syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Rocky

Rocky

17/02/2006 18:36:00
Quote Anchor link
Hoi
wie kan mij uitleggen hoe ik dit kan oplossen ??
dit moet gegevens ophalen uit de database voor mijn admin.
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2
Beadnkt Ruud
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 05:30:30
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 18:55:00
Quote Anchor link
Hiervoor hebben wij toch echt meer informatie nodig zoals een deel van je script waarin dit o.a. voorkomt.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Hoi was ik al bang voor.ik neem aan dat je een kopie moet hebben van de sql script
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:20:00
Quote Anchor link
Laat maar is zien :)
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:21:00
Quote Anchor link
bericht is weg
Gewijzigd op 17/02/2006 20:00:00 door Rocky
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:30:00
Quote Anchor link
Dit zijn tabellen om in je database neer te zetten d.m.v. bijvoorbeeld PHPmyAdmin.

Heb je dit al wel is eerder gedaan?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Hoi
nee,pas mee bezig,maar het is wel super vervelend

dit allemaal is gemaakt met een auto install en na een paar dagen de error gaan geven en nu kan ik dit niet meer volgen hoeveel biedingen er binnen komen.
wat moet ik nog meer plaatsen om je op weg te helpen ?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Ik snap het.

Om de fout op te sporen zie je als melding dit:

mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2

Dus nu het sript waar je deze query maakt.
Hoe heten de files die je hebt?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Voor ik het vergeet die tabellen die je hier neer hebt gezet die hebben we verder niet meer nodig want als het goed is (en je zeg dat dit systeem heeft gewerkt) staan ze in je database.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:49:00
Quote Anchor link
oke
Gewijzigd op 05/03/2006 17:59:00 door Rocky
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:58:00
Quote Anchor link
ff een vraag
staat de fout ergens in de database of ? toch van de admin zelf
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Toon Records 0 - 0 (1 totaal, Query duurde 0.0002 sec)
SQL-query:
SELECT *
FROM `mp_biedingen`
LIMIT 0 , 30
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:35:00
Quote Anchor link
Wat is dat voor vreemde tekst die je net postte?
Kun je een relevant stukje netjes geformatteerde code posten?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:40:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat als ik op de server kijk in de SQL krijg ik een hoop zien als de databases.
De echte SQL die de gegevens op moet halen staan bij mijn weten alleen via de pagina biedingen.php. zie boven !
en in de datbase de SQL opvragen krijg je bovenstaand te zien. de onderste regels zijn alleen een bod op iets.
Je ziet ik heb er weinig ervaring in,maar geef de moed niet zo gauw op
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
Gegevens uit de DB halen doe je zo:

1) stel een query op
2) voer hem uit en check of hij gelukt is
3) haal de resultaten op met een van de fetch functies

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    // query
    $sql = "
        SELECT *
        FROM mp_biedingen
        LIMIT 0, 30"
;
    if (!($res = mysql_query ($sql))) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }

    else {
        while ($row = mysql_fetch_array ($res)) {
            // laat resultaten zien
        }
    }
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
je moet het sript ff posten. Oftewel bijv als je url is www.mijnpaginga.nl/biedingen.php
Staat op de server van je host een bestandje wat heet biedingen.php

Deze willen we zien. Maak wel ff de wachtwoorden als deze erin staat on****baar
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Dit is alles wat de de biedingen.php laat zien
die maakt volgens mij contact met de server om iets op te halen maar ziet de fout.
ik wordt niet vrolijk !!
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:32:00
Quote Anchor link
is dit gescrambled ofzo?
Waar heb je het script weg?
kun je met FTP op de server komen?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:34:00
Quote Anchor link
ja ik kan met ftp op de server
 
- SanThe -

- SanThe -

17/02/2006 21:36:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line

... at line ..... en om die regel gaat het dus. Post het script vanaf 3 regels vóór tot en met 3 regels ná het in de error vermelde line-nummer (regelnummer)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:37:00
Quote Anchor link
En je hebt het bieding.php script zo met FTP van je sever gehaald. En toen je het opende stond er dat met al die rare tekens?
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.