Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 14:29:25
Quote Anchor link
Je overschrijft je Body.
Doe het eens zo:

$mail->Body= $message;
$mail->Body.= $phone;
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:09:03
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 14:39:31
Quote Anchor link
Oke dat werkt maar kan je me even uitleggen? die . gebruik je voor een 2de body. De 3de doe je dan door $mail->Body..? wat betekent die . eigenlijk precies?

2 hoe krijg je alles onder elkaar in zo'n mail? Je kan lastig even een <br> toevoegen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 14:46:57
Quote Anchor link
Als je HTML-headers gebruikt kan je prima <br> gebruiken. Anders gebruik je je \n als linebreak.

Die punt is om variabelen aan elkaar te koppelen. Gewoon na de eerste steeds met een enkele punt.
Probeer maar eens.....
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 20:47:36
Quote Anchor link
Ik heb al veel van jullie mogen leren! De volgende vraag dan maar:

Ik typ het volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
         $error = '<font color=\"green\"> U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven </font>';


En ik krijg de melding in het groen. Hoe kan dat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 20:52:13
Quote Anchor link
Omdat dat ook in de HTML-code staat? Green = Groen. ;-)

Font is overigens verouderd. Kijk liever naar CSS.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 21:06:24
Quote Anchor link
o Sorry had er red van gemaakt maar dan krijg ik hem ook groen was het in de kopie vergeten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 21:13:05
Quote Anchor link
Er moet geen \ voor je double-quote staan voor escaping. Je gebruikt namelijk al een single-quoted echo.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

23/11/2015 09:27:13
Quote Anchor link
Iedereen die aan dit steeds langer wordende topic meewerkt wil ik zeer hartelijk danken door jullie reacties wordt het mij steeds duidelijker en leer ik er veel van.

De volgende vraag dan maar: over heel het internet kom ik kilometers lange pagina's met code tegen om aan je formulier de optie toe te voegen om een bijlage mee te sturen.

Weet er iemand net zo;n handige tutorial als die ik hier heb gekregen voor het formulier maken alleen dan voor het toevoegen van een bijlage?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2015 09:48:27
Quote Anchor link
Er is genoeg informatie te vinden op internet over het mailen van bijlages, zoals: http://webcheatsheet.com/php/send_email_text_html_attachment.php

Ikzelf zou dan liever naar PHPmailer grijpen die dat met een paar regels mogelijk maakt.
Gewijzigd op 23/11/2015 09:54:15 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

23/11/2015 14:39:54
Quote Anchor link
Ik gebruik de PHP mailer dus dat is geregeld :) ik ga eens kijken of ik de regels kan ontcijferen die gelden voor de PHP mailer ik ga maar eens kijken of ik er ook nog wat van begrijp want dat is natuurlijk wel het doel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2015 16:10:48
Quote Anchor link
Simple as pie:

$mail->AddAttachment("documents/pdf_order_576575.pdf");
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 15:01:57
Quote Anchor link
Dank zover was ik gisteren ook gekomen. (ja met jullie hulp gaat het er nog eens van komen dat ik dingen zelf uit vind.

Ik heb nu de code zoals ik denk dat hij moet.

HTML

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type ="file" name="upload">


PHP
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $upload, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='van adres';
    
    $mail->addAddress ('adres naar');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    $name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->AddAttachment = $upload;
    $mail->Body = $message;
    $mail->Body.= $phone;

    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
         $error = '<font color="red"> U hebt geen emailadres  opgegeven </font>';
    
        if ($subject ==  '')
         $error = '<font color="red"> U hebt geen onderwerp opgegeven </font>';
    
        if ($phone == '')
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> ';
    
        if ($message ==  '')
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font> ';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$upload = '';
$phone = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $uload = $_POST['upload'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $upload, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


Alleen wordt nu de bijlage nog niet meegezonden. De mail wordt verder zonder fouten verzonden. Ik heb volgens mij de finish in zicht.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/11/2015 15:31:28
Quote Anchor link
Bevat je formuliertag het attribuut/de eigenschap enctype="multipart/form-data"? Anders wordt er uberhaupt niets ge-upload.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 15:40:49
Quote Anchor link
ja
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/11/2015 15:48:02
Quote Anchor link
Oh, je uploads zitten ook in $_FILES he, niet in $_POST.

Daarnaast worden je uploads tijdelijk (voor de duur van het script) in een directory gezet. Als je dit bestand als attachment wilt meesturen zul je deze uit deze tijdelijke folder moeten vissen via $_FILES['upload']['tmp_name']. Als het script klaar is met uitvoering wordt dit bestand verwijderd van deze tijdelijke locatie, voor die tijd zul je hier dus iets mee moeten doen. Ofwel meesturen als attachment, ofwel verplaatsen naar een meer permanente bestemming.

Dit soort bestanden zul je wel voorzichtig moeten behandelen, want deze kunnen virussen/trojans bevatten. Het is een goede gewoonte om nooit "user input" te vertrouwen.
Gewijzigd op 24/11/2015 15:49:06 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2015 16:20:30
Quote Anchor link
Regel 19 mag weg, die slaat nergens op. Er is geen class die je met $name instantieert.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 16:26:43
Quote Anchor link
Mag ik zeggen dat ik echt geen snars van snap! Moet ik een map aanmaken op de server waar ik ze tijdelijk inzet?

Kan je een stukje van de sluier oplichten met een deel van het script?
Gewijzigd op 24/11/2015 17:01:20 door Rubensky PHP starter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2015 18:14:03
Quote Anchor link
Bestanden uploaden met PHP is niet echt geheel eenvoudig, tenzij je het behoorlijk goed doorhebt, en wat de valkuilen zijn die Thomas in zijn laatste alinea aanhaalt.

Standaard parkeert PHP de uploads in een aparte /tmp directory waar je meestal geen toegang tot hebt. Daarna kan je deze in je eigen directory schrijven met move_uploaded_files. Let dan heel goed op de extenties en mimetypes, en controleer in het geval van afbeeldingen of deze met getimagesize of deze geen FALSE retourneert.

Een kwaad exe-bestand met een trojan is anders snel genoeg geuploadt als iemand misbruik van je formulier maakt. Helaas gebeurt het nog te vaak dat dergelijke beheerderstools onbeveiligd en onbeschermd zijn en misbruikt worden.

Okee, net als PHPmailer heb je ook speciale classes die uplaoden vergemakkelijker, zoals de uploadclass op http://www.verot.net. Deze kan ook meteen op diverse wijze afbeeldingen resizen, croppen, watermerken etc...
Leuk voor beginners, maar ik raad wel aan om je alsnog eens te verdiepen in de werking van uploads via PHP (zie de Table of Contents).
Gewijzigd op 24/11/2015 18:17:53 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 19:38:24
Quote Anchor link
We gaan ons er eens in verdiepen want aan onveilige formulieren hebben we niets dank voor zover
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 13:11:28
Quote Anchor link
ik kom met een veel gemakkelijkere vraag het is me al uitgelegd maar op de 1 of andere manier wil het niet lukken.

Ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if ($phone == '') \n  // telefoonnummer
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> <br>' ;
    
        if ($message ==  '') \n //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  


(ik weet dat de font de oude manier is maar dat pas ik nog aan! )

De mail kan nu worden verzonden alleen worden het telefoonnummer en het bericht aan elkaar geplakt in de mail die ik ontvang dit wil ik natuurlijk onder elkaar. wat doe ik verkeerd?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.