Zeik-community

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 13 14 15 16 volgende »

Jacco Engel

Jacco Engel

24/04/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Nou je enige topic ziet er anders best beschaafd uit :)
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 19:43:38
 
Erik Rijk

Erik Rijk

24/04/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Waar vind jij dat je wordt afgezeikt dan?
Ik bekijk net je topic, en daar wordt naar mijn idee prima gereageerd?

@ Jacco,

Anders doe je ff niet hetzelfde als ik :o..!

@ php ( hoe je ook heet ),

Als je dit vind en je vind het a-relax, geef het ff aan en we gaan er op letten voor je... Maar begrijp dat een reactie nooit als aanval op jou als persoon zal zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

24/04/2009 16:41:00
Quote Anchor link
Als mensen nou gewoon eens respetc voor elkaar zouden hebben, was er niets aan de hand.

Overigens snap ik de frustratie om _weer_ een script voorbij te zien komen wat nergens op slaat. Maar, ik weet ook hoe het is om een beginner te zijn en blij te zijn met wat je gemaakt hebt. Echter zijn sommige zo enthousiast, dat ze het meteen in de SL posten.

Ik denk dat DE oplossing zou zijn:
Een RateMyN00bScript Library.

Gewoon een prullebak waar alle nieuwelingen hun scripts kunnen dumpen. Hier kunnen mensen dan op reageren, tips geven etc.

Als je dit niet professioneel genoeg vind, of je vind niet dat je goed geholpen wordt maar wel beschaafd nederlands typt en geen msn taal, ben je altijd welkom op phpfreakz... (niet om reclame te maken, maar ik laat andere opties zien ;) )
 
Harmen

Harmen

24/04/2009 17:39:00
Quote Anchor link
Dat er slechte scripts komen is niet de schuld van de maker van het script, maar van de moderators. Moderators zouden de scripts moeten controleren
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

24/04/2009 17:49:00
Quote Anchor link
Gaan we weer.... We waren het er toch over eens dat we allemaal moeten bijdragen aan een betere community? Vaak moeten we aardiger zijn, maar we moeten ook wel streng blijven anders daalt het niveau en dat is ook weer niet de bedoeling.

Iedereen die PHP WILT leren en daar dus echt de MOTIVATIE voor heeft moet terechte hulp krijgen, anderen die zelf geen inzet tonen mogen van mij oprotten. Iemand die geholpen wil worden moet daar zelf ook naar handelen. Ik ga niets voorkauwen, als men iets niet kan moet men dat maar leren, niet in de handen geworpen krijgen. Een leraar op je proefwerk gaat toch ook niet jouw proefwerk maken, omdat jij het niet kan?

Bovendien denk ik dat we hier nu maar eens echt mee op moeten houden. Iedereen die vindt dat 'ie te zeikerig over komt gaat maar ergens anders z'n heil zoeken. Iedereen die oprecht iemand iets bij wil brengen gaat hier z'n gang. En af en toe moet er dan wel een lesje waarheid gegeven worden, want anders gaat t helemaal fout.
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

24/04/2009 19:21:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 24.04.2009 17:49:
(...)


Ik ben het met je eens dat iedereen aan een community moet bijdragen, daar is het ten slotte een community voor. Echter, een community moet blijven groeien en zo dus ook nieuwe leden zich thuis laten voelen. Als je hier komt en een script post, waarvan jij denkt dat het in orde is terwijl het niet zo is, dan kan je beter het grote deel van de reacties niet lezen want je krijgt je van alles naar je kop gegooid. Dat is nou jammer, want hier zitten mensen die zich 100% voor PHP geven en er ook goed in zijn. Echter, het zou zonde zijn als ze die energie helemaal niet aan nieuwelingen geven.

(En ja, ze moeten dus wel gemotiveerd zijn, ben het ook weer met je eens dat diegene wat hulp vraagt gemotiveerd moet zijn)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ToySoldier ZegIkNiet
 
Erik Rijk

Erik Rijk

24/04/2009 19:58:00
Quote Anchor link
Harmen schreef op 24.04.2009 17:39:
Dat er slechte scripts komen is niet de schuld van de maker van het script, maar van de moderators. Moderators zouden de scripts moeten controleren
Zo lang hebben wij moderators nog niet het recht om scripts / tutorials te verwijderen :).. mocht er dringend iets verwijderd moeten worden, je weet me te vinden ;)
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

25/04/2009 11:50:00
Quote Anchor link
Met dat scripts controleren komt ook weer het probleem qua rechten en dat gedoe allemaal en daar loopt PHPHulp weer wat achter op mogelijkheden. Het lijkt me beter als er een nieuwe script library komt: Eentje met goed geteste, recente veilige en snelle scripts, de goede scripts. De andere voor de nieuwe scripts. De 1e kan je alleen inkomen met hulp van een mod, daarvoor moet je script goedgekeurd zijn.
 
GaMer B

GaMer B

25/04/2009 12:05:00
Quote Anchor link
*zeur*, *zeur*, *zeur*, *zeur*...
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

25/04/2009 12:09:00
Quote Anchor link
En jou post is zeker niet zeuren, gamer?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

26/04/2009 21:12:00
Quote Anchor link
ToySoldier schreef op 24.04.2009 19:21:
(...)

Een community kan alleen maar groeien als iedereen daar aan mee werkt, dus ook die nieuwelingen. Je komt dan vanzelf weer terecht bij het puntje dat de meeste nieuwelingen gezien hebben wat je kunt bereiken met PHP (en dan bedoel ik vooral het financiële aspect) en dat zij dat ook willen, maar geen zin hebben om alles zelf te moeten doen; dat duurt immers te lang. Dat soort mensen kunnen wij niet gebruiken, en die zoeken dus maar ergens anders hun heil om hun doel te bereiken.

Mensen die het leuk vinden om te leren programmeren, zullen vanzelf ook anders reageren op de kritieken die ze krijgen. Zij zullen ze, mits ze natuurlijk aardig geformuleerd zijn, ze positiever oppakken. Anderzijds zal men zich meteen aangevallen voelen; diep van binnen weten ze immers dat ze het niet zullen redden zonder andermans hulp, en als ze die hulp niet krijgen...

We kunnen natuurlijk niet gaan selecteren op mensen die zich mogen registreren of niet. Iedereen moet zich vrij voelen om hier te komen en ons hun vragen te stellen. Het enige wat wij van ze moeten vragen is zelf-initiatief en inzet. Misschien is het zelfs een goed plan als men bij ieder topic eerst vraagt of er al gezocht is, wat men al geprobeerd heeft, en wat nu dus het probleem is. Daarbij moet ook de nodige informatie (errors, wat gebeurt er wat niet moet) gegeven worden.

Een nieuweling moet de hulp dus verdienen. Maar als iemand nou ten einde raad is en alles al heeft afgezocht en heeft geprobeerd, dan is iets voorkauwen een kleine moeite en mag dan ook altijd. Er is dan immers inzet getoond (we kunnen die misschien niet natrekken, dat kun je vaak wel opmaken uit de manier waarop een vraag wordt gesteld).

We moeten samen bouwen aan die community, en dat moet van iedereen komen anders wordt het niks. Er zijn nog te veel mensen die te snel beginnen met zeiken. Ik ga geen namen noemen, maar we heten niet voor niks PHPhulp.
 
Roel -

Roel -

26/04/2009 21:43:00
Quote Anchor link
Wat een gezeik allemaal zeg...
 
Ki ma

ki ma

26/04/2009 23:42:00
Quote Anchor link
En als je niet tegen een beetje kritiek kunt ga je maar lekker in een hoekje huilen.

Soms is kritiek/afzeik antwoord ook wel nodig om die domme vragen te beantwoorden. Op deze manier zal die gene nog wel eens een keer bij nadeken of hij de vraag eerst gaat posten en dan een antwoord zoeken of eerst een antwoord zoeken en dan de vraag te posten...
 
M Ypma

M Ypma

27/04/2009 01:36:00
Quote Anchor link
We zouden ook het principe van tweakers over kunnen nemen? Elkaars reactie "raten", zo worden reacties waar je niets aan hebt snel per default dicht geklapt en heb je alleen maar nuttige reacties over.
 

27/04/2009 08:09:00
Quote Anchor link
Dat is iets voor de nieuwe PHPHulp versie die wellicht uitkomt zodra PHP 9.3 uitkomt... (Is dus ongeveer 2021)
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

27/04/2009 08:55:00
Quote Anchor link
Quote:
Dat is iets voor de nieuwe PHPHulp versie die wellicht uitkomt zodra PHP 9.3 uitkomt... (Is dus ongeveer 2021)

Gezien het huidige ontwikkel tempo denk ik wel iets later...
 
Jan Volker

Jan Volker

27/04/2009 13:56:00
Quote Anchor link
edit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Volker
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

27/04/2009 13:57:00
Quote Anchor link
@Jan: vertel je verhaal en wij zullen luisteren. Dan zullen we allemaal wel weten of we naar jou zullen luisteren, maar waar je reactie nu op slaat weet niemand.

Edit: Nu niet gauw terugkrabbelen. Dit stond er ongeveer:
Quote:
Wat jullie denken of vinden kan mij niks schelen. Beter luisteren jullie naar mij en houden jullie allemaal jullie bekken dicht.


Man, waar zit jij met je harsens?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Jan Volker

Jan Volker

28/04/2009 09:27:00
Quote Anchor link
Ho ho ho, wat zijn dat voor woorden Jezpur
 
Leon Kunst

Leon Kunst

28/04/2009 09:29:00
Quote Anchor link
Lol,

wat een niveau hier!
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 13 14 15 16 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.