Upload scriptje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/06/2015 22:21:18
Quote Anchor link
Welke code heb je nu, en wat gaat er fout? Kan je misschien wat concreter zijn?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:24:02
 
Sander Jansen

Sander Jansen

29/06/2015 22:23:44
Quote Anchor link
nou ik ben steeds opnieuw begonnen van het bestaande skript en vanuit daar dingen geprobeerd... en als het fout ging... weer clean en dan wat anders proberen... dus heb niet echt een andere versie...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/06/2015 22:26:10
Quote Anchor link
Werkt dit voorbeeld dan niet?

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/upload-scriptje/98165/1/#706022
Alleen nog even een unieke naam verzinnen voor de uploads.
Gewijzigd op 29/06/2015 22:27:23 door - Ariën -
 
Sander Jansen

Sander Jansen

29/06/2015 22:28:17
Quote Anchor link
dit is de code die ik nu aan het gebruiken ben ... het probleem is dat deze files vervangt... dus het idee was dat er indien bestaand, er een 1-tje achter de naam gezet wordt...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/06/2015 22:33:11
Quote Anchor link
Dat legt Ivo daarboven toch al uit? Probeer het eens in te bouwen.

Komt er feitelijk op neer dat je $sometarget de juiste map/bestandsnaam moet geven.
 
Sander Jansen

Sander Jansen

29/06/2015 22:38:19
Quote Anchor link
dat is net wat mij niet wil lukken... op het moment dat ik extra dingen erin ga zetten dan werkt het niet meer omdat mijn huidige skript niet met variable werkt... of in ieder geval niet op de manier hoe ik het aan het proberen ben... dat is ook de rede dat ik nog steeds aan het vragen ben of iemand het voor me kan doen...

ik heb telkens ruzie met de " en ' dingetjes en gewoon syntax fouten...
Gewijzigd op 29/06/2015 22:39:36 door Sander Jansen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/06/2015 22:49:15
Quote Anchor link
Even uit mijn hoofd, ongetest.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

// A list of permitted file extensions
$allowed = array('png', 'jpg', 'gif');

if(isset($_FILES['upl']) && $_FILES['upl']['error'] == 0){

    $extension = pathinfo($_FILES['upl']['name'], PATHINFO_EXTENSION);

    if(!in_array(strtolower($extension), $allowed)){
        echo '{"status":"error"}';
        exit;
    }


    $counter = 1;
    $sometarget= 'uploads/'.$_FILES['upl']['name'];
    $target = $sometarget;

    while(file_exists($sometarget)) {
      $sometarget = $target . $counter;
      $counter++;
    }

    if(move_uploaded_file($_FILES['upl']['tmp_name'], $sometarget)){
        echo '{"status":"success"}';
    }
else {
        echo '{"status":"error"}';
        exit;
    }
}


echo '{"status":"error"}';
exit;
?>
 
Sander Jansen

Sander Jansen

29/06/2015 23:55:04
Quote Anchor link
dit is inderdaad wat het idee was... het enigste nadeeltje is dat het .jpg1, .jpg2 wordt maar ben al lang blij dat ik niets meer kwijt raak...

bedankt voor de moeite :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 00:24:24
Quote Anchor link
Lijn 20: $counter en $target omwisselen.
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 00:33:51
Quote Anchor link
als ik dat doe dan wordt alleen de eerste opgeslagen en elke dubbele wordt niks mee gedaan? hij vervangt niet maar er wordt ook geen "nieuwe" file aangemaakt...

ik heb gedaan:
van:
$sometarget = $target . $counter;
naar:
$sometarget = $counter . $target;
Gewijzigd op 30/06/2015 00:35:05 door Sander Jansen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 00:35:58
Quote Anchor link
Ach ja, logisch, dan moet je even het pad uit $sometarge exploden of met array_pop() de bestandsnaam ophalen, en daar die $counter voorzetten. Je hebt er immers niks aan als die prefix voor het pad komt ;-)
Gewijzigd op 30/06/2015 00:36:40 door - Ariën -
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 00:48:12
Quote Anchor link
moet het dan zoiets worden als:

$pad = explode(" ", $sometarget);
$sometarget = $counter . $pad;


ahhh volgens mij klopt er helemaal niks van... ik moet echt eens php op gaan pakken... sorry -.-
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 00:49:03
Quote Anchor link
Waarom explode je op spaties? Een pad bestaat uit slashes.
Gewijzigd op 30/06/2015 00:58:30 door - Ariën -
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 01:02:06
Quote Anchor link
dat is wat ik bedoel... ik kan het niet schrijven... alleen lezen zolang t simpel blijft... het stond zo in het voorbeeld en heb de variable aangepast...

voor hoe ik het script lees, is $sometarget en $target het zelfde... en in welke volgorde dan het pas en de bestandsnaam erin staan en onderscheiden worden ... geen idee...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 01:04:02
Quote Anchor link
Op dat punt kan het geen kwaad het één en ander te echo'en.
Zo weet je precies hoe de structuur opgebouwd wordt.
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 01:07:57
Quote Anchor link
ik ga zeker php op pakken en gewoon dingen proberen... maar dan zal ik van voor af aan moeten beginnen... zou je me misschien nog een beetje willen helpen en de code geven? dan kan ik dit project tenminste afronden...


en het helpt niet echt dat ik wel basic ken... veel dingen komen overeen met php qua standaard dingen zoals variablen en if, then, when enzo... maar zodra het specifieken php dingen worden dan ben ik echt de draad kwijt...
Gewijzigd op 30/06/2015 01:09:17 door Sander Jansen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 01:10:38
Quote Anchor link
Zet eerst eens op een rijtje wat de waardes van de variabelen zijn. ;-)
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 01:22:17
Quote Anchor link
$allowed \\toegestane extensies
$_files \\idere losse upload file?
$extension \\ de extensie van de file
$counter \\ het volgnummer indien nodig
$sometarget \\het doel pad en de bestandsnaam
$target \\gelijk aan $sometarget?
wanneer bestaand:
$sometarget \\ wordt $target (pad+naam) + $counter (volgnummer)
$counter \\ indien nodig +1

zoiets?
 
Ivo P

Ivo P

30/06/2015 02:36:25
Quote Anchor link
$target zit erin, omdat je anders iets krijgt als

foto.jpg bestaat > foto.jpg1

bestaat ook, dus foto.jpg11
etc

dus je moet even vasthouden wat de eerste naam is die je script wil gebruiken.

zie ook http://php.net/pathinfo om de filename en het path uit elkaar te trekken zonder te exploden.
 
Sander Jansen

Sander Jansen

30/06/2015 12:11:17
Quote Anchor link
$path = pathinfo($sometarget);
$filename = $path['filename'];
$sometarget = $filename . $counter;

iets in deze richting?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.