blijf hoop houden dat het orgineel weer gaat werken

antwoord van network security

this is the file that is used to decrypt the encrypted files
once you have the other files decrypted you can delete this file as it is not needed

ik heb hem de 911006.phpfile gestuurd
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

19/02/2006 21:20:00
Quote Anchor link
Ja lekker is dat voor zover ik kan zien is alles nog decrypted.
Ik heb mischien nog een ideetje iom Burdy maar dat wil ik niet via PHPhulp doen.
Als je nog online bent stuur ff een pm
 
Rocky

Rocky

19/02/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Thanks Ruud
Gewijzigd op 03/03/2006 21:57:00 door Rocky
 
Rocky

Rocky

19/02/2006 23:01:00
Quote Anchor link
Ben zeer benieuwd
tot morgen
heb late dienst moet werken van 14.00 tot 23.00 uur

ZZ Ruud
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.