Verzend knop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dennis

Dennis

24/12/2007 16:01:00
Quote Anchor link
Ik zoek een code voor een email verzend knop voor op me site
als je op zon knop drukt dat er dan het bovenstaande forumulier word verzonden
ik heb zelf gemaakt maar hij verzend niet
de code is waarschijnlijk niet goed iemand ideen?
de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<P>Wat je wilt worden:<SELECT style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" name=newwindowKeuzelijst> <OPTION value="" selected>mod</OPTION><OPTION value="">admin</OPTION><OPTION value="">nieuws reporter</OPTION><OPTION value="">catologus medewerker</OPTION><OPTION value="">Habbosafari X</OPTION></SELECT></P>
<P>Je habbonaam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Je habbosafari naam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Waarom je dit wilt worden<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH: 330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA></P>
<P>&nbsp;</P>
<P><INPUT id=verzendKnop style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie"></P>
<DIV id=antwoordTekst style="DISPLAY: none"><!-- Begin_system<LINK href="http://everyoneweb.com/WA/datafilesLaatje10zien/WeergaveStyles_Body.css" type=text/css rel=stylesheet>We hebben je Solicitatie ONTVANGEN! End_system !--></DIV>

Als je op verzenden drukt krijg ik geen mail
sterker nog het word niet geopent
wat geopent hoort te worden
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:31:01
 
PH-MJS

PH-MJS

24/12/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Post de functie verstuurFormulier is.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Gebruik en om je script heen.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:20:00
Quote Anchor link
San dat werkt niet
ph het is een enkele pagina
enig ideeën verder?
 
- -

- -

24/12/2007 16:21:00
Quote Anchor link
SanThe wil jij er even code tags omheen zetten voor Dennis?

En post je javascript eens Dennis want hier kunnen we niets mee ;)

Edit:
Excuses
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
het is gewoon simpel gemaakt geen java ofzo
Edit:

Deze code hadden we al. Is dus verwijderd.
En gebruik bij de code-tags [ en ] haken en geen < en >.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- -

- -

24/12/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

24/12/2007 16:37:00
Quote Anchor link
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:39:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.12.2007 16:25:
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.

excuus. Als ik op de knop druk werkt het gewoon niet dan zend ie niets er staat onderaan windows explorer fout op pagina
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:35:
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" value="Stuur je sollicitatie!" class="button" onclick="this.form.submit();">

CSS code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
input.button {
border-style: solid;
border-width: 1px;
border-color: #000;
background-color: #999;
color: #000;
}

Klaar zijn we. Je hebt een knopje, je post naar mail.php,
en op mail.php verwerk je de gegevens en verstuur je ze naar je mailaccount
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Paradox ™. schreef op 24.12.2007 16:37:
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"

Dit heb ik aangepast
het maakt niet uit
de code werkt nog steeds niet
heb er een stuk uitgehaald
wat opzicht niet nodig is,
 

24/12/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Kruidnootje.nl schreef op 24.12.2007 16:30:
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?

Hier heb je nog niet op gereageert. Dit is waarschijnlijk het probleem. Die knop werkt niet, wat moet die knop doen? Dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<INPUT id=verzendKnop onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie">

Hij moet dus als er op gedrukt is, een javascriptje uitvoeren (verstuurformulier). Daar gaat het de fout in.

Plaat dus effe dat VerstuurFormulier gedoe.

Edit: Ik had ipv een [/quote]. De phphulp ubb parser vond dat blijkbaar niet zo fijn, en liet maar een deel van mijn post achterwegen. Zo klopt ie weer. (Als je op quote had gedrukt had je gezien dat er meer stond :-) ).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:58:00
Quote Anchor link
heb geen ervaring met javascript..
 
- -

- -

24/12/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Ja waarom zeg je dan dat je het zelf heb gemaakt :s

Anyhow, plaats je javascript
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:58:
heb geen ervaring met javascript..

Dat wordt niet gevraagd. Het Javascriptje wordt gevraagd.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:05:00
Quote Anchor link
de code heb ik via vakken te plaatsen gemaakt
meer niet,
geen java niets :P
gewoon codes voor vakken gebruiken like:

<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH:330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA>

en:

<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:07:00
Quote Anchor link
onBlur() is Javascript.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:19:00
Quote Anchor link
ik snap het niet,wat er aan fout is
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.