syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Rocky

Rocky

17/02/2006 18:36:00
Quote Anchor link
Hoi
wie kan mij uitleggen hoe ik dit kan oplossen ??
dit moet gegevens ophalen uit de database voor mijn admin.
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2
Beadnkt Ruud
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 18:19:03
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 18:55:00
Quote Anchor link
Hiervoor hebben wij toch echt meer informatie nodig zoals een deel van je script waarin dit o.a. voorkomt.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Hoi was ik al bang voor.ik neem aan dat je een kopie moet hebben van de sql script
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:20:00
Quote Anchor link
Laat maar is zien :)
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:21:00
Quote Anchor link
bericht is weg
Gewijzigd op 17/02/2006 20:00:00 door Rocky
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:30:00
Quote Anchor link
Dit zijn tabellen om in je database neer te zetten d.m.v. bijvoorbeeld PHPmyAdmin.

Heb je dit al wel is eerder gedaan?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Hoi
nee,pas mee bezig,maar het is wel super vervelend

dit allemaal is gemaakt met een auto install en na een paar dagen de error gaan geven en nu kan ik dit niet meer volgen hoeveel biedingen er binnen komen.
wat moet ik nog meer plaatsen om je op weg te helpen ?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Ik snap het.

Om de fout op te sporen zie je als melding dit:

mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2

Dus nu het sript waar je deze query maakt.
Hoe heten de files die je hebt?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Voor ik het vergeet die tabellen die je hier neer hebt gezet die hebben we verder niet meer nodig want als het goed is (en je zeg dat dit systeem heeft gewerkt) staan ze in je database.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:49:00
Quote Anchor link
oke
Gewijzigd op 05/03/2006 17:59:00 door Rocky
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:58:00
Quote Anchor link
ff een vraag
staat de fout ergens in de database of ? toch van de admin zelf
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Toon Records 0 - 0 (1 totaal, Query duurde 0.0002 sec)
SQL-query:
SELECT *
FROM `mp_biedingen`
LIMIT 0 , 30
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:35:00
Quote Anchor link
Wat is dat voor vreemde tekst die je net postte?
Kun je een relevant stukje netjes geformatteerde code posten?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:40:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat als ik op de server kijk in de SQL krijg ik een hoop zien als de databases.
De echte SQL die de gegevens op moet halen staan bij mijn weten alleen via de pagina biedingen.php. zie boven !
en in de datbase de SQL opvragen krijg je bovenstaand te zien. de onderste regels zijn alleen een bod op iets.
Je ziet ik heb er weinig ervaring in,maar geef de moed niet zo gauw op
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
Gegevens uit de DB halen doe je zo:

1) stel een query op
2) voer hem uit en check of hij gelukt is
3) haal de resultaten op met een van de fetch functies

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    // query
    $sql = "
        SELECT *
        FROM mp_biedingen
        LIMIT 0, 30"
;
    if (!($res = mysql_query ($sql))) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }

    else {
        while ($row = mysql_fetch_array ($res)) {
            // laat resultaten zien
        }
    }
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
je moet het sript ff posten. Oftewel bijv als je url is www.mijnpaginga.nl/biedingen.php
Staat op de server van je host een bestandje wat heet biedingen.php

Deze willen we zien. Maak wel ff de wachtwoorden als deze erin staat on****baar
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Dit is alles wat de de biedingen.php laat zien
die maakt volgens mij contact met de server om iets op te halen maar ziet de fout.
ik wordt niet vrolijk !!
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:32:00
Quote Anchor link
is dit gescrambled ofzo?
Waar heb je het script weg?
kun je met FTP op de server komen?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:34:00
Quote Anchor link
ja ik kan met ftp op de server
 
- SanThe -

- SanThe -

17/02/2006 21:36:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line

... at line ..... en om die regel gaat het dus. Post het script vanaf 3 regels vóór tot en met 3 regels ná het in de error vermelde line-nummer (regelnummer)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:37:00
Quote Anchor link
En je hebt het bieding.php script zo met FTP van je sever gehaald. En toen je het opende stond er dat met al die rare tekens?
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.