syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Rocky

Rocky

17/02/2006 22:48:00
Quote Anchor link
Parse error:
Gewijzigd op 05/03/2006 18:02:00 door Rocky
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 09:19:45
 
Burdy

Burdy

17/02/2006 22:50:00
Quote Anchor link
Hoe heet het programma dat je gekocht hebt?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 22:54:00
Quote Anchor link
weg gehaald
Gewijzigd op 20/02/2006 12:13:00 door Rocky
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 22:58:00
 
Burdy

Burdy

17/02/2006 22:58:00
Quote Anchor link
Zeker weten? URL doet 't niet.
Bovendien heeft dat pakket toch een naam?
Gewijzigd op 17/02/2006 22:59:00 door Burdy
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 22:59:00
Quote Anchor link
mijn id
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 23:02:00
Quote Anchor link
weg gehaald
Gewijzigd op 03/03/2006 21:54:00 door Rocky
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 23:28:00
Quote Anchor link
nog iemand een tip wat er fout kan zijn ??
we zitten bijna goed !!
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 23:36:00
Quote Anchor link
Ik ga nu slapen ga er van het weekend nog eens naar kijken. Is wel een lastig ding die code scrambler.
Hij doet zijn werk goed
 
Burdy

Burdy

17/02/2006 23:40:00
Quote Anchor link
Ruud, als jij de code niet hebt gewijzigd (vlak voor het optreden van de storing) en je provider heeft ook niets gewijzigd dan zou het wellicht een foute entry in de database kunnen zijn.
Een naam met een quote erin o.i.d.

Wil je nog een keer je tabel-setup posten?
Die had je eerder al gepost, maar die heb je weer weggehaald.

Dan kunnen we misschien een aparte php-pagina maken die de inhoud van de tabellen aan je laat zien zodat je die kunt controleren.
Lijkt je dat iets?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 23:44:00
Quote Anchor link
oke
Gewijzigd op 04/03/2006 11:13:00 door Rocky
 
Burdy

Burdy

18/02/2006 00:04:00
Quote Anchor link
Deze code kwam ik hier onlangs tegen op het forum. Met deze code kun je de inhoud van de tabellen van een database weergeven.

Twee variabelen nog even goed instellen ($host en $db_naam).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
    $waar
= $_SERVER['PHP_SELF'];
    
    $host = "JOUW_HOST";
    $db_naam ="JOUW_DATABASE";

    $db = mysql_connect($host);
    mysql_select_db($db_naam, $db);
    
    $sql_query = "SHOW TABLES";
    $result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
    while ($row = mysql_fetch_array ($result))
    {

      print(": <a href='$waar?db=$row[0]'>$row[0]</a> :");
    }

    
    print("<table border=1 width=100%>");
    if(isset($_GET['db']))
    {

        $db = $_GET['db'];
    }

    
    $sql_query4 = "SELECT COUNT(id), MAX(id) FROM $db";
    $result4 = mysql_query($sql_query4) or die(mysql_error());
    $row4 = mysql_fetch_array($result4);
    $aant = $row4[0];
    $max = $row4[1];
    
    for($q = 1; $q <= $max; $q++)
    {

        echo "<tr>";
        $sql_query2 = "SHOW COLUMNS FROM $db";
        $result2 = mysql_query($sql_query2) or die(mysql_error());
        while($row2 = mysql_fetch_array($result2))
        {

            $kolom = $row2[0];

            $sql_query3 = "SELECT * FROM $db WHERE id = '$q'";
            $result3 = mysql_query($sql_query3) or die(mysql_error());
            while($row3 = mysql_fetch_array($result3))
            {

                echo "<td>$row3[$kolom]</td>";
            }
        }

        echo'</tr>';
    }

    print("</table>");
?>


Als je de tabel 'mp_biedingen' wilt uitlezen, moet je in bovenstaande code 'id' vervangen door 'bod_id'.

Edit: typo.
Gewijzigd op 18/02/2006 00:06:00 door Burdy
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 09:01:00
Quote Anchor link
Hoe roep ik de database dan op ??
 
Han eev

Han eev

18/02/2006 10:20:00
Quote Anchor link
Als het goed is weet je je eigen database wel ;)
Maar je kan ook een mysql query gebruiken om de databases te zien
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
mysql_query("SHOW DATABASES");
?>


edit: het is volgens mij deze kempenmarkt_nl_-_kempen
Gewijzigd op 18/02/2006 10:21:00 door Han eev
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 10:36:00
Quote Anchor link
Dat snap ik
Gewijzigd op 03/03/2006 21:55:00 door Rocky
 
Burdy

Burdy

18/02/2006 10:41:00
Quote Anchor link
Ruud:
Hoe roep ik de database dan op ??


Zet de code in een nieuwe php-pagina, bijv. 'myTables.php'.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  $host
= "localhost";
  $db_naam ="kempenmarkt_nl_-_kempen";
?>


(Deze regels vervangen in de eerder geposte code).

Zet deze pagina in de root van je website en roep de pagina op (http://www.kempenmarkt.nl/myTables.php).
Werkt dat?
Gewijzigd op 18/02/2006 10:43:00 door Burdy
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 10:44:00
Quote Anchor link
zit op mijn werk te illegalen,dus moet wachten tot ik thuis ben.kan hier niet op ftp etc
Gewijzigd op 18/02/2006 10:45:00 door Rocky
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 12:39:00
Quote Anchor link
foutmelding
Gewijzigd op 05/03/2006 18:03:00 door Rocky
 
Burdy

Burdy

18/02/2006 13:51:00
Quote Anchor link
Je moet straks zoiets als dit te zien krijgen.
Dat is een voorbeeld van een database met 2 tabellen: Gebruikers en Aanbiedingen.
Door op de naam te klikken kun je de inhoud van de tabellen weergeven.

Hier een nieuwe code.
Wel nog even je gebruikersnaam en wachtwoord goed zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
    $waar
= $_SERVER['PHP_SELF'];
    
  // verbinding maken met database
  mysql_connect("localhost", "GEBRUIKER", "WACHTWOORD") or die(mysql_error());
  mysql_select_db("kempenmarkt_nl_-_kempen") or die(mysql_error());

    $sql_query = "SHOW TABLES";
    $result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
    while ($row = mysql_fetch_array ($result))
    {

      echo("Tabel: <a href='$waar?db=$row[0]'>$row[0]</a><br>");
    }

    
    print("<br><table border=1 width=100%>");
    if(isset($_GET['db']))
    {

        $db = $_GET['db'];
    
        $sql_query4 = "SELECT COUNT(id), MAX(id) FROM $db";
        $result4 = mysql_query($sql_query4) or die(mysql_error());
        $row4 = mysql_fetch_array($result4);
        $aant = $row4[0];
        $max = $row4[1];
        
        for($q = 1; $q <= $max; $q++)
        {

            echo "<tr>";
            $sql_query2 = "SHOW COLUMNS FROM $db";
            $result2 = mysql_query($sql_query2) or die(mysql_error());
            while($row2 = mysql_fetch_array($result2))
            {

                $kolom = $row2[0];
    
                $sql_query3 = "SELECT * FROM $db WHERE id = '$q'";
                $result3 = mysql_query($sql_query3) or die(mysql_error());
                while($row3 = mysql_fetch_array($result3))
                {

                    echo "<td>$row3[$kolom]</td>";
                }
            }

            echo'</tr>';
        }

        print("</table>");
    }

?>
Gewijzigd op 18/02/2006 13:52:00 door Burdy
 
Rocky

Rocky

18/02/2006 14:50:00
Quote Anchor link
HIJ DOET HET
nog 1 foutje zit erin:
Unknown column 'id' in 'field list'
bedankt Ruud
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.