unexpected T_VARIABLE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 10:04:55
Quote Anchor link
Ik heb een probleem, ik heb een script gemaakt maar hij doet het niet meer en ik weet niet wat er fout zit, kan iemand me helpen.
Dit is de fout melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 55

Dit het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php include("../connection.php"); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
    <head>
        <title>Voetbalkampioenschap.nl | De site voor het laatste Eredivisie nieuws!</title>
        <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery.js"></script>    
        <link href="../css/basic.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="banner">
            <img id="bannerplaatje" src="../img/banner-small.jpg">
            <div id="menu">
                <div id="menuitems">
                    <ul>
                        <li><a href="index.php" title="Home"><span>Home</span></a></li>
                        <li><a href="wedstrijden.php" title="Overzicht van alle wedstrijden in de Eredivisie"><span>Wedstrijden</span></a></li>
                        <li><a href="nieuws.php" title="Het laatste nieuws over transfers, geruchten en meer!"><span>Nieuws</span></a></li>
                        <li><a class="current" href="clubs.php" title="Algemene informatie over alle clubs!"><span>Clubs</span></a></li>
                        <li><a href="login.php" title="Inloggen"><span>Inloggen</span></a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            </div>
            
        </div>
            <div id="content">
                <div id="welkom">
                
                <h2>gegevens van de Clubs</h2>
                </div>
                </div>
                <?php
$resultaat
= mysql_query("SELECT naam_club,speelstad,naam_stadion,opgericht,stadion_grote,landstitels FROM gegevens_club where naam_club = 'Ajax'");

        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
        {
    
            echo("Geen resultaten gevonden");
            }

            else
            {
            ?>

            <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>Naam van de club</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>speelstad</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>naam_stadion</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>opgericht</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>stadion_grote</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>landtitels</strong></td>
</tr>
<?php
$naam_club
= 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'
$opgericht = 'opgericht'
$stadion_grote = 'stadion_grote'
$landstitels = 'landtitels'
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat))
  {

    ?>

  <tr><td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_club");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$speelstad");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_stadion");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$opgericht");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$stadion_grote");?> M</td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$landtitels");?> M</td>
    </tr>
        <?php    
        }
        }

 
    mysql_close($verbind) or die("Het leggen van de verbinding met de MySQL-server is mislukt!");
?>

</table>



                    
                    <div id="footer">
            </div>
    </body>
</html>


Code tags toegevoegd, doe dat in't vervolg zelf. En je titel trok er ook niet op. Dat is toch geen duidelijke titel?[/modedit]
Gewijzigd op 07/01/2011 10:20:12 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:40:11
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 10:13:35
Quote Anchor link
wat dacht je van [.code][./code] tags?
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 10:17:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$naam_club
= 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'
$opgericht = 'opgericht'
$stadion_grote = 'stadion_grote'
$landstitels = 'landtitels'
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat))
  {

    ?>


Wat dacht je van ; na je regels?

Daarnaast zou ik er voor kiezen om bepaalde delen in losse pagina's te zetten (zoals de header van de pagina, omdat die volgens mij voor elke subpagina hetzelfde zal zijn. Scheelt je aanpas-werk.
Succes
Gewijzigd op 07/01/2011 10:19:06 door Mathijs van der Hurk
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/01/2011 10:18:34
Quote Anchor link
Plaats code aub tussen [.code] [/.code] tags (zonder .)
De foutmelding geeft aan wat / waar het fout gaat.
Dus zoeken op/rond regel 55:

$naam_club = 'naam_club'
$speelstad = 'speelstad'
$naam_stadion = 'naam_stadion'

kan het zijn dat ; op regeleinde ontbreekt?
 
Write Down

Write Down

07/01/2011 10:25:08
Quote Anchor link
@Obelix en Idefix Nice one xD!

@TS, ik denk dat je dit soort problemen kan vermijden door een goede editor te gebruiken. Bijvoorbeeld Netbeans (de link is de versie die enkel geschikt is voor PHP, zie overzicht website). Wanneer je bij deze editor ; vergeet, zal deze dat aangeven. Overigens geldt dat voor alle fouten tegen de PHP-regels. Het enige wat je dan van fouten nog kan tegenkomen is logische fouten die jezelf hebt gemaakt.

Bespaart je heel wat tijd.
Gewijzigd op 07/01/2011 10:25:51 door Write Down
 
Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 10:42:18
Quote Anchor link
oke alvast bedankt en sorry dat ik ze niet tussen code tags had gezegd zag ze niet als snel toets en was het vergeten. Maar ik heb die dingen aangepast maar nu zit er in regel 41 iets fout. en ik weet weer niet wat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85

<?php include("../connection.php"); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
    <head>
        <title>Voetbalkampioenschap.nl | De site voor het laatste Eredivisie nieuws!</title>
        <link href="../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery.js"></script>    
        <link href="../css/basic.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
            <div id="banner">
            <img id="bannerplaatje" src="../img/banner-small.jpg">
            <div id="menu">
                <div id="menuitems">
                    <ul>
                        <li><a href="index.php" title="Home"><span>Home</span></a></li>
                        <li><a href="wedstrijden.php" title="Overzicht van alle wedstrijden in de Eredivisie"><span>Wedstrijden</span></a></li>
                        <li><a href="nieuws.php" title="Het laatste nieuws over transfers, geruchten en meer!"><span>Nieuws</span></a></li>
                        <li><a class="current" href="clubs.php" title="Algemene informatie over alle clubs!"><span>Clubs</span></a></li>
                        <li><a href="login.php" title="Inloggen"><span>Inloggen</span></a></li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
            </div>
            
        </div>
            <div id="content">
                <div id="welkom">
                
                <h2>gegevens van de Clubs</h2>
                </div>
                </div>
                <?php
$resultaat
= mysql_query("SELECT naam_club,speelstad,naam_stadion,opgericht,stadion_grote,landstitels FROM gegevens_club where naam_club = 'Ajax'");

        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
        {
    
            echo("Geen resultaten gevonden");
            }

            else;
            {

            ?>

            <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>Naam van de club</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>speelstad</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>naam_stadion</strong></td>
<td width="20%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>opgericht</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>stadion_grote</strong></td>
<td width="10%" align="center" bgcolor="#E6E6E6"><strong>landtitels</strong></td>
</tr>
<?php
$naam_club
= 'naam_club';
$speelstad = 'speelstad';
$naam_stadion = 'naam_stadion';
$opgericht = 'opgericht';
$stadion_grote = 'stadion_grote';
$landstitels = 'landtitels';
while(list($naam_club,$speelstad,$naam_stadion,$opgericht,$stadion_grote,$landstitels) = mysql_fetch_row($resultaat));
  {

    ?>

  <tr><td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_club");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$speelstad");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$naam_stadion");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$opgericht");?></td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$stadion_grote");?> </td>
    <td bgcolor="#FFFFFF"><?php echo("$landtitels");?> </td>
    </tr>
        <?php    
        }
        }

 
    mysql_close($verbind) or die("Het leggen van de verbinding met de MySQL-server is mislukt!");
?>

</table>



                    
                    <div id="footer">
            </div>
    </body>
</html>


Toevoeging op 07/01/2011 10:42:56:

oh die ; had ik er effe achtergezet om te kijken of dat het verhielp maar probleem bleef het zelfde.
 
Jens V

Jens V

07/01/2011 10:46:32
Quote Anchor link
Als je eens fatsoenlijk je code gaat indenteren, dan ga je al sneller zien waar er een fout kan zitten. Waarschijnlijk zal je wel ergens een accolade vergeten zijn of te veel hebben.

Zonder foutmelding kunnen we overigens niet veel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2011 10:50:19
Quote Anchor link
Fratsen als dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo("$naam_club");?>

moeten zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>

Variabelen horen ook buiten quotes.
Gewijzigd op 07/01/2011 10:50:41 door - Ariën -
 
John Cena

John Cena

07/01/2011 10:50:47
Quote Anchor link
Kun je uberhaubt PHP....?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/01/2011 10:51:23
Quote Anchor link
Je plaatst nu volgens mij ; op plaatsen waar het niet hoort.
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 10:52:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>


kan zelfs als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php=$naam_club;?>
 
Jens V

Jens V

07/01/2011 10:56:45
Quote Anchor link
Mathijs van der Hurk op 07/01/2011 10:52:28:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam_club; ?>


kan zelfs als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php=$naam_club;?>


Maar 't is niet dat dat overzichtelijker is.
 
Mathijs van der Hurk

Mathijs van der Hurk

07/01/2011 11:04:03
Quote Anchor link
Jens V op 07/01/2011 10:56:45:
Maar 't is niet dat dat overzichtelijker is.


Dat klopt, maar zijn hele code is niet echt overzichtelijk. :-)
 
Tikkes C

Tikkes C

07/01/2011 11:12:01
Quote Anchor link
Regel 37:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
?>


verander de ; door {

---

regel 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while(list($naam_club,....) = mysql_fetch_row($resultaat));
?>


verander de ; door {


---

; : hiermee sluit je statements niet af, enkel echo's, benoemen van variabelen, enzovoort...

{ : dit opent een "check" statement, if,while,do while, for, foreach, ...
deze dienen ook gesloten te worden door }

bekijk de tutorial om te starten met php op deze site, hier leer je veel van en is zeker aan te raden als beginner.


@al de rest: Je kan ook gewoon helpen in plaats van hem af te breken. Je bent zelf ook ooit ergens moeten beginnen.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2011 11:12:59
Quote Anchor link
Puntkomma op regel 38 hoort daar niet.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 11:25:07
Quote Anchor link
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2011 11:32:32
Quote Anchor link
Teun Hesseling op 07/01/2011 11:25:07:
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;

Spuit elf :-P
 
Huibert linden

huibert linden

07/01/2011 11:33:39
Quote Anchor link
Tikkes C op 07/01/2011 11:12:01:
Regel 37:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
?>


verander de ; door {

---

regel 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while(list($naam_club,....) = mysql_fetch_row($resultaat));
?>


verander de ; door {


---

; : hiermee sluit je statements niet af, enkel echo's, benoemen van variabelen, enzovoort...

{ : dit opent een "check" statement, if,while,do while, for, foreach, ...
deze dienen ook gesloten te worden door }

bekijk de tutorial om te starten met php op deze site, hier leer je veel van en is zeker aan te raden als beginner.


@al de rest: Je kan ook gewoon helpen in plaats van hem af te breken. Je bent zelf ook ooit ergens moeten beginnen.


Kijk die {} tekens had ik er al staan die staan een regel er onder (dat maakt niet uit toch?) maar als ik die ; weer weghaal, krijg ik weer 2 foutmeldingen dus ik ging er van 2 naar 1 dus dacht even dat ik verder was. maar dan hou ik deze 2 foutmeldingen.


Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 37

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ajax/domains/voetbalkampioenschap.nl/public_html/clubs/ajax.php on line 60

kijk ik ben hier al een maand mee bezig (met de site dan) en moet het volgende week afhebben daarom vraag ik het nu hier. En van php snap ik wel wat maar nog niet alles nee.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2011 11:41:45
Quote Anchor link
Je query zal mislukt zijn. Bouw eens een nette foutafhandeling in dan zie je precies wat er fout gaat.
 
Justin S

Justin S

07/01/2011 11:43:30
Quote Anchor link
Nou dan heb je een hoop te leren...

Deze klopt ook niet, regel 37
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if (mysql_num_rows($resultaat) > 0);
                {
    
                    echo("Geen resultaten gevonden");
                 }

?>



Je zegt dus hier:
Als de query meer dan 0 resultaten weergeeft, echo ik aan de bezoeker dat er geen resultaten gevonden zijn.. Logisch?
Ik zou het eens opnieuw op gaan bouwen.. Dit is bagger
Gewijzigd op 07/01/2011 11:44:27 door Justin S
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

07/01/2011 11:44:15
Quote Anchor link
- Aar - op 07/01/2011 11:32:32:
Teun Hesseling op 07/01/2011 11:25:07:
verder lijken 64 tot 69 ook niet kloppen vervang
echo("$speelstad");
eens door
echo $speelstad;

Spuit elf :-)


huh... kan haast zweren dat mijn reactie vlak achter zijn code en nog voor die van jouw kwam... naja zal wel
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.