While vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:46:24
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een siteeditor gemaakt waarmee je klik + sleep doet en als ie op opslaan klikt dat alles word opgeslagen.

Nu mijn vraag is: pageid nummer 1 gaat. Maar vanaf ik een page vanaf nummer 5 wil opslaan werkt ie plots niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
                      <?PHP

// Session starten
session_start();

// Errors? Meld ze!

error_reporting(E_ALL);

// Connect file includen

include_once('connect.php');

// Verbinding gemaakt, sessie gestart nu kijken of er iets gepost is.

// Oja, en ook nog een optel var


$i = 1;
$p = $_POST['pageid'];

while(isset($_POST['outputtop'.$i], $_POST['outputleft'.$i], $_POST['id'.$i])){

// Yeaaah ! Er is iets gepost! Nu ff alles opslaan.

mysql_query("UPDATE beta_editor SET position_left='".$_POST['outputleft'.$i]."' WHERE elid='".$_POST['id'.$i]."'") or die (mysql_error());

mysql_query("UPDATE beta_editor SET top='".$_POST['outputtop'.$i]."' WHERE elid='".$_POST['id'.$i]."'") or die (mysql_error());

echo "Element ".$_POST['id'.$i]." is opgeslagen.<br />";

}



?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 20:44:32
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 18:50:29
Quote Anchor link
En nu met de juiste controles en validaties en bescherming tegen sql injectie
en fatsoenlijk foutafhandelijk kan ook geen kwaad.

Hoeveel bezoekjes breng jij per dag aan het kerkhof

die while loop klopt van geen kant en leer eens met array te werken
Gewijzigd op 27/06/2010 18:52:21 door Noppes Homeland
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:53:19
Quote Anchor link
Nou, ik ben pas beginner en ik kan zeker niet zo goed phpen zoals jij.
Maar kraak me aub niet af ;)
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:03:24
Quote Anchor link
Je moet nog doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$i++;

in de while
Gewijzigd op 27/06/2010 19:03:45 door Piet Verhagen
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 19:05:21
Quote Anchor link
Piet:
ik heb het gedaan.
Hij slaat nog steeds alleen page id 1 op.
Vreemd...


Ik denk dat er iets mis is met de $i
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 19:27:14
Quote Anchor link
Er zijn toch genoeg tuts en topics te vinden waarin redelijkwijs getoond word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

if (   $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'
    && isset($_POST['outputtop']) && trim($_POST['outputtop']) != ''
    && isset($_POST['outputleft']) && trim($_POST['outputleft']) != ''
    && isset($_POST['id']) && ctype_digit($_POST['id'])
) {


    $sql = "UPDATE beta_editor
            SET    left = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['outputleft'])."'
            ,      top  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['outputtop'])."'
            WHERE  elid = "
.mysql_real_escape_string($_POST['id']);

    if (!$result = mysql_query($sql)) {
       echo mysql_error().'<br />'.$sql;
    }
}

else {
   echo 'Helaas er is bij het bezorgen van de post wat fout gegaan!';
}

?>


Let wel dit is 1 enkele verwerking

"Nou, ik ben pas beginner "
En wat wil je daarmee zeggen? Als je eerst wat rondneust op php.net en forums als deze, dan hoef je dit soort vragen niet meer te stellen er zijn er velen voor jou geweest met het zelfde probleem

http://www.phphulp.nl/php/tutorials/
http://wiki.phpfreakz.nl

"Maar kraak me aub niet af ;)"
Ik schrijf wat ik wil schrijven, dus hoe jij mijn woorden leest dan wel opvat is geheel aan jou.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 19:34:06
Quote Anchor link
http://docs.google.com/fileview?id=0B_2VqW180llxM2Q5Njc3YmEtNGEwZS00ZDI1LTljOTQtMGUyNDcwYzM0ZjZl&hl=en

Gemaakt toen ik niks te doen had. Info van W3SCHOOLS, aangepast, geüpdatet en layout veranderd. Vrij te gebruiken!
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:36:12
Quote Anchor link
Raoul Van den Berge op 27/06/2010 19:05:21:
Piet:
ik heb het gedaan.
Hij slaat nog steeds alleen page id 1 op.
Vreemd...


Ik denk dat er iets mis is met de $i

Wat is nu je huidige script? Want lijkt me dat je die $i++; dan toch ergens verkeerd hebt neergezet.
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 19:39:29
Quote Anchor link
Probleem opgelost.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 19:43:41
Quote Anchor link
Je doet er verstandiger aan om niet

while (isset($_POST['...'],$_POST['...'],....) {

te doen!

Als je meerdere records in 1 keer wilt verwerken dan dien je te zorgen dat je form array element bevat

<input name="id[]"
<input name="outputtop[]"
<input name="outputleft[]"

dat is dan veel makkelijker te verwerken dan dat je het nu hebt!
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 17:47:58
Quote Anchor link
Heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

foreach ($top as $_POST['outputtop[0]']){
        echo "Top dinges: ".$top."<br />";
}

?>


Kan ik het zo doen?
Gewijzigd op 28/06/2010 18:07:18 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 18:25:03
Quote Anchor link
Volgens mij snap je nog niet heel veel van arrays (en ook niet van de foreach-loop).

Een array is een verzameling variabelen. De $_POST-variabelen vormen dus een array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$_POST = array(
 'outputtop' => array(
   0 => 'text',
   1 => 'output'),
 'outputmiddle' => true

)


De $_POST variabele kent bij bovenstaand voorbeeld twee waarden: $_POST['outputtop'] en $_POST['outputmiddle']. De outputtop-waarde is echter ook weer een array, bestaande uit $_POST['outputtop'][0] EN $_POST['outputtop'][1].
Dit is trouwens het voorbeeld, de array kan zo lang worden als je zelf wilt; 10, 20, 100, 1000 etc. etc.

Nu is er de foreach-loop. Deze loopt een array door. Dus als je bijvoorbeeld hebt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach ($_POST as $key => $value) {
  echo $key . ' heeft de waarde ' . $value . '<br />';
}

?>


Dan komt hieruit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
outputtop heeft de waarde Array
outputmiddle heeft de waarde 1


de waarde van outputtop is een array, waardoor deze - mits ge-echo'd - veranderd in de string Array. De waardes blijven uiteraard in de array zitten, maar je kunt ze niet direct naar de browser sturen. Hier komt de functie print_r(); van pas, maar nu dwaal ik af.

de $key variabele is niet noodzakelijk bij een foreach-loop. Dan zou de foreach-loop worden: foreach ($_POST as $value) {

Jouw foreach-loop is precies andersom. Ook word $_POST['outputtop[0]'] normaal zo geschreven: $_POST['outputtop'][0]. Geen idee of PHP het op jouw manier aanneemt, maar ikzelf zou het niet aannemen. Dit kun je uiteraard zelf wel even testen, of hij het aanneemt. Voor jouw loop is dit trouwens niet eens nodig ;) Want je wilt dat hij door de $_POST['outputtop']-waarden loopt.

Hierbij hoop ik dat je genoeg informatie hebt. Zo niet; W3Schools heeft een tutorial over arrays en er zullen vast wel meer te vinden zijn op internet.
Succes!

P.S. een vraag als 'kan ik het zo doen' is nogal laf. Je kunt het namelijk zelf testen. Je computer/server zal er niet van crashen ofzo hoor. Je kunt beter vragen HOE het moet, of gewoon naar een tutorial erover zoeken. Tutorials rule!
Gewijzigd op 28/06/2010 18:26:32 door Mark L
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 18:45:52
Quote Anchor link
Bedankt voor de goeie uitleg Mark! Ik zal 's kijken op W3Schools.
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
foreach ($_POST['outputtop'][0] => $value as $top){
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";

}

Maar ik krijg error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10


:S
Gewijzigd op 28/06/2010 18:53:19 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:01:37
Quote Anchor link
Kijk nog eens goed naar mijn voorbeeld.
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:04:54
Quote Anchor link
mark ik krijg nu wel alle waardes maar ik moet ze 1 voor 1 checken
ik wil bv 2 for eachen voor de top en een left.
en als ik ze in 1 foreach moet doen , moet ik dan

if ($_POST == "outputtop") ofzo doen?
Gewijzigd op 28/06/2010 19:06:03 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:07:51
Quote Anchor link
Ik snap dr echt niets van :|
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:10:32
Quote Anchor link
met dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

session_start();
error_reporting(E_ALL);

include_once('connect.php');



foreach ($_POST as $key => $value) {
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";

}




?>


krijg ik alle waardes
ik wil elke for each apart

dus bv

foreach($_POST['outputtop']) voor de top
foreach($_POST['outputleft']) voor left

maar ik weet niet hoe ik dat kan doen
snap je het nu ?
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:13:40
Quote Anchor link
Drie keer raden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
foreach ($_POST['outputtop'] as $key => $value) {
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";
}

foreach ($_POST['outputleft'] as $key => $value) {
        echo "Left dinges: ".$value."<br />";
}

?>


Zo simpel is het.
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:16:20
Quote Anchor link
En als ik dat doe krijg ik dit :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Notice: Undefined index: outputtop in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10

Notice: Undefined index: outputleft in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 13

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 13


Dat komt omdat er geen <input name="outputtop"> bestaat.
Ik moet dus iets achter die foreach($_POST['outputtop'] krijgen
Gewijzigd op 28/06/2010 19:20:40 door - Raoul -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/06/2010 19:21:20
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
foreach ($_POST as $key1 => $value1)
{

     foreach ($value1 as $key2 => $value2)
     {

          echo "Top dinges: ".$value2."<br />";
     }
}

?>
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:22:41
Quote Anchor link
Werkt ook niet ik krijg de error:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 12
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.