While vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:46:24
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een siteeditor gemaakt waarmee je klik + sleep doet en als ie op opslaan klikt dat alles word opgeslagen.

Nu mijn vraag is: pageid nummer 1 gaat. Maar vanaf ik een page vanaf nummer 5 wil opslaan werkt ie plots niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
                      <?PHP

// Session starten
session_start();

// Errors? Meld ze!

error_reporting(E_ALL);

// Connect file includen

include_once('connect.php');

// Verbinding gemaakt, sessie gestart nu kijken of er iets gepost is.

// Oja, en ook nog een optel var


$i = 1;
$p = $_POST['pageid'];

while(isset($_POST['outputtop'.$i], $_POST['outputleft'.$i], $_POST['id'.$i])){

// Yeaaah ! Er is iets gepost! Nu ff alles opslaan.

mysql_query("UPDATE beta_editor SET position_left='".$_POST['outputleft'.$i]."' WHERE elid='".$_POST['id'.$i]."'") or die (mysql_error());

mysql_query("UPDATE beta_editor SET top='".$_POST['outputtop'.$i]."' WHERE elid='".$_POST['id'.$i]."'") or die (mysql_error());

echo "Element ".$_POST['id'.$i]." is opgeslagen.<br />";

}



?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:36:04
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 18:50:29
Quote Anchor link
En nu met de juiste controles en validaties en bescherming tegen sql injectie
en fatsoenlijk foutafhandelijk kan ook geen kwaad.

Hoeveel bezoekjes breng jij per dag aan het kerkhof

die while loop klopt van geen kant en leer eens met array te werken
Gewijzigd op 27/06/2010 18:52:21 door Noppes Homeland
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:53:19
Quote Anchor link
Nou, ik ben pas beginner en ik kan zeker niet zo goed phpen zoals jij.
Maar kraak me aub niet af ;)
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:03:24
Quote Anchor link
Je moet nog doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$i++;

in de while
Gewijzigd op 27/06/2010 19:03:45 door Piet Verhagen
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 19:05:21
Quote Anchor link
Piet:
ik heb het gedaan.
Hij slaat nog steeds alleen page id 1 op.
Vreemd...


Ik denk dat er iets mis is met de $i
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 19:27:14
Quote Anchor link
Er zijn toch genoeg tuts en topics te vinden waarin redelijkwijs getoond word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

if (   $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'
    && isset($_POST['outputtop']) && trim($_POST['outputtop']) != ''
    && isset($_POST['outputleft']) && trim($_POST['outputleft']) != ''
    && isset($_POST['id']) && ctype_digit($_POST['id'])
) {


    $sql = "UPDATE beta_editor
            SET    left = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['outputleft'])."'
            ,      top  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['outputtop'])."'
            WHERE  elid = "
.mysql_real_escape_string($_POST['id']);

    if (!$result = mysql_query($sql)) {
       echo mysql_error().'<br />'.$sql;
    }
}

else {
   echo 'Helaas er is bij het bezorgen van de post wat fout gegaan!';
}

?>


Let wel dit is 1 enkele verwerking

"Nou, ik ben pas beginner "
En wat wil je daarmee zeggen? Als je eerst wat rondneust op php.net en forums als deze, dan hoef je dit soort vragen niet meer te stellen er zijn er velen voor jou geweest met het zelfde probleem

http://www.phphulp.nl/php/tutorials/
http://wiki.phpfreakz.nl

"Maar kraak me aub niet af ;)"
Ik schrijf wat ik wil schrijven, dus hoe jij mijn woorden leest dan wel opvat is geheel aan jou.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 19:34:06
Quote Anchor link
http://docs.google.com/fileview?id=0B_2VqW180llxM2Q5Njc3YmEtNGEwZS00ZDI1LTljOTQtMGUyNDcwYzM0ZjZl&hl=en

Gemaakt toen ik niks te doen had. Info van W3SCHOOLS, aangepast, geüpdatet en layout veranderd. Vrij te gebruiken!
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:36:12
Quote Anchor link
Raoul Van den Berge op 27/06/2010 19:05:21:
Piet:
ik heb het gedaan.
Hij slaat nog steeds alleen page id 1 op.
Vreemd...


Ik denk dat er iets mis is met de $i

Wat is nu je huidige script? Want lijkt me dat je die $i++; dan toch ergens verkeerd hebt neergezet.
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 19:39:29
Quote Anchor link
Probleem opgelost.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 19:43:41
Quote Anchor link
Je doet er verstandiger aan om niet

while (isset($_POST['...'],$_POST['...'],....) {

te doen!

Als je meerdere records in 1 keer wilt verwerken dan dien je te zorgen dat je form array element bevat

<input name="id[]"
<input name="outputtop[]"
<input name="outputleft[]"

dat is dan veel makkelijker te verwerken dan dat je het nu hebt!
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 17:47:58
Quote Anchor link
Heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

foreach ($top as $_POST['outputtop[0]']){
        echo "Top dinges: ".$top."<br />";
}

?>


Kan ik het zo doen?
Gewijzigd op 28/06/2010 18:07:18 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 18:25:03
Quote Anchor link
Volgens mij snap je nog niet heel veel van arrays (en ook niet van de foreach-loop).

Een array is een verzameling variabelen. De $_POST-variabelen vormen dus een array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$_POST = array(
 'outputtop' => array(
   0 => 'text',
   1 => 'output'),
 'outputmiddle' => true

)


De $_POST variabele kent bij bovenstaand voorbeeld twee waarden: $_POST['outputtop'] en $_POST['outputmiddle']. De outputtop-waarde is echter ook weer een array, bestaande uit $_POST['outputtop'][0] EN $_POST['outputtop'][1].
Dit is trouwens het voorbeeld, de array kan zo lang worden als je zelf wilt; 10, 20, 100, 1000 etc. etc.

Nu is er de foreach-loop. Deze loopt een array door. Dus als je bijvoorbeeld hebt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach ($_POST as $key => $value) {
  echo $key . ' heeft de waarde ' . $value . '<br />';
}

?>


Dan komt hieruit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
outputtop heeft de waarde Array
outputmiddle heeft de waarde 1


de waarde van outputtop is een array, waardoor deze - mits ge-echo'd - veranderd in de string Array. De waardes blijven uiteraard in de array zitten, maar je kunt ze niet direct naar de browser sturen. Hier komt de functie print_r(); van pas, maar nu dwaal ik af.

de $key variabele is niet noodzakelijk bij een foreach-loop. Dan zou de foreach-loop worden: foreach ($_POST as $value) {

Jouw foreach-loop is precies andersom. Ook word $_POST['outputtop[0]'] normaal zo geschreven: $_POST['outputtop'][0]. Geen idee of PHP het op jouw manier aanneemt, maar ikzelf zou het niet aannemen. Dit kun je uiteraard zelf wel even testen, of hij het aanneemt. Voor jouw loop is dit trouwens niet eens nodig ;) Want je wilt dat hij door de $_POST['outputtop']-waarden loopt.

Hierbij hoop ik dat je genoeg informatie hebt. Zo niet; W3Schools heeft een tutorial over arrays en er zullen vast wel meer te vinden zijn op internet.
Succes!

P.S. een vraag als 'kan ik het zo doen' is nogal laf. Je kunt het namelijk zelf testen. Je computer/server zal er niet van crashen ofzo hoor. Je kunt beter vragen HOE het moet, of gewoon naar een tutorial erover zoeken. Tutorials rule!
Gewijzigd op 28/06/2010 18:26:32 door Mark L
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 18:45:52
Quote Anchor link
Bedankt voor de goeie uitleg Mark! Ik zal 's kijken op W3Schools.
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
foreach ($_POST['outputtop'][0] => $value as $top){
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";

}

Maar ik krijg error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10


:S
Gewijzigd op 28/06/2010 18:53:19 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:01:37
Quote Anchor link
Kijk nog eens goed naar mijn voorbeeld.
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:04:54
Quote Anchor link
mark ik krijg nu wel alle waardes maar ik moet ze 1 voor 1 checken
ik wil bv 2 for eachen voor de top en een left.
en als ik ze in 1 foreach moet doen , moet ik dan

if ($_POST == "outputtop") ofzo doen?
Gewijzigd op 28/06/2010 19:06:03 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:07:51
Quote Anchor link
Ik snap dr echt niets van :|
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:10:32
Quote Anchor link
met dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

session_start();
error_reporting(E_ALL);

include_once('connect.php');



foreach ($_POST as $key => $value) {
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";

}




?>


krijg ik alle waardes
ik wil elke for each apart

dus bv

foreach($_POST['outputtop']) voor de top
foreach($_POST['outputleft']) voor left

maar ik weet niet hoe ik dat kan doen
snap je het nu ?
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:13:40
Quote Anchor link
Drie keer raden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
foreach ($_POST['outputtop'] as $key => $value) {
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";
}

foreach ($_POST['outputleft'] as $key => $value) {
        echo "Left dinges: ".$value."<br />";
}

?>


Zo simpel is het.
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:16:20
Quote Anchor link
En als ik dat doe krijg ik dit :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Notice: Undefined index: outputtop in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10

Notice: Undefined index: outputleft in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 13

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 13


Dat komt omdat er geen <input name="outputtop"> bestaat.
Ik moet dus iets achter die foreach($_POST['outputtop'] krijgen
Gewijzigd op 28/06/2010 19:20:40 door - Raoul -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/06/2010 19:21:20
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
foreach ($_POST as $key1 => $value1)
{

     foreach ($value1 as $key2 => $value2)
     {

          echo "Top dinges: ".$value2."<br />";
     }
}

?>
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:22:41
Quote Anchor link
Werkt ook niet ik krijg de error:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 12
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.