Zeik-community

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 ... 14 15 16 volgende »

Hipska BE

Hipska BE

03/01/2009 17:19:00
Quote Anchor link
Idd die meldingen in het admin forum zouden beter 1 topic per script/tutorial geweest zijn, dan ging het nog wel interessant geworden zijn.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 19:55:00
 
Loran DP

Loran DP

03/01/2009 17:28:00
Quote Anchor link
Wat mij ook handig lijkt is dat er bij het forum een categorie komt waarin mensen scripts kunnen laten testen. Wat vinden jullie?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

03/01/2009 17:29:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 03.01.2009 15:34:
Quote:
Dit gaat waarschijnlijk zeer binnenkort verwijderd worden, maar toch;

Klopt...

* knip *

Naamsverandering dan maar? Nee, ik vind dit een beetje te drastisch om dit te zeggen.


Dan zijn er altijd weer van die leuke mensen die meteen one-liners terug geven! Dat maakt de 'community' ook weer goed, t is geen ruzie. En die laatste is totaal niet grappig. (als ie zo is bedoelt)

Eddy Erkelens schreef op 03.01.2009 15:40:
we zijn allemaal volwassen (18+) toch? Op een enkeling na dan.


klopt

GaMer13 schreef op 03.01.2009 15:40:
PHPHulp zit een beetje zak-in-as, want er is niks vernieuwds doorgevoerd sinds de laatste paar jaren. Daarom is het een beetje 'saai'.


Nog één die er met mij achter komt, ik kom al een maand ofzo niet mee zo veel op PHP Hulp als ik vroeger deed, het is idd alleen maar (af)gezeik, afkraken, bumpen, irriteren, ruzie, beginners vragen, etc..

GaMer13 schreef op 03.01.2009 15:46:
En daar kan ik mee inkomen met de senior leden, als het gaat om de zelfredzaamheid van bepaalde beginnende leden. Ze beginnen aan project X en stuiten op een probleem. Het eerste wat in ze op komt is 'FORUM, FORUM' in plaats van 'GOOGLE, GOOGLE' en dan krijg je het 'justfuckinggoogleit.com' gezeur.


Als ik denk FORUM FORUM, dan heb ik al gedacht GOOGLE GOOGLE, maar dan kan het zijn dat ik niet weet waar ik op moet googlen, dan vraag ik daar specefiek naar, dus dan vraag ik de naam of waar ik op moet googlen.

Blanche schreef op 03.01.2009 16:20:
ToySoldier schreef op 03.01.2009 16:02:
En zelfs bij goede scripts doen ze niet eens positief in de vorm van "Hey, goed gedaan".
Nee klopt, zie vooral de reacties bij bijvoorbeeld dit script.

Oneliner...

Blanche schreef op 03.01.2009 16:20:
ToySoldier schreef op 03.01.2009 16:02:
Als je zo ontevreden bent met de gang van zaken hier op phphulp, wat doe je hier dan nog? Wordt actief binnen een andere community of begin je eigen. Dat was mijn eerste reactie bij het lezen van dit topic.


E
PHP Hulp is de meest bezochte/gebruikte PHP community in het nederlands.. '-.-

Als er een design review geplaatst word, dan zeg ik als ik het slecht vind, maar als het echt mooi is, dan zeg ik dat ook echt, ga maar kijken!

En Blanche, een community, een gemeenschap, is een gemeenschap omdat de mensen elkaar iets interesseren, niet geen hol kan schelen zoals hier. Lol..

Tot zo ver mijn reactie, ik denk dat het toch niet veranderd :)

Edit: kerst is al lang voor bij dus waarom nog die kut lelijke kerst logo?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Yorick17

yorick17

03/01/2009 17:29:00
Quote Anchor link
Of maak een forum genaamd "zandbak" of zoiets, voor degene die nog niet zo goed zijn in php en vervolgens dus niet de grond in worden geboord.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2009 17:39:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 03.01.2009 17:29:
Als ik denk FORUM FORUM, dan heb ik al gedacht GOOGLE GOOGLE, maar dan kan het zijn dat ik niet weet waar ik op moet googlen, dan vraag ik daar specefiek naar, dus dan vraag ik de naam of waar ik op moet googlen.
En dan zal er neem ik aan een normaal antwoord op gegeven worden. Het zijn dan ook niet de gevallen waarin eerst duidelijk zelf initiatief genomen is, nee het zijn juist de gevallen waarin duidelijk blijkt dat dat niet het geval is. Dus de personen die niet de moeite genomen hebben om zelf eerst e.e.a. uit te zoeken.

Ik ben het niet altijd eens met hoe er soms op zo'n vraag gereageerd wordt, dat zou in sommige gevallen een stuk vriendelijker kunnen.

Quote:
Oneliner...
En wat bedoel je daarmee? Het ontkracht lijkt mij duidelijk de stelling die daaraan vooraf ging. Oneliner of niet, het is in elk geval op zijn plaats...
 
Loran DP

Loran DP

03/01/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Ligt het aan mij of lopen dit soort topic meestal bijna uit tot ruzie?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

03/01/2009 17:44:00
Quote Anchor link
@Tommy, voel je niet meteen persoonlijk aangevallen jonge, je weet zelf ook donders goed dat er zat topics zijn, waar nog niet eens gegoogled is.
Als het goed is zitten hier trouwens allemaal mensen die zich interesseren in PHP en k denk dat er maar heel weinig zijn die PHP geen hol kan schelen, zoals jij suggereert, (no offence)


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
/**
 *@offtopic
 * use SOAD
*/

?>


EDIT:
@loran
Het is maar net wat je onder ruzie verstaat,
Ik zie het meer als een discussie waarin sommige deelnemers nooit echt hebben leren discussiëren, waardoor er zo af en toe dus hele onzinnige en stomme antwoorden naar boven komen drijven, en je hebt natuurlijk altijd nog de mensen die gaan zondigen (of iets in die richting) om toch hun gelijk te krijgen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2009 17:47:00
Quote Anchor link
Loran schreef op 03.01.2009 17:42:
Ligt het aan mij of lopen dit soort topic meestal bijna uit tot ruzie?
Discussie != ruzie.

Je kunt het niet met elkaar eens zijn en toch op een normale manier met elkaar omgaan. Ik zie hier geen gescheld of aanvallen op een persoon, dus van ruzie is hier imo geen sprake...
 
Loran DP

Loran DP

03/01/2009 17:48:00
Quote Anchor link
En zo begint 2009 op PHPHULP.
Gezellig, lijkt mijn 1e kerst dag wel... Ook zo gezellig.

EDIT
Nee nu nog niet nee...

EDIT 2
Voor alle leden die het hier niet meer aan vinden ga dan weg.
Stuur een mail via het contact formulier of een Admin je uit de database wilt verwijderen.
(weet niet of mods dit ook kunnen?)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

03/01/2009 17:51:00
Quote Anchor link
En dat zijn dan net de reacties waar niemand iets aan heeft.
Nu wil ik ook nog wel een discussie beginnen over je zo begint 2009 gebeuren, maar dat zal ik maar niet doen om het nog on-topic te houden

no offence!!!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/01/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Loran schreef op 03.01.2009 17:48:
En zo begint 2009 op PHPHULP.
Gezellig, lijkt mijn 1e kerst dag wel... Ook zo gezellig.
Loran, als je niets nuttigs toe te voegen hebt, reageer dan alsjeblieft niet.

Juist dit soort reacties vormen voor veel mensen een ergernis en dat komt de sfeer in een topic (en daardoor community) niet ten goede...
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

03/01/2009 17:58:00
Quote Anchor link
nico schreef op 03.01.2009 17:51:
En dat zijn dan net de reacties waar niemand iets aan heeft.
Nu wil ik ook nog wel een discussie beginnen over je zo begint 2009 gebeuren, maar dat zal ik maar niet doen om het nog on-topic te houden

no offence!!!


Klopt, die dingen van Loran van zo begint 2009 voegen niets toe. Er was weer eens een pionier die het probeerde op PHP Hulp te verbeteren, tevergeefd, dat had ik op voorhand kunnen zeggen. Loran dan moet je dus niet dit soort totaal-onnuttige-bijzaken gaan melden..
 
Jeroen

Jeroen

03/01/2009 18:02:00
Quote Anchor link
@nico;
Je hebt helemaal gelijk, er worden veel te veel reacties geplaatst waar niemand wat aan heeft. Naar mijn gevoel doen sommige gebruikers dit alleen om hun berichten (posts) op te krikken.

En zoals Blanche al zei: Discussie != ruzie. Iedereen heeft goede punten aangegeven op verschillende gebieden.

De gebruikers van PHPhulp zijn al verschillende keren nieuwe features en een nieuw ontwerp beloofd waardoor deze (denk ik) afhaken. Door deze afhakers daalt het niveau en worden er steeds meer zinloze/respectloze reacties geplaatst. Mede hierdoor heeft Arjan (denk ik) geen motivatie meer om deze site verder te runnen.

Jeroen
 
Midas

Midas

03/01/2009 18:04:00
Quote Anchor link
Jeroen schreef op 03.01.2009 18:02:
De gebruikers van PHPhulp zijn al verschillende keren nieuwe features en een nieuw ontwerp beloofd waardoor deze (denk ik) afhaken. Door deze afhakers daalt het niveau en worden er steeds meer zinloze/respectloze reacties geplaatst. Mede hierdoor heeft Arjan (denk ik) geen motivatie meer om deze site verder te runnen.

Jeroen
Arjan is niet degene die deze site runt. Dat is Bas Kreleger.
 
Jeroen

Jeroen

03/01/2009 18:15:00
Quote Anchor link
Daar heb je inderdaad gelijk :-P. Maar dit veranderd weinig aan de situatie dat er nog steeds zinloze, respectloze reacties geplaatst worden waardoor de Moderaters er geen zin meer in hebben.

Overigens zie ik Bas ook weinig tot nooit meer op PHPhulp.

Jeroen
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

03/01/2009 18:16:00
Quote Anchor link
@ Robert:

Ik snap het wel dat Bas het druk heeft met zijn school en ik geef hem ook 100% gelijk dat hij school laat voorgaan. Maar dan snap ik dus weer niet waarom hij het design niet uitbesteed. Gebruik FreelanceHulp.nl ervoor of iets dergelijks?
Er zijn best nog wel Senior PHP'ers hier die PHPHulp.nl kunnen vernieuwen.

Nog over de opruiming: Hij is geweest, dus dat is al goed. Dan snap ik ook dat het topic is gesloten door Bas ^^.
 
Midas

Midas

03/01/2009 18:19:00
Quote Anchor link
Is er een opruimactie geweest? Hoe weet je dat?
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

03/01/2009 18:20:00
Quote Anchor link
Midas schreef op 03.01.2009 18:19:
Is er een opruimactie geweest? Hoe weet je dat?


Dat zei Robert in zijn laatste post..
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

03/01/2009 18:20:00
Quote Anchor link
Bespreek dit soort dingen maar via PM o.i.d.
Probeer dit topic nou voor deze ene keer a.u.b. on topic te houden,
(het ging net zo goed (tot een half uur geleden))
 
Midas

Midas

03/01/2009 18:25:00
Quote Anchor link
Oke, er is een opruimactie geweest kennelijk, de ergste scripts zijn inderdaad weg. Neemt niet weg dat dat wel gemeld had kunnen worden, de manier waarop het topic gesloten is suggereert dat er niets gebeurd is.

Ontopic: In de FAQ staat dit (letterlijk):
Quote:
Wat voor regels gelden hier?
Er zijn op het moment nog geen regels gemaakt omdat wij dit tot nu toe niet nodig vinden. Iedereen die deze website bezoekt gedraagd zich goed. Ga zo door.


Is het dan niet een idee om nu wél regels op te stellen?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 ... 14 15 16 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.