[Volgende versie] Ideetje!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- -

- -

02/06/2008 22:19:00
Quote Anchor link
Wellicht is het een idee om in de volgende versie een categorie als "Betaalde aanvragen" aan te maken. Hier kan men een bericht plaatsen om een script door iemand op maat aan te laten maken.

Om er een leuke twist aan te geven, mag niet iedereen op zo'n topic reageren. Aangezien het toch om betaalde opdrachten gaan, moet er natuurlijk wel degelijk kwaliteit worden geleverd. Wellicht is het een idee om dan ook een karma systeem in te bouwen, waarop mensen elkaar kunnen "raten". Op deze manier kun je dan ook zien of iemand betrouwbaar is ja of nee. Elke maand mag je één iemand een karma punt geven, om misbruik te voorkomen. Verder moet diegene die een karma punt geeft, ook een goede reden geven.

Uiteraard snap ik ook wel, dit systeem is natuurlijk niet 100% maar geeft mensen wel een idee hoe iemand is.

Aangezien Bas nog steeds (en nee, dat bedoel ik zeker niet op een negatieve manier!!) bezig is met de nieuwe versie, is het wellicht nog in te bouwen...

Graag hoor ik ook van anderen de mening hierover, en natuurlijk ook die van Bas en anderen die te maken hebben met de nieuwe versie, wat zij hier van vinden.

Greetz,
Chris H.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:24:49
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

02/06/2008 22:23:00
Quote Anchor link
En stel nu dat er een of andere php expert zich aanmeld op php-hulp, en die ziet een opdracht staan, die denk van,,
Oh leuk, laat ik daar eens op reageren!!

Blijkt dus dat hij dat niet kan, omdat hij nog nieuw is,,
Daar gaat een goed lid..

Ach jah, dit is mijn mening, PhpHulp is geen spel of iets dergelijks.
En wou je trouwens al die redenen gaan controleren?
Dan weet ik zeker dat jij die taak op je gaat krijgen.
 
Gerben G

Gerben G

02/06/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Daar hebben we toch de vacatures voor?
 
B a s
Beheerder

B a s

02/06/2008 22:29:00
Quote Anchor link
Tis opzich wel een geinig idee, ben wat ziek atm, zal er ff over nadenken! Ik heb afgelopen vrijdag wat regels voor een user rating class geschreven, dus het is sowieso nog in te bakken :)
 
- -

- -

02/06/2008 22:33:00
Quote Anchor link
Geweldig, 3 reacties in 10 minuten!

@Nico: Ja tuurlijk, daar heb je gelijk in. Die zou natuurlijk nog wel de topic starter kunnen PM-en ;)

@Donhertog: Vacatures is (dacht ik tenminste) meer voor echte vacatures, een echt baantje. Een categorie als dit is er nog niet, zou natuurlijk wel erg handig zijn om een echte vacature en een eenmalig iets uit elkaar te kunnen houden.

@Bas: Geweldig, mijn idee komt precies op het juiste moment! Wel minder dat je ziek bent (beetje offtopic mag toch wel ;) haha)
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

02/06/2008 23:04:00
Quote Anchor link
Betaalde aanvragen lijkt me een goed idee. Maar om nou 1 iemand een punt per maand te geven lijkt me een iets minder goed idee.

Je zou ook iets kunnen maken dat de opdrachtgever, na voltooien (of mogelijke eerdere annulering) van het project, kan aangeven of hij tevreden was of niet. Dan kan je, naar mijn mening, veel beter vergelijk dan als mensen in het wilde weg punten gaan uitdelen.
De opdrachtgever hoeft alleen maar te kijken of er slechte opmerkingen door vorige opdrachtgevers zijn geplaatst en dan heeft hij/zij ook een goed beeld.
 

02/06/2008 23:32:00
Quote Anchor link
iChris(); schreef op 02.06.2008 22:33:
@Nico: Ja tuurlijk, daar heb je gelijk in. Die zou natuurlijk nog wel de topic starter kunnen PM-en ;)

Dan overrule je je eigen rulez :-).


Fréek schreef op 02.06.2008 23:04:
Betaalde aanvragen lijkt me een goed idee. Maar om nou 1 iemand een punt per maand te geven lijkt me een iets minder goed idee.

Idd...

Fréek schreef op 02.06.2008 23:04:
Je zou ook iets kunnen maken dat de opdrachtgever, na voltooien (of mogelijke eerdere annulering) van het project, kan aangeven of hij tevreden was of niet. Dan kan je, naar mijn mening, veel beter vergelijk dan als mensen in het wilde weg punten gaan uitdelen.
De opdrachtgever hoeft alleen maar te kijken of er slechte opmerkingen door vorige opdrachtgevers zijn geplaatst en dan heeft hij/zij ook een goed beeld.

Mjah, is weet niet of die opdrachtgever weet dat bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$id
= $_GET['id'];
$naam = $_GET['naam'];

$query = "SELECT * FROM gebruikers WHERE id=$id AND naam=$naam";

$result = mysql_query($query);

while (list($naam, $adres, $email, $gbdatum) = mysql_fetch_row($result)) {
    echo $naam;
    echo $adres;
    echo $email;
    echo $gbdatum;
}


mysql_free_result($result);
?>

niet echt geweldig is om op je site te hebben. (Ik heb geen id of het werkt, of whatever, maar zoiets doen ze bij mij op school....)
Mjah, dit is zo'n punt van iedere idioot kan zich aanbieden als scripter, en dat maken. Ik weet niet goed wat een oplossing zou zijn.
Natuurlijk kan de opdrachtgever wel aangeven of hij tevreden was over hoe het hele process ging...

Offtopic: Komen er ook emoticons?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Crispijn -

Crispijn -

03/06/2008 07:16:00
Quote Anchor link
nee, geen emoticons hoop ik. Dat doet echt af aan de inhoud! Gewoon soms een lekker subtiele ;) of :) is hier voldoende hoor!
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

03/06/2008 09:12:00
Quote Anchor link
Het lijkt me beter dat op reacties een waardering gegeven mag worden. Iets als "Positieve reactie" en "Negatieve reactie".

Score = 100% + ((aantal positieve reacties / aantal reacties) * 100%) - ((aantal negatieve reacties / aantal reacties) * 100%)

Maximale score van 200%
Gemiddelde score van 100%
Minimale score van 0%
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

03/06/2008 09:44:00
Quote Anchor link
Zo'n rating systeem heeft Tweakers toch ook? als de waarde van de post weinig is wordt deze -1 geflagt en wordt deze uiteindelijk niet meer weergegeven(tenzij je dat zou willen door op een knopje te klikken oid).
 

03/06/2008 10:00:00
Quote Anchor link
Een stukje voor betaalde aanvragen is prima mogelijk. Echter vind ik het ratingsysteem niet echt waterdicht. Een nieuw lid die een opdracht ziet waar hij/zij voor geknipt is kan dus niet reageren, terwijl dit juist interessant kan zijn. Ook zal men snel iemand beoordelen op zijn persoonlijkheid (onbewust) en zullen de iets minder sympathieken onder ons een opdracht mis kunnen lopen. Om iedereen gelijke kansen te geven moet je dat niet doen. Er komt een user-rating systeem en dan kan de 'aanvrager' zelf beslissen of hij waarde hecht aan die waardering of niet. Als ik een sollicitatieprocedure zou starten vind ik het ook niet fijn als iemand anders voor mij bepaald welke brieven ik wel en niet te zien krijg ongeacht wat iemand kan.

Nadeel van betaalde aanvragen is het feit dat we over een forum praten. Wanneer iemand een stuk code 'aanschaft' kan dit dus niet vrij verspreid worden via het forum, omdat zo een ander kan profiteren van code waar een ander voor betaald heeft. Als je de code gaat afschermen of gaat opsturen is de kracht van een forum weg... Dan kan je inderdaad beter het vacaturestuk gebruiken en dan noem je een aanvraag gewoon een opdracht ;p

Denk dus niet dat het zoveel toegevoegde waarde heeft + zo raken de onbetaalde aanvragen mogelijk ondergesneeuwd, wat de toegankelijkheid van dit forum niet ten goede komt.
 
- -

- -

03/06/2008 11:16:00
Quote Anchor link
Onbetaalde aanvragingen blijven hier altijd komen. Meestal 12-14 jarigen die geen geld hebben maar wel een specifiek script willen.

Een betaald script is 99/100 keer niet voor het publiek bestemd, in ieder geval niet bij de opdrachten die ik heb gehad.

Het is toch echt zo, René D. dat je altijd contact met elkaar opzoekt buiten het forum. Het forum is er alleen als tussenpersoon.
 
B a s
Beheerder

B a s

03/06/2008 12:04:00
Quote Anchor link
Als je gaat kijken naar open source, vind ik wel dat alles dat op PHPhulp gepost wordt, ook toegankelijk moet zijn voor de community. Het idee is echter niet zo gek, kijk eens naar www.bouwsamen.nl waar opdrachtgevers en aannemers samen komen.

Een dergelijk idee zou wel kunnen uitpakken iChris(), maar denk dat dit dan op een andere website moet gebeuren die daar speciaal voor is opgezet. Wat René schrijft over de code die dan niet verspreid kan worden vind ik een groot nadeel.

Edit: bouwsamen is een idee zoals die van jou, alleen zie ik dat hij niet echt werkt met succesverhalen uit 2005 |:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B a s
 
Winston Smith

Winston Smith

03/06/2008 12:10:00
Quote Anchor link
Quote:
Als je gaat kijken naar open source, vind ik wel dat alles dat op PHPhulp gepost wordt, ook toegankelijk moet zijn voor de community.
Behalve de code van PHPhulp zelf natuurlijk... ;)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

03/06/2008 12:43:00
Quote Anchor link
Kasper schreef op 03.06.2008 12:10:
Quote:
Als je gaat kijken naar open source, vind ik wel dat alles dat op PHPhulp gepost wordt, ook toegankelijk moet zijn voor de community.
Behalve de code van PHPhulp zelf natuurlijk... ;)


:) net wat ik dacht
 
- -

- -

03/06/2008 12:44:00
Quote Anchor link
Offtopic @ Kasper: Als PHPhulp.nl Open Source zou zijn, zouden we nog meer bugs vinden ;-)

@Bas: Ik kan me niet voorstellen dat alles wat jij voor je klanten heb gemaakt, open source is uitgegeven ;-)
 

03/06/2008 13:40:00
Quote Anchor link
iChris(); schreef op 03.06.2008 12:44:
Offtopic @ Kasper: Als PHPhulp.nl Open Source zou zijn, zouden we nog meer bugs vinden ;-)

@Bas: Ik kan me niet voorstellen dat alles wat jij voor je klanten heb gemaakt, open source is uitgegeven ;-)


Het gaat ook niet zozeer om wat je voor klanten maakt. Een betaalde aanvraag is een simpel gezegd een vraag op een forum waar iedereen antwoord op kan geven. Alleen de persoon die er veel tijd in stopt om een juiste oplossing te bieden krijgt betaald.

We praten ook over een script REQUEST en niet over een opdracht voor een klant. Een aanvraag voor een script is een wezenlijk verschil met een OPDRACHT. Als je code beschermd wil hebben dan moet je iemand een opdracht bieden, als een coder een script zoekt dan wordt het een open-source oplossing die een andere coder hem/haar aanbied (tegen vergoeding). Hij bied dus feitelijk geld voor het openbaar maken van de code.
 
Mr.Moe

Mr.Moe

03/06/2008 13:48:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 03.06.2008 12:04:
Als je gaat kijken naar open source, vind ik wel dat alles dat op PHPhulp gepost wordt, ook toegankelijk moet zijn voor de community. Het idee is echter niet zo gek, kijk eens naar www.bouwsamen.nl waar opdrachtgevers en aannemers samen komen.

Een dergelijk idee zou wel kunnen uitpakken iChris(), maar denk dat dit dan op een andere website moet gebeuren die daar speciaal voor is opgezet. Wat René schrijft over de code die dan niet verspreid kan worden vind ik een groot nadeel.

Edit: bouwsamen is een idee zoals die van jou, alleen zie ik dat hij niet echt werkt met succesverhalen uit 2005 |:(


Volgens mij kan je makkelijk een script voor iemand schrijven en dit dan ook blood geven aan de community.
Als er iemand vraagt naar een bepaald script, zou je het zo kunnen doen dat je je kan aanbieden en dat de opdrachtgever kiest wie het voor hem gaat schrijven. Deze persoon schrijft het script, en wanneer dit script af is, wordt deze gepost. Vele mensen geven er niet veel om dat het script wordt vrijgegeven aan de community en voor diegene die het toch liever niet hebben, kan je het script ook gewoon plaatsen zonder erbij te vermelden voor wie of wat dit geschreven is.
 
B a s
Beheerder

B a s

03/06/2008 13:54:00
Quote Anchor link
Ik zie het voordeel dan niet voor de opdrachtgever die ervoor betaald. Ik vind dat het allemaal gratis en open moet zijn. Je hebt nu in principe ook al opdrachtgevers die hier hun opdrachten neer zetten. Leden / bezoekers handelen dit verder zelf af met de opdrachtgever en ik denk dat het eigenlijk ook wat overbodig is om hier tussen te gaan zitten.

Offtopic:
@Jasper en Klaasjan; behalve die code idd ;-). Misschien ooit in de toekomst, maar ik wil dat exclusief houden. Met name omdat ik weet dat ik niet alles perfect code en daardoor wellicht security bugs ontstaan. Ik snap ook wel dat iedereen die code wil hebben ;-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B a s
 
Mr.Moe

Mr.Moe

03/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
Het voordeel hierbij is wel dat je steeds (als het een beetje zou aanslagen bij het publiek) projectjes hebt. waar je aan kan werken. En door het maken van projectjes leer je PHP beter kennen. Dat is het grote voordeel.
Nu is het namelijk zo dat ik niet altijd inspiratie heb om weer eens iets nieuws te maken. (ben wel nog maar een beginner, maar ben al wel even gewoon in html bezig).

groeten Thomas
 
Danny K

Danny K

03/06/2008 13:59:00
Quote Anchor link
@Bas: Voordeel daarvan is natuurlijk dat die bugs snel(ler) opgelost kunnen worden! Ligt er dus maar net aan wat jij het zwaarste vindt wegen!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.