Verzend knop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dennis

Dennis

24/12/2007 16:01:00
Quote Anchor link
Ik zoek een code voor een email verzend knop voor op me site
als je op zon knop drukt dat er dan het bovenstaande forumulier word verzonden
ik heb zelf gemaakt maar hij verzend niet
de code is waarschijnlijk niet goed iemand ideen?
de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<P>Wat je wilt worden:<SELECT style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" name=newwindowKeuzelijst> <OPTION value="" selected>mod</OPTION><OPTION value="">admin</OPTION><OPTION value="">nieuws reporter</OPTION><OPTION value="">catologus medewerker</OPTION><OPTION value="">Habbosafari X</OPTION></SELECT></P>
<P>Je habbonaam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Je habbosafari naam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"></P>
<P>Waarom je dit wilt worden<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH: 330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA></P>
<P>&nbsp;</P>
<P><INPUT id=verzendKnop style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana" onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie"></P>
<DIV id=antwoordTekst style="DISPLAY: none"><!-- Begin_system<LINK href="http://everyoneweb.com/WA/datafilesLaatje10zien/WeergaveStyles_Body.css" type=text/css rel=stylesheet>We hebben je Solicitatie ONTVANGEN! End_system !--></DIV>

Als je op verzenden drukt krijg ik geen mail
sterker nog het word niet geopent
wat geopent hoort te worden
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:49:46
 
PH-MJS

PH-MJS

24/12/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Post de functie verstuurFormulier is.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Gebruik en om je script heen.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:20:00
Quote Anchor link
San dat werkt niet
ph het is een enkele pagina
enig ideeën verder?
 
- -

- -

24/12/2007 16:21:00
Quote Anchor link
SanThe wil jij er even code tags omheen zetten voor Dennis?

En post je javascript eens Dennis want hier kunnen we niets mee ;)

Edit:
Excuses
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
het is gewoon simpel gemaakt geen java ofzo
Edit:

Deze code hadden we al. Is dus verwijderd.
En gebruik bij de code-tags [ en ] haken en geen < en >.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:25:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- -

- -

24/12/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

24/12/2007 16:37:00
Quote Anchor link
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:39:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.12.2007 16:25:
Dennis schreef op 24.12.2007 16:20:
San dat werkt niet

Het is geen San maar SanThe.
En dat geldt ook voor Kruidnootje.nl

En zie je eerste, gewijzigde, post. Wat zou er niet aan werken?

Edit:
Ik heb je volgende post met nogmaals dezelfde code verwijderd.
Leer posten, lees de FAQ's eens door.

excuus. Als ik op de knop druk werkt het gewoon niet dan zend ie niets er staat onderaan windows explorer fout op pagina
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:35:
Wesley schreef op 24.12.2007 16:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input blabla="iets" onclick="this.form.submit();">


Mischien werkt dat. *gebruikt hem bij iets anders met onChange*
Dit zou ook moeten werken though..

EDIT: Gebruik php $_POST en op mail.php verwerk je het formulier oid..


kep het id dat dat niet werkt omdat het een Vak is om in te schrijven ik wil een knop
bedankt voor de moeite


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" value="Stuur je sollicitatie!" class="button" onclick="this.form.submit();">

CSS code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
input.button {
border-style: solid;
border-width: 1px;
border-color: #000;
background-color: #999;
color: #000;
}

Klaar zijn we. Je hebt een knopje, je post naar mail.php,
en op mail.php verwerk je de gegevens en verstuur je ze naar je mailaccount
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Paradox ™. schreef op 24.12.2007 16:37:
bij je knop staat dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type=button
moet dat niet dit worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
type="button"

Dit heb ik aangepast
het maakt niet uit
de code werkt nog steeds niet
heb er een stuk uitgehaald
wat opzicht niet nodig is,
 

24/12/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Kruidnootje.nl schreef op 24.12.2007 16:30:
Misschien ligt het aan die javascriptfunctie?

Hier heb je nog niet op gereageert. Dit is waarschijnlijk het probleem. Die knop werkt niet, wat moet die knop doen? Dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<INPUT id=verzendKnop onclick="VerstuurFormulier('mailto:[email protected]')" type=button value="Stuur Solicitatie">

Hij moet dus als er op gedrukt is, een javascriptje uitvoeren (verstuurformulier). Daar gaat het de fout in.

Plaat dus effe dat VerstuurFormulier gedoe.

Edit: Ik had ipv een [/quote]. De phphulp ubb parser vond dat blijkbaar niet zo fijn, en liet maar een deel van mijn post achterwegen. Zo klopt ie weer. (Als je op quote had gedrukt had je gezien dat er meer stond :-) ).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 16:58:00
Quote Anchor link
heb geen ervaring met javascript..
 
- -

- -

24/12/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Ja waarom zeg je dan dat je het zelf heb gemaakt :s

Anyhow, plaats je javascript
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 24.12.2007 16:58:
heb geen ervaring met javascript..

Dat wordt niet gevraagd. Het Javascriptje wordt gevraagd.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:05:00
Quote Anchor link
de code heb ik via vakken te plaatsen gemaakt
meer niet,
geen java niets :P
gewoon codes voor vakken gebruiken like:

<TEXTAREA onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="WIDTH:330px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 59px" rows=3 cols=40> </TEXTAREA>

en:

<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:07:00
Quote Anchor link
onBlur() is Javascript.
 
Dennis

Dennis

24/12/2007 17:19:00
Quote Anchor link
ik snap het niet,wat er aan fout is
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.