Warning: mysql_num_rows():

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Yvon

Yvon

31/05/2006 21:42:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik ben nieuw hier, omdat ik echt hulp nodig heb. Wat ik ook doe, ik krijg steeds dezelfde foutcode.

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource

Ik heb helemaal geen verstand van MySQL, dus ik hoop dat jullie mij willen helpen.

De volledige code ziet er als volgt uit:

$code = 9;

$username = cb($_POST['checkurl']);

$pattern_username = '^([0-9a-z])([0-9a-z-]{1,18})([0-9a-z])$';

if ($username!='') {

$sql_register_check = "SELECT username FROM ".SEC_TABLE_USERS." WHERE username='$username'";
$query_sql_register_check = mysql_db_query(SEC_MYSQL_BASE,$sql_register_check,$connect);
$num_rows = mysql_num_rows($query_sql_register_check);

}

if ($num_results>0) {$stop=1;$code=1;} elseif ($username=='') {$stop=1;$code=2;} elseif (!ereg($pattern_username,$username)) {$stop=1;$code=3;}



Wil/kan iemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 09:04:54
 
Flexx

flexx

31/05/2006 21:43:00
Quote Anchor link
je moet ook een sql uploaden.
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 21:46:00
Quote Anchor link
flexx:
je moet ook een sql uploaden.


Sorry, wat bedoel je hier precies mee?
 
Eris -

Eris -

31/05/2006 21:47:00
Quote Anchor link
Mysql error
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 21:51:00
Quote Anchor link
Eris:
Mysql error


Ja, dat begrijp ik wel, maar wat kan ik daar nou aan doen?

Kun je me aub ook echt helpen?
 
Flexx

flexx

31/05/2006 21:52:00
Quote Anchor link
hij moet toch een sql maken en in zijn db stoppen:s want zonder de sql blijf die mysql error krijgen

volgends mij^o)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Is SEC_TABLE_USERS een voorgedefinieerde constante? Je query hoort onderstaand format te hebben:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    $sql_register_check
= "
        SELECT username
        FROM tabelnaam
        WHERE username = '"
. $username . "'";
?>

Wat zie je als je dit doet onderaan je code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo $sql_register_check;
?>
 
Flexx

flexx

31/05/2006 22:01:00
Quote Anchor link
leg je nu de fout uit of wat want ik volg je nu niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door flexx
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 22:03:00
Quote Anchor link
Jan:
Is SEC_TABLE_USERS een voorgedefinieerde constante?


Ja!
 
Flexx

flexx

31/05/2006 22:04:00
Quote Anchor link
ik had het niet tegen jouw tegen jan want snapte ff niet waarom hij dat er neerzette;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 22:06:00
Quote Anchor link
@Flexx: okee :-)
@Yvon: wat is het resultaat van die echo (mijn tweede tip)
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 22:10:00
Quote Anchor link
Ik zal even precies weergeven wat ik nu ingetypt heb, en wat de foutcode is:



$sql_register_check = "SELECT username FROM ".SEC_TABLE_USERS." WHERE username='" . $username . "'";
$query_sql_register_check = mysql_db_query(SEC_MYSQL_BASE,$sql_register_check,$connect);
$num_rows = mysql_num_rows($query_sql_register_check);

}

if ($num_results>0) {$stop=1;$code=1;} elseif ($username=='') {$stop=1;$code=2;} elseif (!ereg($pattern_username,$username)) {$stop=1;$code=3;}

echo $sql_register_check;


Foutcode die hij nu geeft is:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/g_check.php on line 19
SELECT username FROM *.*users WHERE username='*.*'

*.* zijn namen die hij weergeeft, heb ik even weggehaald :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yvon
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 22:18:00
Quote Anchor link
In het php manual wordt het gebruik van mysql_db_query afgeraden. Gebruik gewoon zoiets om te connecten met je db:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
    error_reporting (E_ALL);
    
    $db_host            = 'localhost';
    $db_user            = 'xxxx';
    $db_password        = 'xxxx';
    $db_name            = 'xxxx';
    
    mysql_connect ($db_host, $db_user, $db_password);
    mysql_select_db ($db_name) or die ('Fout bij het selecteren van de database');
    
    unset ($db_host, $db_user, $db_password, $db_name);
?>

En dan je code daarna zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
    $code
= 9;
    $username = cb($_POST['checkurl']); // wat doet de functie cb bij jou?
    $pattern_username = '^([0-9a-z])([0-9a-z-]{1,18})([0-9a-z])$';

    if ($username != '') {
        $sql = "
            SELECT username
            FROM "
. SEC_TABLE_USERS . "
            WHERE username='"
. $username . "'";
        $res = mysql_query($sql) or trigger_error (mysql_error ());
        $num_rows = mysql_num_rows ($res);
    }

    if ($num_results > 0) {
        $stop=1;
        $code=1;
    }

    elseif ($username == '') {
        $stop=1;
        $code=2;
    }

    elseif (!ereg ($pattern_username, $username)) {
        $stop=1;
        $code=3;
    }

?>
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Ik durf niet te zeggen waar de cb voor staat?!?!?! Heb het script gekregen....


Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near users WHERE username='*.*'' at line 2 *.*in /var/www/html/g_check.php on line 30

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/g_check.php on line 31

Notice: Undefined variable: num_results in /var/www/html/g_check.php on line 33
 
Flexx

flexx

31/05/2006 22:33:00
Quote Anchor link
checkdatabase misschien?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

31/05/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Nu is het op zich wel logisch dat je een warning krijgt.

PHP probeert samen met MYSQL je code uit te voeren.

Met mysql_num_rows vraag je het aantal gevonden records op van de door mysql_query geleverde resultaten.

Dit zal echter allen werken indien er resultaten gevonden zijn.
Jij hebt al een foutje in de opmaak van je QUERY syntax.
Dus geen resultaten dus een Warning.
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 22:38:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
Nu is het op zich wel logisch dat je een warning krijgt.

PHP probeert samen met MYSQL je code uit te voeren.

Met mysql_num_rows vraag je het aantal gevonden records op van de door mysql_query geleverde resultaten.

Dit zal echter allen werken indien er resultaten gevonden zijn.
Jij hebt al een foutje in de opmaak van je QUERY syntax.
Dus geen resultaten dus een Warning.


Oooooh hellup!

Heb je dan ook enig idee wat voor code ik dan wel moet gebruiken?

Of........
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 22:39:00
Quote Anchor link
Het gaat dus fout na username= in je query. Het kan zijn dat er een raar teken in $username zit. Probeer eens zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
    $code
= 9;
    if (isset ($_POST['checkurl'])) { // rare naamgeving trouwens
        $username = addslashes($_POST['checkurl']);
    }

    else {
        $username = 'test';
    }

    $pattern_username = '^([0-9a-z])([0-9a-z-]{1,18})([0-9a-z])$';

    if ($username != '') {
        $sql = "
            SELECT username
            FROM "
. SEC_TABLE_USERS . "
            WHERE username='"
. $username . "'";
        $res = mysql_query($sql) or trigger_error (mysql_error ());
        $num_rows = mysql_num_rows ($res);
    }

    if ($num_rows > 0) {
        $stop=1;
        $code=1;
    }

    elseif ($username == '') {
        $stop=1;
        $code=2;
    }

    elseif (!ereg ($pattern_username, $username)) {
        $stop=1;
        $code=3;
    }

?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/05/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
Dit zal echter allen werken indien er resultaten gevonden zijn.
Jij hebt al een foutje in de opmaak van je QUERY syntax.
Dus geen resultaten dus een Warning.


Een query die syntactisch correct is maar geen resultaten oplevert geeft geen warning.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

31/05/2006 22:44:00
Quote Anchor link
Ok Jan je hebt weer eens gelijk. Maar mijn bedoeling was duidelijk geloof ik
 
Yvon

Yvon

31/05/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Jan:
Het gaat dus fout na username= in je query. Het kan zijn dat er een raar teken in $username zit. Probeer eens zo:


Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '*.*users WHERE username='*.*'' at line 2 in /var/www/html/g_check.php on line 35

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/g_check.php on line 36
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.